Header

Klockan tickar på alldeles för fort nu. Har mina nattrutiner att hinna med, så som att borsta tänderna, ringa älsklingen och prata och sen spela Cupcake på iPhonen. Beroendeframkallande spel, ungefär som candy crush men man slipper fråga vänner och betala för att kunna spela. Dock tycker jag nästan det är svårare. Men men imorgon är det återigen jobb, hoppas på att chefens assistent har tid att luncha med mig så man slipper vara helt ensam och äta, forever alone..


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagens låt får nog bli denna, Free the madness med Steve Aoki ft. Machine Gun Kelly. Riktigt dunk låt som passar sånna skitdagar som det är nu.


Likes

Comments

What ever you decide to do, make sure it makes you happy.


Likes

Comments
Träningsbyxor från Gina Tricot , man får verkligen en riktigt snygg rumpa i dessa!

Likes

Comments

Tagit det lugnt hela dagen och ligger nu och kollar fotbollen. Har haft huvudvärk och märkte av att den påverkade synen något så gissar på att jag fick ett smått migränanfall förut. Huvudvärken har satt i hela dagen, vilket har vart lite segt nu när det väl är helg. Får se hur det är imorgon. Blir mer update då!


Likes

Comments

Bussen kommer snart och ska träffa killen nu i helgen. Får se vad vi hittar på idag, men något lär det nog allt bli! Internet på mobilen har ju maxat så det går segare än segast men ska försöka att uppdatera därifrån så kommer det bättre bilder imorgon när jag är hemma igen vid datorn.


Likes

Comments

Jobbig dag på jobbet, usch säger jag bara. Sen att man ser en person man haft lite känslor för men som var en riktig douche gjorde inte min dag bättre. Fick iallfall tagit ut mig på löpbandet och sen när jag kom hem har det bara blivit slappande. Just nu sitter jag och spelar Yu-Gi-Oh på det gamla playstationet. Riktigt lugnade efter en dag som denna. Så ska fortsätta spela nu, hörs sen!
Likes

Comments

Kikade runt och hittade dessa roliga iphoneskal, man skulle verkligen kolla en extra gång ifall någon gick runt med någon av dessa. Inget jag personligen skulle köpa men gråsuggan skulle vara en riktigt bra bumper ifall man ofta brukar tappa mobilen, men egentligen skulle den bara vara klumpig att gå runt med. Sen det skalet med silikonhanden känns ju bara för creepy.
Likes

CommentsRingar från Gina Tricot, passade på nu när dom tar halva priset på alla smycken. Så dessa gick bara på 40 kr, riktigt kap!

Likes

Comments