Header

Skrev häromdagen om mitt breakup och mindes inte riktigt ifall jag skickade den eller inte. Men gjorde visst det då jag nu har vunnit två biljetter till Say Lou Lous konsert i Stockholm nu på onsdag. Nu verkar man ju inte kunna ta sig dit, lite tråkigt men också lite för kort varsel med knappt två dagar. Annars kan ni ju försöka lista ut vilken story som är min!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Något smart att investera i nu till höst är en snygg kappa. Även om hösten känns allt för långt bort så kan det vara dags redan nu att börja spana på en favoritkappa. Trendfärgerna i höst ska ju gå lite i de jordnära tonerna så som grå, beige, vitt eller svart. Min favorit nedan är nr 4, enkel lite maskulin och passar jäkligt bra med en gosig halsduk runt halsen!

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Likes

Comments

Nu är det visst bye bye till duck-faces och istället är det squinching som gäller! Squinching är att man drar upp det nedre ögonlocket, men bara lite. Avståndet mellan ögonlocket och pupillen ska minska med några milimeter bara. Samtidigt ska man slappna av i det övre ögonlocket och låta det sjunka ner lite över ögat. Detta ska göra att man ser självsäkrare ut på bild. Behöver ni tips och tricks så kolla på videon.

Likes

Comments

70-talet är på ingång i en modernare stil och självklart är bootcuts, flared eller utsvängda byxor tillbaka. Dessa goingar fick jag tag på inne på Fiorucci i Göteborg och dom verkade vara måttligt populära, vilket alla Dr denim jeans verkar vara. Otroligt sköna och stretchiga som tidigare modeller (och tyvärr samma kvalitet). Har ni inte Göteborg runt hörnet finns de att hitta på nelly.com, stort tips!

Likes

Comments

Några utav de skönaste och snyggaste träningstighsten jag är äger köpte jag från Blonde destroyer. Nu verkar det som att de kommer att komma in en hel del roliga nyheter på deras hemsida och jag älskart! Är rejält sugen på att förhandsbeställa de längst till höger, hur balla som helst. Tänk att glida runt i dessa snyggingar på gymmet, motivationen och viljan kommer ju vara på topp under hela passet. Är ni lika sugna som jag på att förhandsbeställa kan ni göra det här!

Likes

Comments

​Känns som jag bara lägger ut bilder på mina ben, haha! Men, har ju pinat mig i över tre timmar idag för att få denna gjord. Dock får man vänta till imorgon för att ta bort plasten, vilket är lika bra kanske då jag fortfarande verka blöda. Är sjukt nöjd och säger väl nu att detta får bli den sista tatueringen på denna kropp!

Likes

Comments

Godmorgon!

Har väl sovit lite halvt sådär och blev väckt relativt tidigt av smäll i dörrarna, inte lite heller! Varit nere och ätit frukost som magen inte gillade, kom upp och hade ont och mådde lite illa. Ska nog ta och packa ihop mig snart och checka ut, tänkte nog att det är bättre att sitta i biblioteket och testa mig fram igen i programmet som jag har tenta i idag. Lite segt att den början 14.00, lär inte vara hemma förrän 20-21 ikväll någon gång. Men wish me luck!

Likes

Comments

​Incheckad och neddäckad i en av sängarna och har idol i bakgrunden på tvn. Lite blandade känslor av att vara tillbaka i Borås, ensamheten kryper väl sig långsamt på en men är ju bara en natt. Funderar på att springa ned till Ica i reklamen och bara köpa på mig en massa gott (ingen aning riktigt vad jag känner för). Liten fördel av att hotellet ligger granne med butiken! 

Likes

Comments

Första tentan är avklarad och hoppas verkligen nu att man blir godkänd. De flesta frågor kände man igen sen tidigare tentor (som jag bara pluggat på). Vilket verkade löna sig då de flesta satt och bläddrade igenom, klia sig i huvudet, stirrade rakt fram och såg helt likgiltiga ut.

​​Nu vet man inte riktigt vad man ska hitta på, har några timmar att spendera innan incheckning och klipptiden. Kanske ta en tur i Borås eller sätta sig i biblioteket och plugga inför morgondagens tenta? Vädret är iallfall till min fördel då det som vanligt regnar här.

Likes

Comments

Bara jag som smånjuter lite av att det faktiskt regnar idag? Troligen! Planerna för mig är ju ändå bara att sitta inne och mysa med kollegeblock och kursbok för att plugga inför omtentor. Åker imorgon till Borås för att bo på hotell och förhoppningsvis bli helt klar med skolan och få min kandidatexamen. Låter rätt sjukt men äntligen är de 16 åren i skolan avklarade. Sedan i veckan är det inbokat frisörbesök och tatueringstid..ska bli riktigt spännande med lite förändring nu känner jag. Helgen däremot låter jag än så länge stå oplanerad.

Likes

Comments