Header


Hittade detta kortet på mig när jag städade. Tycker faktiskt att jag var en söt liten skit, syns väl rätt tydligt att jag var en liten busunge?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Vet att jag klagat en hel del på min icke önskvärda viktuppgång, men känner att det börjat hända grejer på gymmet. Klarar tyngre lyft och vikter. Orkar mer reps än innan. Vet inte vad det beror på, kanske det är den nya aminosyran? Kör ju på BCAA med smak av pina colada och ärligt så gillar jag fortfarande inte den smaken. Så nästa gång blir det tillbaka till Aminolast med någon ny smak där. Dock innehåller aminolast sukralos (som jag skrivit om tidigare Här) och är ett ämne jag helst av allt vill undvika och Aldrig vila BCAA innehåller aspartam, så det är pest eller kolera. Oh well, dags för en tur i springspåret.

Likes

Comments


New in från Gina Tricot - Frida Jacket

Likes

Comments

1. Diabetes
Diabetes typ två uppkommer oftast i vuxen ålder och kan vara ärftlig, men sjukdomen kan också bero på dåliga levnadsvanor. Att dricka en läsk om dagen ökar risken att drabbas med hela 67 procent.


2. Tidigt åldrande
Fosfater och fosforsyra är tillsatta för att förlänga läskens hållbarhet – men snabbar på vår egen åldringsprocess och kan därför förkorta våra liv!

3. Blodpropp
En läsk om dagen kan öka halten av triglycerider i blodet med hela 30 procent. Det skadliga blodfettet kan bidra till åderförfettning och öka risken för att blodproppar bildas.


4. Känsliga tänder
Fosfor- och citronsyra mjukar upp och sliter på emaljen och kan ge bestående frätskador på tänderna, vilket kan göra dem båda gulare och känsligare.


5. Depression
Den som regelbundet dricker light-läsk med sötningsmedlet aspartam ökar risken att drabbas av en depression med 36 procent.


6. Cancer
Kvinnor som passerat klimakteriet och regelbundet dricker läsk har hela 78 procent större risk att drabbas av cancer i livmodern än kvinnor som inte gör det. Män som dricker en läsk om dagen ökar risken att drabbas av prostatacancer med 40 procent.


7. Ökat midjemått
Personer som dricker två light-läsk om dagen har större midjemått än de som skippar bubblet, visar en studie där forskare följt läskdrickare under tio år.


8. Njursten
Den som dricker minst en läsk om dagen har hela 33 procent större risk att drabbas av njursten än den som istället släcker törsten med vatten.

Likes

CommentsSåg ett ensamt paket med knäckglass i affären och blev bara så sugen, så den fick följa med mig hem. Känns som att jag bara segat sen när jag kom hem. Har typ inget ork till annat efter jobb och gymmet. Imorgon blir det såklart också jobb, kör nu runt i en av företagets bilar och är sjukt nervös ifall det skulle hända något, usch. Får bara ta det försiktigt så blir det nog bra. Men nu ska jag fortsätta njuta av glassen och kolla på tv.

Likes

Comments

Minns alltid när jag köpte mina första JC skor. Hade varit inne på Raglady i Göteborg på fredagen och kollat men då var de såklart slut. Kommer dit lördagmorgon med mina föräldrar och hittar helt plötsligt en ensam sko mitt på bordet, och med en extrem tur så var det min skostorlek! 1999 kr fattigare och ett par Jeffrey Campbell lita spike rikare. Älskade dom skorna och de var ju bekväma klackskor att gå i. Lyckades sedan få tag på de bruna flätade på ett udda ställe för en billig peng. Men de största favoriterna är nog Lita spike 2 (de med nitar över hela skon) som jag faktiskt beställde från USA. Solestruck hade rea och jag ville så gärna ha dom, efter ca två veckor så fanns de att hämta ut på poststället, dock tillkom tull på dom. Just nu tycker jag det bara är synd att de få stå på hyllan då jag knappt har tid eller riktig ork att ta på mig dom. Att sälja dom kommer inte heller på frågan, inte än iallfall. De får helt enkelt vara en prydnad på min hylla i rummet. 

Likes

Comments


 +       =


Största dissen är till tjejer (är oftast tjejer) som går på stan i träningsbyxor/träningstights utan att faktiskt vara på väg till gymmet eller hem från gymmet. Visst dom är jättesköna att ha på sig, men att ha dom som ett modeplagg på stan? Njaae..tycker bara det ser dumt ut. Blir ju verkligen inte bättre när det är tjejer som ser ut att aldrig ens ha satt sin fot på ett gym eller ute i springspåret. Bara nej nej och nej till träningsbyxor/tights på stan. Lämna dom hemma ifall ni inte ska till gym/ut och springa och sätt på er mjukisbyxor istället. 

Likes

Comments


Linne - Gina Tricot / Kjol - Terranova / Skor - Roots / Solglasögon - Rayban wayfarer / Halsband - Gina Tricot / Armband - Nelly & Gina Tricot

Likes

Comments

Fastnat helt för denna låten "All night longer" med Sammy Adams. En liten tagga till låt att lyssna på kröket innan krogen eller bara i bilen när man kör. Passande till det mesta och lätt att sjunga med i. Big love!


Likes

Comments