Header

Halloween 2k14 och jag kan inte bry mig mer än ett sandkorn i Sahara öknen. I år skiter jag helt fullständigt i denna högtid, orkar inte bry mig och har ingen riktig lust. Bara ännu ett spektakel som butikerna tjänar enorma summor på. Folk kan lika gärna gå ut som sig själva, läskigare än så kan det ju inte bli. Bilden nedan förklarar det ganska bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagen börjar äntligen lida mot sitt slut. Kan bara säga att jag är så trött just nu, fattar inte hur jag orkade ta mig till gymmet men blev ett lugnt pass. Motivationen är inte på topp när man vet att man inte får gå dit på en månad så att det egentligen inte spelar någon roll vad man gör. Slutar på topp och kommer börja om från botten sen igen. 

Nu när tentaångesten har lagt sig börjar man verkligen inse att jag kommer lägga mig under kniven för det där ytliga. Länge har jag velat ha större bröst, har haft 75B så länge jag minnas. De kommer inte bli större och de kan väl minska pga träningen. Så ja, jag kommer göra en bröstförstoring för att jag vill det, för att jag tycker det är snyggt och för att jag ska vara nöjd över min kropp. Så på tisdag säger jag hejdå till mina skruttiga 75B bh:ar och hej till mina nya gummy bears. 


Likes

CommentsTorsdag idag och med det menas tentamendags. Så laddar upp med frulle och ska sen sätta mig in det sista i anteckningsboken och nöta in det sista. Det ska ju aldrig vara lätt att gå på högskolan inte. Tycker det är så gulligt när 16-18 åringarna klagar på när de har mycket i gymnasiet, dom vet ingenting! 

Efter tentan var planen middag och vin hos en kille, men nu hade han visst träning så jaa. Svårt att tolka när dom säger så helt plötsligt. Så då kanske man allt kan dra en sista gång till gymmet istället? Får se hur pigg man är då dock, hade mardrömmar inatt i stil med filmerna The purge och att det samtidigt spökade i huset där jag bor. Fattar inte varför man alltid ska sova dåligt dagen innan tenta. Det är som att kroppen absolut inte vill misslyckas & bara vill blocka ut allt.

Likes

Comments


En enkel svart klänning. Älskar verkligen spetsdetaljerna, speciellt nertill. Har en kjol i samma stuk och tycker det är fint. Dock tror jag att man får ha lite mer kurvor än modellen för att bära upp den snyggt. För många svarta klänningar kan man som tjej aldrig få nog utav. Denna är ju verkligen en keeper och hittas på Gina Tricot för bara 199 kr.

Likes

Comments

Godmorgon! Humöret är verkligen på topp när man ser detta underbara väder ute. Sol och 10 C ute. Enda negativa är att man måste sitta inne och plugga. Men imorgon är det över iallafall, hoppas på en lätt tentamen med många gamla frågor. Men önska kan man ju alltid göra. Ska se klart Soa och sedan blir det upp i den höga stolen för mer inmatning av information!

Likes

Comments