Header

Fick med lite roliga fynd från Ullared i lördags! Bland annat mysiga lampor, nya gummiband till gymmet och nya fina mobilskal. Riktigt fynd med de från iDeal from Sweden som där kostade 99 kr (jämfört med 249-299kr på nätet). 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har för en gångs skull sett två bra skräckfilmer nu det senaste som jag tänkt tipsa om! Så för er skräckfantaster som gillar lite mystik och spänning med någorlunda realism så bör ni se dessa:

Lights Out: Från regissören av The conjuring kommer nu Lights out som drar igång filmen med en man blir mördad av en skepnad i mörkret. När hans son, Martin blir skrämd av samma varelse och han får se sin mamma, Sophie prata med en låtsasvän kallad Diana i mörkret av hennes rum, bestämmer han sig för att inte sova mer på natten. När hans styvsyster blir kallad till skolan av personalen, tar hon med honom hem och får tillbaka minnen från där hon var liten och fick erfara Diana. Rebecca och hennes pojkvän Bret börjar undersöka hennes mammas tidigare förflutna som visar sig vara lite väl läskig.

Gillar man absolut inte mörker och jumpscares bör man undvika denna. Själv la jag till slut bort min mobil då jag tyckte den var riktigt spännande och läskig. Det är väl något med mörkret gissar jag. Sedan lyckas regissören från the conjuring riktigt bra med spänning och man vet att det är lite högre kvalitet.

Dont breathe: Handlar om Rocky, en ung tjej som vill starta ett bättre liv för henne och sin syster, tackar hon då ja till att göra ett inbrott hos en rik blind man men sin pojkvän Money och deras vän Alex. Men när den blinda mannen visar sig vara en hänsynslös motståndare än han verkar, måste gruppen hitta en väg ut ur hans hem innan de blir hans nya offer.

Jag ska väl inte sticka i under stol med att det mesta visar dom i trailern och den är väldigt avslöjande. Men den berättar ju inte allt och spänningen finns där, man sitter nästan på små nålar över när den blinda mannen ska dyka upp. Nästan lite elakat att måla upp han som så hemsk och läskig när han egentligen levde sitt stillsamma liv tills inbrottstjuvarna dök upp. Nåja en sevärd film som har de kriterierna en bra skräckis behöver.

Likes

Comments

En morgonvisit till Gekås i Ullared fick bli dagens aktivitet. Fick handlat en del småsaker som till slut blev en liten dyr historia. Men eftersom det inte blir en bil så är det väl lugnt just nu! Var ju och tittade på en i Sisjön på vägen hem, men papsen sa prompt nej då den tydligen luktade hund. Nåja biljakten fortsätter väl och till slut kommer väl päronen tröttna på mitt tjat när jag vill till gymmet på veckodagarna.

Likes

Comments

Fredag och äntligen slut på arbetsveckan, wooho! Slapp ju nu att jobba helgen och tänkte nu njuta lite extra mycket. Gick idag 30 minuter tidigare från jobbet som jag arbetat in, för att åka och kolla på bil. Den var ju fin och kostade därefter, så en funderare och ska kolla på en bil imorgon med om det hinns med. Åker ju faktiskt till Ullared imorgon och får shoppa loss lite! Får väl se om man lyckas göra några fynd där nere, vet ju redan nu att jag behöver transparent puder och deo (ja en konstig blandning) men sen kollar man ju runt efter saker man inte ens visste att man behövde. 

Nu ska jag krypa ner i mitt nya set från Bikbok med ett glas vin och kolla dra igång säsong sex av american horror story. Riktigt fredagsmys ❤

Likes

Comments

En liten throwback thursday till förra året då jag hoppade av glädje för att jag efter längre tid i arbetslöshet fick ett jobb. Var så otroligt glad och lycklig och visst det var jättekul till en början. Man sålde ett litet antal bilar, träffade kunder, svarade på samtal och drack en del kaffe. För det mesta var det ganska lugnt och man fixade i hallen eller surfade vid datorn. So far so good. 

Sen började problemen komma med kunder som kom tillbaka och inte var så glada, rent av arga. Chefen slutade dyka upp med jämna mellanrum, var svår att få tag i och svarade inte i telefon. Så där satt man med en arg kund som man inte kunde hjälpa då det gällde kostnader och jag hade inga pengar att ge ut. Av någon anledning stod man ut, man var ju glad över att ha ett jobb. Men när chefen där ville ändra avtalet för lönen så att jag bara skulle ha en helt provisionsbaserad lön, kändes det inte bra. Inte heller att man fick pappret med uppsägning den 20 eller 21 januari med att man vart uppsagd den 26 december (detta för att kunna ändra i avtalet måste jag sägas upp och sen anställas igen). Då fick jag nog och sa upp mig då det inte funkade och gick på dagen, fastän jag visste att jag inte hade något jobb, men till och med det kändes bättre än att vara kvar där..

Det senaste man hört är att det inte finns kvar längre, stället är uttömt och gapar tomt. Sen att det gjorts lite för dåliga affärer och folk varit där för att vara hotfulla mot stället och polis fått komma. Samt att polisen själva varit där och försökt få tag i ägaren för bilstöld/er (?)  Likes

Comments

Blir det någonsin fel årstid för glass? Inte för mig iallafall! Kom ihåg att jag för ett tag sen hade köpt sorbet i smak av strawberry daiguiri. Inget man kommer att köpa igen, men funkade för stunden. Känns lite som att man varit ganska klumpig nu det senaste. Tappade nämligen min mobil igår så att skalet fick en spricka nere i kanten (bara glad att skärmen klarade sig!). Sen är ju Richmond&Finch riktiga skitskal. Min rekommendation är: köp annat skal, lägg absolut inte dyra pengar på dessa skitskal som går sönder. 

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på gårdagens avsnitt av paradise hotel. Funderar med på att lägga mig tidigt och "jobba in" tid imorgon, för att få ihop timmarna med övertiden. Just nu har man 2.5 h kvar to go..

Likes

Comments

Min vardag just nu kretsar ju bara kring jobb och gym. Har ju nu fått beordrat om övertid 3h i veckan som vi får fördela hur vi vill och sedan 6h denna helgen. Ja ni hör ju! Mitt dilemma där blir ju att hitta tid för träning som verkar krympa dag för dag. Bara den här dagen gick till att få fransarna fixade, vilket givetvis behövdes, men hade gärna velat träna också. Sen vill man ju också vara bekväm och åka till gymmet (börjar ju bli svinkallt ute!) och efter en gympass så är man trött och att ha uppförsbacke hela vägen är döden och sen känns det lite otryggt att gå ute när det är så mörkt. Så en bil och en massa tid önskas, någon som vet vart man hittar det?  

Likes

Comments

Brukar alltid slå en kik hos Veckorevyns astroblogg i början av veckan för att kanske se vad man kan vänta sig i veckan. Ska man tro på detta låter det som att man kommer att få en ganska dramatisk vecka och mina planer om att resa sen tidigare har ju bara gått åt pipan. Som det ser ut nu kommer det bli en hel del jobb och övertid på det, sen försöka hinna med att träna. Så inget luta sig tillbaka här inte! Så kanske behöver vakna upp från vardagen ett tag? Eller vill man det? Vill ni läsa om ert horoskop är det bara att klicka här.


..En evigt överraskande vecka väntar, där kraven är höga och ditt tålamod tryter. Se fram emot början av veckan, då du får ljuvliga nyheter från någon som står dig riktigt nära, och njut verkligen av detta positiva. För snart haglar det in plötsligt deadlines eller ändringar inför ett prov, och det är inte säkert att du har förberett dig för något av det som väntar. Ta det så försiktigt du kan i slutet av veckan, då inget blir som det är tänkt.

Oxen

21 april – 21 maj
Det gömmer sig en hel del oförutsägbart i denna vecka, kära Oxe, och det gäller att du inte tar ut något i förväg. Du får mycket gjort i början av veckan, och hoppas alldeles säkert på att kunna luta dig tillbaka och njuta när du bockat av på din egen att-göra-lista, men planeterna har annat i kikaren. En stor, oväntad hemlighet dimper ner framför dig i slutet av veckan eller under helgen, och det är oerhört svårt att avgöra om den är all good eller full av fel. Det blir i alla fall till att vakna upp från vardagen och ställa ett och annat på sin spets. Om du haft stora planer på att resa eller plugga i framtiden så är det enda som är säkert att det inte blir som du tänkt dig. Förbered dig på att behöva tänka om. Ordentligt.

Tvillingarna
22 maj – 21 juni

Njut av början av veckan, kära Tvilling, då du har dethur mysigt som helst med en sötnos eller sitter försjunken i ett kreativt projekt som gör dig varm i kroppen. Du får också goda nyheter från ett jobb eller en lärare nu att glädjas åt, inte minst vad gäller lön eller betyg. Däremot blir slutet av veckan och helgen lite svårare att njuta av, då plötsliga överraskningar från vänner tar dig med storm. Någon verkar vara på väg att flytta eller på annat sätt ”lämna” dig, eller så uppstår ett gräl som får er båda att fundera på om det ens är värt att fortsätta försöka. Din inre...

Likes

Comments

Fått mig en tur på stan idag, fastän jag bara tänkt en snabb sväng på Backaplan. Men det var såå tråkigt och tiden fanns ju att åka över bron mot Nordstan. Sprang sedan runt i diverse affärer och fastnade för detta setet från Bikbok, fast i slutändan blev det i färgen beige, riktigt fint! Väldigt passande nu till myskvällarna när det börjar bli kallt ute. Fick även med mig en ny skjorta och pullover. Riktigt najs.

Blev sedan en tur till gymmet med syrran som man fick hämtat upp. Körde ett pass med ben/rumpa och baksidan av allt. Tror att ryggen fick jobba sig något, vet inte varför det börjat göra ont nere i längdryggen när man kör knäböj. Får väl be någon kolla så att man har rätt teknik, annars får man väl bara vila från det och köra andra övningar!

Likes

Comments

En riktigt sunkig och dålig ovana jag har är att äta i sängen. Värst är det med choklad som dessutom lämnar ofräscha bruna fläckar på lakanen, vilket är lätt när det smular så mycket. Har så många gånger sagt till mig själv att sluta göra det, men det är otroligt svårt! Kanske när man flyttar ut och har en soffa att äta i kanske man får ändrat det beteendet men just nu lär detta tyvärr fortsätta. Pinsamt värre men that's the way it is! Kanske får införskaffa bruna sängkläder så att det syns mindre?

Likes

Comments