Header

I brist på annat när man ligger hemma lagom trött, hostar och inte mår 100 än så kan man lika gärna korka upp en flaska, tända massor med ljus och se en bra film. Fick höra att Natt på museet 3 hade kommit ut så timingen kunde inte varit bättre. Hoppas på att man mår bättre imorgon så att man kan få saker gjorda, idag ​blir det nämligen inte mer än detta. Faktiskt ganska skönt med dessa helger ibland. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Läppstift / Primer / Puder / Läppstift     //     Hörlurar / Linne med tryck & dragkedja / Randigt linne

Ask för sminkprodukter

Muggar som ser ut burkar

Likes

Comments


Gått runt inne i Gekås och kollat runt och sedan köpt behövliga saker. Något fynd har man nog allt också gjort!

Likes

Comments

Dessa snyggingar fick jag med mig hem från Zara, kan lova att de kommer användas väldigt flitigt när vädret väl tillåter. 

Likes

Comments

Kör på en Onepiece morgon nu när jag kom hem ifrån Philip! När man känner sig småsjuk är denna helt perfekt att glida runt i hemma, sjukt hur populära dom var för två-tre år sedan. Fick ju pratat ut lite med P igår, så nu ska det mesta vara löst mellan oss. Så väntar ju nu på att han ska sluta jobbet så jag kan få vara med honom lite till, då jag åker till Ullared och sedan hem mot Borås igen.  

Likes

Comments

Äntligen har man lyckats få tag på denna jäkla glassen! Letat i flera butiker i veckor och det var faktiskt så värt det. Lär ju rulla fram snart om jag kommer hitta fler av denna. Nästan tur att de är lite för dyra så att man drar sig för att köpa dessa, men smaka kan man alltid göra.  

Likes

Comments

Sitter på espresso house i nk för fika med en kompis. Fick provat och köpt ett par skor som jag kollat efter (inte alls shopaholic!). Sen blir det väl att ta mitt pick och pack hemåt!


Likes

Comments

​Torsdag idag och skolveckan börjar lida mot sitt slut! Har ju av någon anledning aldrig skola på fredagar, alltid varit rätt skönt om ni frågar mig. Så denna långhelg tar jag och åker hem igen, resväskan är redan packad och snart klar. Planen denna helgen är faktiskt en tripp till Ullared med syrran och sedan kanske få löst lite drama där hemma (suck). 

Likes

Comments

Sex stycken nyheter ifrån Yves Rocher är dessa ögonpennor/kajaler i färg. Har ni, precis som jag tröttnat på den vanliga svarta och vill gå mer vågat så är dessa nog något! Eftersom jag gillar lite mer jordnära färger skulle jag satsat på Terre de Sienne eller Feuille d'or. Dom verkar vara riktigt fina, dessa hittar ni som sagt på Yves Rocher för 119 kr. 

Noir carbone // Bleu indigo // Vert de cobalt

Rose indien // Terre de Sienne // Feuille d'or

Likes

Comments

Mår fortfarande inte så bra, tur att man då bara har tvätt att ta hand om och lite småfix hemma. Mamma tipsade om ingefära i te skulle vara något mot halsont, men föredrar nog macaroons eller strawberry cupcake i mitt te.

Lite hälsoinspiration ​mot att bli frisk så snabbt som möjligt!

Likes

Comments