Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fick en lugn stund på jobbet och då kröp detta lilla krypet upp i knät på mig i soffan. Eller hur så posar hon bättre än vad jag gör? Haha så söt! Kom nyss hem efter att ha flängt runt och det är rätt skönt att få ta bilen ibland. Får väl se när jag har ekonomin och kan förhandla till mig själv ett bra pris på en bil att sälja till mig själv. Imorgon skiter det sig visst med gym på morgonen, fick tid för fransar vid 07.00 så ingen sovmorgon här inte, men blir jobb och sedan möjligen gym. Allting går ju alltid smidigare med bil.

Likes

Comments

Snart närmar sig halloween, har ni hunnit tänka ut vad ni ska klä ut er till? Det roliga är ju att man kan klä ut sig till vad som helst. Körde själv på att vara ute i god tid och beställde  min outfit från Ebay, förvånad över hur smidigt det gick. Blir ännu bara en sneak peak men någon kanske redan ser vad jag kommer föreställa? 

Likes

Comments

Haft en stressig morgon, fastän jag valde att snooza och strunta i gym. Kom till jobbet utan att ha ätit frukost, men då kom räddarna med caffe latte och fralla! Lite extra energi behövs ju alltid. Nu hoppas man bara att kaffekillen ska komma och laga maskinen, är inne på dag 3 utan kaffe..

Likes

Comments

Fick kört lite booty på gymmet imorse innan det var dags för jobb. Fick gjort knäböj, liggande benpress, utfall och kickbacks. Kändes då och känns redan nu i baken så gissar på att det kommer vara värre imorgon, gött hihi. Sedan blev det en lugn dag på jobbet med lite fix och försöka få ordning på kontoret, bilar som inte startar osv. Får se vad morgonen har att erbjuda, gym blir det med morgoncardio och hoppas på att kunder kommer in och vill köpa. 

Likes

Comments


.

En enkel och avslappnad vardagsoutfit ihop plockat på Gina Tricot. Jeansskjortan kommer nog aldrig att gå ur tiden och i kombination av ett vitt linne under sätter pricken över i:et på outfiten. Tuffa dragkedjedetaljer på byxorna matchat till ett par enkla och sköna sneakers är något jag hade kunnat gå runt i varje dag. Sen nu till höst kan man bara slänga på en skinnjacka och en gosig halsduk så är man klar för skola/jobb.

Likes

Comments

Varit på jobbet i 3 timmar nu och man är nästan lite uttråkad av hur lugnt det är! Bara kommit in två kunder och sedan har det vart rätt dött. Återstår 1.5 timme och sen är det äntligen helg, gissa vem som kommer stå på dörren när det är dags. Har gått och sneglat på Mazda rx-8an vi har inne och idag (äntligen!) har jag fått provköra den. Vad är det med oss och lite coolare bilar? Blir nog då en sväng till Backaplan och luncha/äta (?) med en kompis och snabbkoll i några butiker. Sedan måste jag få ta mig till gymmet och köra armar och lite cardio. Ibland har man ju bara den känslan av att behöva springa av sig lite och känslan efteråt är sjukt skön. Lutar  senare ikväll åt utgång men får väl se vilket humör man är på då.  

Likes

Comments

Thank god it´s friday eller vad ska man säga? Känns ju inte som helg än då det är jobb i fem timmar imorgon. Men tror och hoppas på en bra säljardag, får se hur bra man klarar det helt själv bara. Får väl ta nu ikväll och fira att jag nu sålt min andra bil (woohoo!) med en lugn tv-kväll med vampire diaries och lite chips och choklad. Sedan blir det en dejt med kudden och natten för mig!

Likes

Comments

Redan torsdag och lugnaste dagen på jobbet. Telefonen har varit så tyst och inga kunder har kommit in alls. Får väl hoppas på mer action imorgon så att man får prata av sig och såklart sälja. Fick startat dagen med en tur till gymmet med morgoncardio, sen bort till gamla jobbet och lämna städuniformen och säga hejdå. Lite ledsamt men trivs definitivt bättre som bilsäljare, får bara öva på att prata och säljteknik. Nu ikväll blir det lugn tvkväll, missade ju paradise hotel igår och sen blir det sängen och så börjar proceduren om igen. 

Likes

Comments