Header

No stress och massa packning känns det som just nu. Allting är förhoppningsvis med och nu väntar en timmes bussresa. Ska nog ta och va duktig och plugga när man ändå inte har något bättre för sig. Undrar dock vart all sol tog vägen? ?


Likes

Comments

Håller på att packa resväskan för att åka "hem" imorgon. Lite jobbigt när man säger hem till två olika ställen och har tandborstar på tre olika ställen. Det jobbigaste med att resa bort är väl alltid att man saknar något visst plagg som man skulle vilja ha på sig eller att man glömt att ta med något. Oh well, ska fortsätta med min packning och försöka trycka i lite mer saker innan det blir sängen och sova. Får hoppas att den inte brakar ihop i natt igen ?
Likes

Comments

Hallå, som vanligt vid denna tiden är det dags för ett gympass. Vågen var inte rolig så blir cardio. Löpbandet, crossen och cykeln får sig en tur idag. Usch säger jag nu men är så skönt efteråt.


Likes

Comments

Woppa nu har jag att göra en stund när jag får det tråkigt, såg att det kommit upp tre "nya" avsnitt av Once upon a time gjorde min dag! Såg nu också att det kommit ett nytt med Game of thrones..yikes nu har jag att göra! Så awesome! Fast GOT blir nog prio ett i detta fall. ?


Likes

Comments

Haft lunch ute idag i skolan och har ett övningspass kvar innan jag slutar. Dock får man sitta kvar och göra komplettering på en arbete, så det känns lite segt när det är så fint väder ute. Men imorgon är det ju Valborg och har ju en del planer då!


Likes

Comments


Dagens enkla outfit ; Populära singoallablusen från Gina tricot och jeanskjol från Cubus.


Likes

Comments

Har legat ute en bra stund nu och stekt i solen. Bäst att passa på nu innan det börjar bli kallare, får se om man blivit något brunare *hoppas. Ska fixa iordning och ställa om mentalt till att gå till skolan om en stund. Wish me luck!

Likes

Comments