Header

Rätt så sen update men har varit busy busy hela dagen! Som ni ser så lever jag i smått kaos just nu, eller som jag säger: jag lever i påsar och kartonger. Visst så är det bara temporärt i några veckor, men samtidigt rätt jobbigt. Komiska är att alla kassar, sopsäckar och papperssäckar på bild är bara kläder! Så har gått igenom allting nu och lagt undan plagg till försäljning imorgon. Fyllde ju bara upp sådär 5-6 kassar. Hoppas nu istället på att få in en slant som bidrag till soffsparandet till det kommande boendet. Nu ska jag ta och vila min rygg och ladda upp inför morgondagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det finns olika sätt att få in lite extra pengar oavsett om du är storbloggare eller bara har ett visst läsarantal. Själv så tillhör jag dom med lite mindre läsare, men har ändå lyckats få ihop något. Genom att blogga via Nouw.com får man 1.1 öre per besökare och 70 öre om man gör inlägg där man taggar produkter. Funkar ju bra men tar en tid att komma upp till utbetalningssumman.

Andra sidor så som Blogfame kan man också tjäna in pengar genom att tipsa om olika sidor och få betalt genom länkar. Antingen att folk klickar eller att det klicket leder till försäljning och du får en viss procent.

Sidan Bloggerfy är ungefär densamma som Blogfame dock kan du även få betalt för helt sponsrade inlägg där du kan få 75-125 kr för ett inlägg (skatt och andra avgifter drar de av). Det gäller bara att läsa vad kraven är och sen är det bara att köra på! Sedan kan du se hur många som har klickat på vilken länk och då se vad dina läsare är intresserade av och därefter göra inlägg som du vet att de kommer att klicka på! Själv är detta en sida jag använder mig av och har fått ihop en del, men har en bit kvar till utbetalning. Så bara att klicka på de länkar jag slänger upp då och då!

Efter att ha samlat pant under tre år har det blivit en slant!

Likes

Comments

Dagen startades för några timmar sedan med att dra på sig kläder och gå på Gina Tricots morgon shopping. Alltid lika roligt när allting är nedsänkt 25%, gör ju att man kollar på plagg man normalt inte skulle titta efter. Blev lite nytt och fick även med ett par brallisar till syrran. Nu väntar skola där vi ska få ihop våran gruppuppgift, hoppas bara på att få den lättare godkänd än de tidigare inlämningsuppgifterna, suck.

Låt som jag går runt och nynnar på konstant, men den är riktigt bra!

Likes

Comments

Gick förbi en väskbutik och fick syn på denna i fönstret. Kunde faktiskt inte låta bli utan sprang in och provade och cashing så fick den följa med hem. Den liknar ju Stella McCartney väskan väldigt mycket, men till ett mycket billigare pris. Positiva med denna är att min Michael Kors plånbok kommer att få plats i den (mitt lilla i-lands problem). 

Likes

Comments

Fick verkligen kämpa mig upp ur sängen idag för att ta morgonpasset på gymmet. Men till slut så fick man intala sig att det var lika bra att bara ta sig dit. Nu har man slängt i sig en kaffekickshake och kollat allt det vanliga på datorn. Ska snart slänga på mig kläder och ta mig iväg till skolan för luncha med en kompis. Ska även passa på att få plugga lite i skolan, kan behövas när det bara är 6 dagar kvar till tentamen. 

Likes

Comments

Så trött förut idag att jag försökte komma in här hemma med skolbrickan istället för nyckeln. Pinsamt nog tog det en stund tills man började förstå vad felet var. Har sedan bara legat i sängen kollat igenom några avsnitt av Once upon a time och fixat mat. Känner mig som en ballong och ska snart ta på träningskläderna för pass nummer två på gymmet.

Likes

Comments

Fick hem detta efter gårdagens shopping, tycker att jag fyndade ganska bra. En Dead legacy tisha för 80 kr, en rätt tuff peplum linne i fejkskinn med en snyggt utskuren rygg och två träningslinnen för 50 kr styck. Fanns ju hur många festklänningar och klänningar som helst där, men inget som föll mig i smaken. Har ni någon gång turen förbi Borås så sväng förbi Åhaga!

Likes

Comments

Vart uppe med tuppen idag och redan avverkat morgoncardion på gymmet. Har skola om en stund och hoppas på att bli klar med den sista individuella uppgiften, borde inte vara problem om man får lite hjälp. Sedan är det faktiskt inte mycket mer på dagordningen för idag. Gym ikväll och sedan kanske fortsätta med att packa. Chop chop!

Likes

Comments

Nyss hemkommen från en långpromenix till Åhaga där nelly.com har stor utförsäljning. Var ju bara tvungen att ta mig en tur dit men vet att jag ska hålla i plånboken denna månaden och behöver faktiskt inga festklänningar. Stod ändå där och tvekade över en svart Rebecca Stella klänning för hundralappen men hängde duktigt tillbaks den efter en diskussion med mig själv! Men något fick jag allt med mig, dock mer praktiskt plagg så som träningslinnen och linnen typ.

Stack sedan in en sväng på Intersport och fick bytt min Smartshake som gått sönder, känns som att de har blivit sämre kvalité på de nya. Eller är det bara jag? Köpte sedan en macka på Ica då jag kom på att jag bara ätit frukost och klockan var då runt 16. Humöret var verkligen inte på topp och man kände sig som divan i Snickersreklamen. Kände sedan att jag var tvungen att försöka mig på att göra lite skolarbete men kom verkligen ingen vart i det och gav upp efter en timme med bara errors och nu har man hamnat här hemma! Ska fixa klart tvätten och försöka packa ner mer saker så smått

Likes

Comments