Header

Är på bröllop och det har varit så fint! Nu är det paus tills det är dags för desserten. Får bli mer update imorgon!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fick ett nytt nagellack från Gina tricot och tyckte att det guldiga var rätt snyggt. Är aldrig någon ide för mig att köpa nagellack då jag aldrig känner att jag har tid att sitta med sånt. Men har nu målat naglar, tånaglar och även målat ögonbrynen. Var en vild chansning som gick bra! Ska ju på bröllop idag så får allt se till att vara fin!

Likes

Comments

Blev en tv-kväll framför 1an och allo allo emliga armen. Sedan kollar man ju såklart till dessa tre små sötnosar. Fast dom är ju inte så roliga nu när dom bara sover och äter, men om en vecka eller två så kanske dom börjar springa runt lite.

Likes

Comments

Äntligen fått gymmat efter ett par dagars uppehåll. Så sjukt skönt att få springa av sig så det blev 5 km på band och sen lite ben och rumpa. Var inte riktigt med på att startplattan på liggande benpressen skulle vara på 75 kg så blev ju rätt mosad av 175 kg som var svårt att hålla emot. Men iallfall konstaterat att jag inte gillade detta gymmet. Men så är det väl alltid när man är på ett gym man aldrig varit på innan.


Likes

Comments

Sjukt varmt idag så fick bli shorts och en tunn skjorta. Men lika snabbt måste jag springa iväg så att pojkvännen inte får vänta så länge. Snart blir det gym!

Likes

Comments

Jo jag vet att det vart halvtaskig update och ska försöka göra bättre ifrån mig nu. Har inte gjort så mycket idag och mer kommer nog inte hända. Har suttit och kollat in dessa små sötnosar och det är svårt att inte titta på dom.


Likes

Comments

Har varit ute en sväng i startkärr med älsklingen och gått i skogen. Själv var man kanske inte då värst bra klädd men det fick gå ändå.


Likes

Comments

Äntligen fått se dessa tre små sötnosarna och sötare kommer dom ju också att bli.


Likes

Comments

Jösses vilken dag! Tentan är skriven och nu är det sommarlov. Har städat och packat och nu slagit mig ner i min fåtölj och ska väl ta och börja packa upp. Har ju en hel del grejer med mig att använda under de 3 månader jag är "hemma".


Likes

Comments

Godmorgon! Höll på att försova mig idag men vaknade några minuter senare än klockan av mig själv. Inget minne alls av att klockan skulle ha ringt och är absolut inte sugen på att stressa eller komma försent idag. Sitter nu med min frulle och kollar igenom allting en sista gång så får det gå hur det nu går på tentan.


Likes

Comments