Header

Så glad att jag beställde hem ett par av dessa, sån otroligt skön kvalité och sen för att inte tala om hur snyggt de sitter på! Kommer det en modell i framtiden som jag verkligen skulle vilja ha ska jag lägga en order direkt. Har ju egentligen suktat efter ett par röda, men dom är slut sen länge och jag fick nöja mig med ett par i färgen aqua till ett reducerat pris. Tightsen hittar ni här!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Torsdag och redan sista dagen av skolveckan! Ingen har väl direkt missat att det idag är valborg, så gissar på att de flesta bunkrat upp med alkohol och ska göra stan osäker ikväll. För min del var planen att vara med killen min med några av hans vänner och grilla. Men ändrade planer och verkar nu istället bli en lugn hemmakväll, känns faktiskt så mycket bättre! Slippa vakna upp med ångesten av att man sovit bort halva dagen och baksmällan som blir av för mycket alkohol. 

Nu ska jag snabbt rafsa ner något i min resväska, hitta kläder för idag och fixa mig innan iväg till skolan och sitta med examensarbetet som ska vara "klart" och inlämnat idag. Den pressen och stressen detta har inneburit, men får väl helt enkelt se om man får en examen i år eller inte.

Likes

Comments

Ett tips till er fiskälskare från moi är denna kryddan från Santa maria som faktiskt är till seafood och fisk. Den ger otroligt god smak och man skulle egentligen inte behöva citronen då den redan finns i innehållet, med saffran, peppar, dill och en hel del annat gott! Har för mig att den var lite dyrare än andra kryddor men desto drygare är den och håller ett bra tag då man maler fram kryddningen själv!

Likes

Comments

Trodde aldrig att jag skulle falla för ormskinnsmönster men när jag fick syn på denna bikinin så var det dags för förnyelse! Denna hittar ni på h&m i deras nya kollektion "Summer starts now" och delarna gick loss på 49.50 kr/st.


Likes

Comments

Mitt uppe i all stress med examensarbetet och allt annat är det skönt att bara få slänga sig ner i sängen med dagen h&m katalog som trillade ner i brevlådan. Visserligen föll inget mig i smaken (tackar min plånbok för) men alltid kul att kolla igenom. Ska snart dra på mig träningskläder för dagliga passet på gymmet och tänkte nog inviga mina nya Blonde destroyer tights som också kom idag! Tyckte först att de inte alls var i samma färg som på bild, men ser nu att färgen blir helt annorlunda på bild än i verkligheten. Men dock lika snygga för det.

Likes

Comments

Sprang in en sväng på Zara när jag var i Göteborg senast och fick då tag på denna underbaringen, som även var den sista i butiken. En sån tur! Hade ju kikat efter denna och önskade mig denna när jag fyllde år, så för presentkortet blev denna. Enda minuset med den är att min Michael Kors plånbok inte får plats i den, ett sånt i-lands problem.

Likes

Comments

Blev ett par nya träningstights ifrån Blonde destroyer i färgen aqua. Såg att de hade rea på deras hemsida och har länge varit sugen på ett par av dessa så kunde inte låta bli. Får se när dessa snyggingar trillar ner i brevlådan där hemma!

Likes

Comments