Header

Arbetsveckan börjar lida mot sitt slut och just nu känner jag verkligen för att bara ta helg! Men en dag kvar och tror faktiskt att det blir en lugn dag imorgon = lite med mäklingar. Jag vet att jag ofta inte pratar om jobbet då det är otroligt tråkigt att skriva om då det är något man gör varje dag. Men idag var kanske lite roligare då man hade sportigare bilar att få ringa om! Bland annat en i miljonklassen (som förövrigt var riktigt ful), en Ford Mustang och Bmw M6:a! Lite roligare än de vanliga VW passater och Volvo V70s som man annars brukar ha i inkorgen att försöka få ihop affärerna på.

Skippade faktiskt gymmet idag så fick bli bild från igår, men vad gör det? Kände inte alls för gym och kör på en vilodag idag och kör väl på imorgon istället, hoppas på att det är lugnare där då. Nu tänkte jag bara krypa ner och kolla på de två-tre sista avsnitten av Jane the virgin, vad hittar ni själva på?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vad sägs om ett av världens finaste läppstift? Det kinesiska märket Kaili Jumei har gått viralt över hela världen som nu suktar efter dessa. Men det ska inte vara så lätt att få tag i ett då dom säljer slut snabbare än Kylie Jenner's läppglanser. Just nu är de helt slutsålda, men priset på ett läppstift ligger på 30 dollar, ungefär 230 kr. Jag vet inte med er men jag skulle lätt vilja ha någon av dessa! Många köper nog dessa bara för att ha som prydnad, skulle inte förvåna!

Likes

Comments

Tycker att dessa tre fina tjejer är riktigt stora inspirationskällor och skulle man någon gång behöva lite extra motivation i vardagen kan man bara kika in på deras bloggar eller instagram. Testar själv på väldigt många övningar som dessa lägger ut och vissa är riktigt bra, medan andra känner man ingen kontakt med musklerna alls. Men alltid kul med att få in nya och ibland bättre övningar när man är på gymmet! Kroppen behöver ju alltid variation och visst blir det tråkigt med att göra samma saker hela tiden. Behöver ni också lite inspo eller motivation till träning eller nyttig mat så ta en kik på deras sidor, verkligen ett stort tips!

Fitnessjulia

Denice Moberg

Likes

Comments

Känns som en riktig "måndag måndag" idag, men har samtidigt fått otroligt mycket gjort! Men kollar man på klockan kanske det inte är allt för konstigt. Har kört på som vanligt med jobb, sedan väl där han man avbokat klipptiden och istället tagit mig mod till att boka in en hårförlängning + klipp och färgning. Dyrt som fasen och en massa ångest på det, men tror att resultatet kommer att bli otroligt snyggt! Har sedan kört ett grymt benpass på gymmet (slutade med en selfie i omklädningsrummet) och väl hemma fick jag äntligen iväg den jobbansökan som jag dragit mig allt för länge för! Skulle skickats iväg i helgen men mådde väl inte så topp då. Nu vill jag bara däcka ner i min säng framför Game of thrones!

Likes

Comments

​En välbehövlig bloggpaus har verkligen tagit ut sin rätt. Tror faktiskt inte jag har startat datorn alls sedan jag kom hem i torsdags, sitter man hela dagarna annars vid den så tröttnar man något så grovt. Men sedan tror jag knappast många har hunnit med att kolla bloggen nu när midsommar varit! Själv så var jag ute hos några kompisar i Romelanda och lekte lekar, träffade nytt folk och badade badtunna. Varit en riktig toppenmidsommar som gjort att man dagarna efter mått som man förtjänar. Blåmärken lite här och där, öm näsa och nacke/axlar..sen ska man väl inte snacka om hangover from hell på det också. Låg ju i sängen hela dagen igår och var helt seg av baksmälla. Men oj vad roligt man hade! 

Likes

Comments

Galet hur denna dagen bara har flugit iväg! Har haft fullt upp på jobbet med en hel del besvärligt folk och även en hel del bilar att regga in i systemet. Fick även till en lunch med Fredrik på Paus, ska man fuska med pulvret så får det iallfall bli nyttigt med salladsbuffé. Sedan jobbat över en timme för det behövdes verkligen för att komma i fas med dagens att göra. Blev hem och byta om för gymmet och körde ett snabbt benpass för att inte missa allt för mycket av fotbollen! Så nu har man äntligen kunnat andas ut och bara sjunka ner i sängen, otroligt skönt. Men imorgon blir nog en bra dag..

Likes

Comments

En heldag med jobbet idag och har verkligen haft jätteroligt! Körde bara en halvdag med jobb och tur nog för mig var det bara 5-7 mäklingar idag och sedan efter lunch var det iväg till Villa Odinslund för konferens med lite gruppuppgifter och information om hur det går för företaget. Sedan var det iväg till Liseberg för femkamp, och jag har väl bevisat för mig själv att skjuta ankor är inte riktigt min grej. Men även med mina dåliga resultat som drog ner poängen, så vann faktiskt vårat lag! Nu är man precis hemkommen och rätt trött, så får bli sängen och sova..imorgon är det ju jobb igen, men bara näst sista dagen innan helg.

Likes

Comments

Känns riktigt bra att man har dragit ner rejält på shoppingen (okeej jag köper fortfarande väldigt mycket träningskläder), men i det stora hela är det inte alls 2000-3000 kr som spenderas på kläder i månaden. Men man kanske borde göra ett litet undantag för denna klänningen. Enkel och snygg att bara dra på sig till en lätt solbrun hud och ett par söta ballerina till. En tur till Gina tricot next!

Likes

Comments

Kommit i tankar om att faktiskt testa på hårförlängning. Man är ju bra avundsjuk på de som har ett långt fint svall, men alltid har det varit en pengafråga. För kanske 6-7 år sedan köpte man sånt där billigt löshår med clips och satte i, men det såg verkligen förjävligt ut! Fattar inte varför ingen sa att det var så stora färgskillnader och såg plastigt ut eller att clipsen syntes! Ja ni kan ju bara tänka hur man såg ut, haha! Men nu efter man bokat in tid för färg och klipp, så är man mer sugen på en förlängning också, ju mer man tänker på det desto mer vill man. Kanske får ta en tur till frissan och få ihop allt innan det är dags!

Likes

Comments

Fredageftermiddag och så hade man ju oturen att Sverige spelar mot Italien under arbetstid. Vad gör vi på jobbet då? Dukar fram med dricka, snacks och folköl samt streamar matchen i lunchrummet! Tur att man har rensat upp i inkorgen så man har tid att kolla.

Likes

Comments