Header

Ni kanske inte visste att jag älskar skräckfilmer? Hade en sommar där jag hyrde flera olika gamla/nya skräckfilmer i brist på annat. Men ibland är det nästan så att de är dom gamla filmerna som är läskigast eller i bättre kvalitet än de nya. Antingen är ju en skräckfilm bra eller så är den otroligt B och man skrattar mer åt det som ska vara läskigt. Men iallfall så fick jag se att dessa två filmer snart kommer ut..eller hoppas att de snart kommer ut på bio. Dom verkar faktiskt riktigt spännande. Andar och Ouijabräden är rätt läskiga även i verkliga livet och sen dockor..come on dom är sjukt läskiga och varför inte en docka som flyttar på sig och skriver meddelanden. Ni som har sett The conjuring vet ju vem Annabelle doll är. Dessa filmer ser jag sjukt fram emot att se, får bara hitta rätt sällskap bara!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har laddat upp shakern med aminosyror och protein nu inför gympasset. Har haft huvudvärk ända sen jag kom hem från skolan, är väl nervositeten som vart över presentationen. Sjukt hur kroppen reagerar på något som man inte gillar. Anyway blir en sväng till gymmet nu innan det blir allt för sent. Tänkte köra lite armar idag, så hoppas på att det är lugnt där så man kan gå runt och välja maskiner och vikter. 


Likes

CommentsÄr i skolan nu och har heldag. Skitsegt men what to do. Skolan går ju först såklart!

Likes

Comments

Börjar nästan bli dags att lägga sig nu efter att ha kollat på dagens avsnitt av ph. Men har också pratat med killen och fick höra igår egentligen att denna lilla skiten, eller Frasse som hans bror och fru har döpt han till, blivit attackerad av något djur. Kissen är väl 13-15 v nu (rätt dålig koll) men han hade kommit hem tilltufsad, hål i örat och svullen i ansiktet. Tycker såklart synd om han eftersom man vart där sen dom var små pipisar. Får hoppas att han blir bättre och inte tog allt för mycket skada av detta, han har ju varit en riktig lite buse som alltid älskat mat annars. 

Har heldag i skolan imorgon, och även redovisning inför ca 90 pers som jag inte är så taggad inför. Tror faktiskt inte jag har pratat inför så många någonsin. Såklart ganska nervöst, men alltid skönt när det är över. Nej usch, nu får det bli sängen.

Likes

Comments

Har ni sett dessa klipp där en kvinna & man sminkas fetare? De söker dejter via Tinder och kvinnan som har sminkats döms faktiskt mycket hårdare än vad mannen gör. 4 av 5 killar lämnar till och med henne, vissa schysstare än andra.

Medan kvinnorna som möter mannen som inte liknar bilderna till och med skulle kunna tänka sig att träffa han igen, men det ser ut som att några ratar honom med. Men inte i den utsträckningen som männen gör mot kvinnan.

Är det för att männen är elakare eller för att de mer kan säga rätt ut vad de tycker och tänker? Lite både och tror jag, några sa ju att det inte skulle funka, men han som sa att han var gift (?!) eller han som fråga efter toaletten var ju riktiga douchebags. Lite synd att man inte fick höra mer hur många som ratade mannen som sminkades tjock. 

Sen tänker man ju själv ifall man skulle träffa någon att dejta från nätet och dom inte alls lik från bilderna, kan man väl bli lite besviken. Men är utsidan verkligen allt?Likes

Comments

Äntligen kom det paketet jag väntat på, skönt när det funkar som det ska! Var dock rätt orolig att byxorna inte skulle passa, då jag så smart var en sväng i H&M butiken i stan och såg att de hade fått in dessa igen i dom storlekarna som jag tvekade emellan. Självklart var 36an för liten och pinsamma nog var att man låg på golvet inne i provrummet bara för att få upp dragkedjan det sista. Men det gick helt enkelt inte och det var just den storleken som jag har beställt. Var rätt inställd då på att dessa inte skulle passa, men det gjorde dom konstigt nog!

Likes

Comments

Godmorgon! Varit vaken ett tag men inte tagit mig upp förrän nu. Ska fixa till frukost och sedan blir det väl att sitta med skolarbete. Kanske hinner iväg en sväng senare för att sola, men får se. Har ju en redovisning av projektarbete imorgon så får se till att öva innan. Är sjukt dålig på att öva, vilket resulterar i att man är rätt kass på att prata inför grupp och sedan hatar det. Har alltid tyckt att antingen så har man den egenskapen hos sig eller så har man den inte. Men så funkar det inte i skolan. Lite synd faktiskt. Men nu blir det frulle och vänta på att posten ska komma.  


Likes

Comments

Börjar snea lite på H&M sjukt långa leveranstider, men nu tror jag faktiskt det är mer Posten som är problemet. Gjorde en beställning den 19, fredagen förra veckan på två saker. Så den 23 sep fick jag mail om att H&M hade skickat varorna. På onsdagkväll fick jag sms från Posten om att ett brev hade skickats och då antog jag att jag skulle hitta ett litet paket i brevlådan idag när jag kom hem. Var ju borta torsdag och fredag.

Så nu undrar jag ju givetvis vart mitt paket är. Kommer det inte imorgon lär det bli ett klagosamtal till fel person/företag för jag gissar på att H&M är de som gjort rätt och att Posten är de som gjort fel. Brukar ju få fel post hela tiden, är det inte grannens så är det någon annan som delar ett av mina efternamn. Alltid fascinerad av att dom kan få gatunumret fel eller fel på ordet "gatan" och "platsen". 


    

Likes

Comments

Blev ju lite shopping igår i Ullared och detta var vad jag fick med mig hem. Har alltid gått och tjatat om att jag velat ha en blender så nu har jag äntligen en att göra smoothies och shakes i. Sedan pajjade jag ju ett vinglas i all hast så blev några nya i olika modeller, för olika viner. Lite småplock och några plagg, tyckte inte de hade så värst mycket snygga kläder. Men något hittar man alltid!

Likes

Comments