Header

Vad hade vi egentligen gjort utan all musik? Troligtvis hade allting i vardagen varit ganska grå och trist. Man hade inte haft något att kunna relatera sina känslor eller tankar till. Nu till sommaren kommer ju alla ut med nya låtar som ska bli "sommarens plåga" och man har ju hittat sina favoriter. Allting från Darin till Medina, Axwell och Zara Larsson spelas flitigt på min spotify. Listen and enjoy!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Börjar äntligen att få någorlunda ordning i mitt lilla rum, ska bara försöka få iväg lite kläder som ska läggas ut på tradera! Alltid synd att slänga och man kan ju kanske få en liten slant istället. Får nog gå efter en ny sak in, en sak ut. Verkar ganska logiskt hehe.

Likes

Comments

Alltid har man undrat varför det ska vara så svårt att gå ner i vikt och kunna behålla den. De senaste åren har jag fuskat mig ner med VLCD, men sedan smyger sig kilona tillbaka. Nu efter uppbrottet med killen slutade jag ju att äta i några dagar, då matlusten var helt borta och sedan tog det ett tag till jag orkade ta mig till gymmet igen. Så givetvis har man gått upp! Inget som jag trivs alls med och märker på kläderna att de sitter inte lika bra som innan. Så tänkte starta upp dieten nu på måndag när jag ändå ska börja jobba. Så för mig blir det smaker av choklad, vanilj, cappuccio och jordgubb framöver!

Likes

Comments

Då startar vi upp en ny vecka med nya galenskaper! Eller? Haha, ingen aning men vet att detta är sista veckan av min ledighet. Nästa måndag är det upp 05.20 då jobb börjar klockan 06.00. Så äntligen dags att börja få in lite klirr i kassan. Har också kommit helt av mig av att söka jobb, men har ju denna veckan att ta itu med det. Så nu denna regniga måndag tänkte jag ta mig till gymmet, frågan är om man ska vara bekväm och ta bilen till stigs center eller bussen. Lutar åt att ta bilen..

Likes

Comments

Efter min springtur, där man tänker på allt och lite till, så kom jag på att det var alldeles för längesedan jag körde zumba hemma. För 3-4 år sedan var detta något jag gjorde dagligen, kul och svettigt! Man tror ju aldrig riktigt på tv-reklam där alla metoder för att gå ner i vikt ska fungera, men denna funkar! Visst får man med ett matschema och träningsschema, men för mig räckte det med en eller två skivor så att passet blev 40-65 min varje dag för att jag skulle gå ner. Viktigt att tillägga är att jag drog ned rejält på godiset, men det borde vara en självklarhet! Minns att jag kunde skivorna utantill till slut så ska bli spännande att se sen hur mycket man kommer ihåg.

Likes

Comments

Nyss hemkommen från kusinens konfirmation och kör nu på lite ledigare kläder. Tänk att man utsatte sig för alla dessa gudstjänster och "lektioner" för att konfirmera sig för absolut ingenting? Men känns bra att man redan fått det avklarat haha! Tänkte dra ner till Ica och se om det finns något gott som man kan smaska på hemma, yesbox bara massa socker och fett! Har sett att Mad max har kommit ut och hört att den är ganska bra, så den får det allt bli.

Likes

Comments

Tog mig en tur till Ikea för att kolla runt och få lite inspiration och det slutade med att jag kom hem med en ny stol. Haha lite otippat och väldigt krångligt. Eftersom jag hittade stolen i deras fyndhörna var den redan färdigmonterad och ganska klar att bara ta med sig. Skitbra! Fram tills att den inte gick in i bilen. En gubbe stod och kollade ett litet tag medan man försökte trycka in stolen i den lilla skuffen, men icke. Bara att ta med sig stolen tillbaka igen och låna skruvmejsel och skruva isär. Så nu har man problemet hemma nu att skruva ihop den igen. Inte ska det vara lätt men kan man spara 350 kr på det så varför inte!

Likes

Comments

När jag stod och fixade till jordgubbar till den lilla "bålen" fick jag syn på att en jordgubbe hade något som såg ut som en rövskåra. Min första tanke var precis som Minions, från filmen dumma mej i den scenen där dom kopierar rumpbilder och säger "butt" och skrattar, vilket jag också gjorde för mig själv. Tänkte nu när det är överstökat att se den senaste filmen från Disney; Cinderella. Hoppas att den är lika bra som den tecknade, eller varför inte bättre?

Likes

Comments

Drog iväg en sväng till gymmet på stigs center och fick då passat på att rastat våran lill Volvo. Känns väldigt bra att faktiskt vara tillbaka där och att röra på kroppen igen. När gymmet väl var avklarat köpte jag  med mig jordgubbar, man får ju passa på nu när det är sommar! Sen är det ju lite nyttigare än godis, hehe. Tänkte också att jag skulle ha turen på min sida och köpte en trisslott (inte för att man förväntar sig att vinna) och vann hela 60 kr!! Undra nu vad man ska hitta på med denna storvinst, skämtåsido.


Likes

Comments

När jag var i Stenungsund igår och hämtade passet, så tog jag mig en tur in på h&m ​i deras divided kollektion och hittade dessa byxor/leggings (?). Rumpan satt som ett smäck och älskar bohem vibbarna från dom. Förblir vädret som det är så kommer jag nog leva i dessa nu i sommar.

Likes

Comments