Header

Väntar på det samtalet från sötnosen att jag ska börja ta mig utåt så vi kan handla och sen åka hem till honom. Fick ansvaret att hitta på vad vi skulle äta, men har inte kommit något än. Haha detta bådar inte gott.

Låten har fastnat och man går runt och nynnar på denna hela tiden. Mindre roligt är väl att jag bara får lyssna på den själv, så kass musiksmak kan jag väl inte ha? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gjorde ett snabbt impulsköp igår på Bio-oil som har blivit väldigt populärt nu. Gissar på att det är ganska många som har ärr, bristningar ojämn hudton osv och som gärna vill bli av med det. Själv fick jag bristningar på sidan av magen efter min viktuppgång för 4-5 år sedan, inte något som är speciellt snyggt. Så tänkte testa denna i någon månad eller två och se om man märker någon skillnad. Ärren efter bröstförstoringen får också gärna döljas lite mer, bästa hade varit ifall de försvann helt. Någon mer som testat och vet ifall den funkar eller inte?

Likes

Comments

Gissa vem som har grov träningsvärk i rumpan och ont i ryggen idag? Jo jag. Har antagligen gjort fel när jag gjorde squats igår och svanken fick ta priset. Nej usch, får hoppas att det blir bättre under dagen nu bara. Fick inte pluggat nånting alls igår, hjälpte mer Lei att förstå uträkningar från gamla tentor. Sedan hämtade Phille upp mig i stan och vi åkte hem och fixade mat och dega framför tvn. 

Idag vet jag faktiskt inte om man ska orka ta sig till gymmet, får nästan börja fixa nu så att man kan få skjuts hem och sedan inte behöva stressa på gymmet. Sedan hade det varit lite skönt att få sätta sig med böckerna och få börja plugga. Hmm..det löser sig nog!

Likes

Comments

​Har ni testat på att spela Little big planet någongång? Gör det! Otroligt roligt spel där man är en liten tyggubbe som springer runt och gör banor på olika uppdrag. Att man kan spela flera på samma skärm gör spelet bara roligare! 

Detta är väl lite varför jag knappt bloggade igår, jag och killen satt och spela detta nästan hela dagen, haha. Så det är faktiskt lite beroendeframkallande, ungefär som candy crush var. Har ni tråkigt någon regnig dag (ungefär som denna) så tycker jag att ni borde se efter detta spelet. 

Likes

Comments

Sitter ännu kvar i sängen med min frukost, har varit uppe sedan halv sex och försökt sova en timme men det har inte gått riktigt som jag vill. Ska snart ta och packa ihop bagen och dra till gymmet för ett pass, har ju inte fått gymma alls sen jag åkte hem till föräldrarna. Får hoppas att man inte har tappat så mycket under den tiden. Sen efter gymmet blir det en tur till Göteborg för omtentaplugg med Lei, alltid roligare att plugga när man är två. 

Likes

Comments

Lite detaljer ifrån dagens outfit.

Precis pratat med Phille och fick mig ett skratt när han skulle gå och lägga sig nu!? Jag får väl själv ta en tur i Kungälv och se vad som har hänt där sen senast. Inte ofta man går igenom butikerna i Kungälv då dom är otroligt tråkiga, man försöker mest undvika dom helt enkelt. Sen får jag väl gå upp mot fyllekajan och se hur han mår, han sa iallafall något om att inte gå ut och dricka på ett tag.​

Likes

Comments

Såg för ett tag sen någon med en fake septumring i näsan och ärligt så var min första tanke att man ser ut som en tjur, haha muu typ. Men ju fler som börjar ha det desto snyggare tycker jag att det är, konstigt nog?? Funderar starkt på att beställa hem en för att testa ifall man skulle passa i det, hade ju piercing i näsvingen för några år sedan som jag tröttnade på och tog ut. Men denna är ju inte alls permanent, frågan är bara hur lätt den är att tappa och hur störande det är att något hänger direkt under näsan? Men det ser ju sjukt snyggt ut, eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Nytt från Gina Tricot är denna bikinin som faktiskt var otroligt snygg på och passade väldigt bra. Tog efter lite velande en Large i överdelen och den passade perfekt (har ju typ E-F kupa). Funderar faktiskt på den blåa färgen med, men kommer nog vänta lite med det. ​Delarna kostade 79 kr styck vilket är ett riktigt bra pris!

Likes

Comments

Har den senaste tiden haft sådan bloggtorka, brainfreeze på högsta nivår. Idéerna har inte riktigt funnits där och fantasin är ganska borta. Ingen aning riktigt vad man ska just blogga om som kan vara intressant, killen kan kolla igenom bloggen och undra vad som är så intressant med vad jag precis har beställt. Då får man sig faktiskt en liten tankeställare haha! Mitt liv är inte glamouröst, lever väl ett vanligt svensson liv med skola, träning, familj och vänner precis som alla andra. Inget extraordinärt med mig alls, så vad skulle man kunna förändra?

Likes

Comments