Header

Har tagit en halv dag bara för mig själv. Dragit iväg en sväng till gymmet och nu hamnat i sängen med chips och vin. Har ändå inget att göra imorgon så kan göra lite som jag vill. Okej nu var väl inte gym och sen vin bästa kombon men ska inte bli någon bodybuilder så det funkar för mig. Ska nog ta och dra igång Paul Walkers sista film Brick Mansions innan det blir natten för mig. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

CommentsSitter just nu på espresso house med killen och har en stor chailatte och väntar på att brasseriet ska öppna. Där blir det en mysmiddag och ta igen lite efter nästan två veckor utan pojken min.

Likes

Comments

Goddagens!
Bjuder på en liten sneak peak på dagens enkla och tråkiga outfit. Drog bara på mig något när jag skulle iväg och få lite sol. Som också fick mig mer taggad till att dra iväg en sväng till gymmet. Så ska byta om och dra dit. Är lite smått sugen på att ta en tur på löpbandet, men mina menssyndrom gör att jag blir varmare och svettas mer och orkar mindre, då aptiten också är som borta. Någon som förstår mitt problem?Likes

Comments


Då kör vi på andra försöket med middag idag. Förut idag skulle jag tillaga fläskfilé men när jag tog ut den ur förpackningen luktade köttet fis rent utsagt. Stekte ändå upp det och åt nån bit men det kändes inte bra så fick slänga resten av det. Det gick inte att äta, så småmumsade på en avocado istället. Sedan stack jag iväg på intervjun och vet inte riktigt hur det gick. Jag var så nervös. Fattar inte riktigt varför, personalen som höll i det var ju roliga och trevliga. Men får se iallfall om man får något jobb. Är ju ganska tuff competition om man säger så.

Nu får jag väl ta och njuta av min kyckling & currybaguette som faktiskt inte ser allt för aptitlig ut. Ser ut som den vart i en karusell och åkt runt runt innan jag fick köpt den. Kan ju också tillägga att jag knappt har någon aptit längre. Jag äter bara skräp och lagar knappt mat alls. Måste bli skärpning på det.

Likes

Comments

I knooow, jag har köpstopp men kunde inte låta bli denna när den väl kom in i rätt storlek och allt. Bad me. Men jag är ändå kluven på om jag ska behålla eller lämna tillbaka. Vad tycker ni? Jag älskar den, men vet inte om det är min stil och om jag passar så bra i den. 
Likes

Comments

Godmorgon! Äntligen vaknat till så mycket att kunna göra ett inlägg. Baksmällan idag var faktiskt inte så nådig, men äpplejuice och choklad verkar dra ner den. Ligger och njuter ännu en dag av att vara ledig, kommer bli tufft sen när skolan drar igång igen. Men får ta en dusch snart och börja fräscha till mig. Har ju en arbetsintervju att gå på idag. Kan ju bara hoppas på det bästa!

  

Likes

Comments

När det kommer till munkjackor och tjockare tröjor finns det oändligt många variationer och mönster. Dessa fyra tröjor hittade jag här fanns ju en hel del andra tröjor med men fastnade för dom här. Tycker att 3an är otroligt söt med de små vingarna där bak. Nummer 4 med marijuanatryck hade varit rätt snygg att matcha med ett par vanliga mörkblåa jeans och ett par svarta låga Converse, enkelt och snyggt. Vilken tjocktröja hade ni valt?

Likes

Comments

Härlig känsla när håret är nyklippt och färgat som man vill ha det. Tjejerna på Salong Upper East är ju riktigt sköna och Matilda brukar veta hur jag vill ha det. Önskar alltid att jag skulle våga göra mer med håret, någon tuff frisyr eller så, men kör safe och väntar på att få långt hår. Min ombre som jag gjorde hemma blev riktigt lyckad, dock lite för kall i tonen, men det brukar ändra sig efter några tvättar. Likes

Comments