Header

I'm alive! 

Var ju ute och bowlade och spelade shuffleboard med Philip, till det blev det ju "några" öl. Alldeles för många för mig då det hände en lite olycka, som man nu kan kalla det. Lyckades få tag på skjuts ifrån stan och åkte hem till Philip och sov. Hela den här dagen har man legat bakis på soffan hos honom och kollat film och serier. Sen när man väl kom hem har det i princip varit samma sak, soffläge och tv tittande. Vet att jag absolut inte vill ställa mig på vågen eller kolla kontoutdragen på ett tag. ​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments
Ännu en fuskdag från dieten, men fick bli så idag helt enkelt. Är ju inte hela världen, hämmar bara viktnedgången något mer. Mat har nog aldrig smakat så gott som när man inte ätit på ett tag.

Är nu hemma i mitt andra hem och ikväll blir det shufflingboard med Phille. Ingen aning hur man spelar, men det lär man sig säkert snabbt. Låter iallafall som en slapp och rolig fredag. Hur spenderar ni er fredagskväll?

Likes

Comments

Godmorgon

Vaknade av ett mail från "sheinside" aka Romwe.com då jag försökt avbryta men innan dess hade jag märkt att det varit fel. Försökt överallt att få bort ordern och nu sitter jag i en chat med någon person som vill få mig ÖVER ALLT att ändra ordern, varför jag vill ta bort order och sen om jag snällt kan ha kvar den. Come on, har sagt vad jag vill varför inte bara fixa? Nu i efterhand är jag otroligt glad att jag betalade med Paypal då dom vid tvist kan lägga sig i.. Man lär sig och jag kommer tyvärr aldrig beställa från Sheinside eller Romwe igen.

Likes

Comments

Vet inte vad som har varit med en riktigt idag, allting har varit upp och ner. Hormoner som spökar, har ju ett enormt sug för just choklad, big no no. Får väl hoppas att man är tillbaka till det normala imorgon helt enkelt. Då åker jag ju hem efter föreläsningen och får träffa mina päron igen!

Likes

Comments

Hemma ifrån stark-dagen och kan bara säga att det var en ren besvikelse. Förstår inte vad vissa företag gör där som inte kan erbjuda någon jobb eller någonting, dom bara visar upp sig. Skolan själv pratar sig så varmt om att man ska ta med cv och man får visitkort osv. Man kände sig bara oattraktiv och helt fel ute bland företagen. 

Men lite positivt var väl att få prata med Gina Tricot om inköp, så funderar nu faktiskt på att läsa en kurs i textil materiallära för att gå mer mot den inriktningen. Ska kolla upp det mer och se ifall det går!​

Likes

Comments

Har varje dag vaknat upp med citatet "One small positive thought in the morning can change your whole day." De dagar har man varit mer positiv och gladare. Men idag känns allting bara så fel. Har fått dåligt med sömn, gått upp ett hekto i vikt (japp jag fuskade med lite kyckling igår), det öser ner med snö, sabbade mina planer på kläder, nervös inför starkdagen och sen fortfarande inget svar from romwe.com, så ordern ligger kvar. Nu tror jag ju inte att det är så att jag inte skulle få någonting, men oroar mig ifall återbetalning inte skulle komma in.

Jo jag läste omdömen om dom på trustpilot.co.uk innan ​beställning, de negativa gav mig en så dålig magkänsla att jag ångrade det rätt mycket. Men samtidigt är det väl som att gå in på nelly.com facebooksida där alla också bara kommenterar negativt så det är det enda man ser. Fastän det alltid har funkat hur bra som helst för mig och har bara gott att säga om nelly.com. Får helt enkelt se hur det går och nu planera fram kläder inför stark-dagen!

Likes

Comments

Precis beställt detta och är lite halv nojig över det. Magkänslan var inte så bra och efter ordern blev den bara värre. Någon som har erfarenhet om Romwe.com? Har kollat runt lite och dom verkar seriösa, men man vet ju aldrig eller hur? Berätta gärna hur det gått för era ordrar, hur länge ni fick vänta, tull osv. Hade varit väldigt tacksam för det!

Har nu försökt avbeställa, får se om dom läser mailen.
Kände att det var bäst att lita på magkänslan
.

Likes

Comments

Har verkligen fått upp ögonen för matchande set. Hade även på mig min nya idag och fick en hel del komplimanger för den, trots att alla tror att det är en klänning. Detta setet finner man på Lindex och är just nu lite av en wantie för mig. Hade nog slagit till redan idag om det inte vore för fel storlek på kjolen. Gillar skarpt de randiga detaljerna på sidorna, det ger looken ett sportigt intryck.

Likes

Comments

Färdig nu på Salong Upper East och fick Matilda till att testa på den där 2 minuters frisyren som ni kan se i några inlägg under. Hon fick lite fria händer och snurrade allt hår istället för att bara "baka in" det i hårbandet där bak. Blev ändå riktigt bra tycker jag! Ska nog själv försöka mig på denna och tupera det lite och även locka det innan för lite volym. Hårbandet hittade jag på h&m för en tia.

Likes

CommentsHaft skola innan och sitter nu på Espresso house för att fördriva tiden. Även ett sätt att få tillgång till toalett och vatten för att fixa till lunchen så man slipper kurrande mage! Tog och blandade svart kaffe med en slanka shake med chokladsmak och det var faktiskt helt okej!

Väntar in min tid att få klippas hos favoriten på Upper East, blir alltid så nöjd efter att ha vart där, även om jag nu alltid är feg och bara tar topparna. Sedan har jag funderat mer och mer på en ombre, färga utväxten (yes jag har utväxt) mörkare. Är inne lite på chokladbrunt, vad tycker ni?

Likes

Comments