Header

Mer från favoritparfymen & handkräm // Fikapaus på EH // Lunchbreak på Harrys // Bh provning

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hello!

Går runt här hemma i mina gosiga duntofflor och har fastnat framför tvn. Inte varit medveten om att dom brukar köra filmer mitt på dagen, eller så är det väl för att jag aldrig är hemma och har tillgång till alla kanaler. Eller är det för att det är första advent? Dagen ser iallafall ut att bli lugn, blir nog lite plugg och sedan kommer väl mina föräldrar hem om några timmar. Fick precis sms från pappa att de har kört in i Sverige, så ska bli kul att få träffa dom! ​

Likes

Comments

Kavaj och linne båda från Gina Tricot​

Likes

Comments

Hela dagen har jag gått och vart sugen på en potatisgratäng, och det fick det också bli till middag och avslut på veckan. Till det råkade de bli en lite bränd fläskfilé men what the heck.. det funkade det med för att man var så hungrig. Kan ju säga att detta blev riktigt gott!​

Likes

Comments

Har haft min Hollies Cortina i snart tre år nu och den har varit underbart snygg och framför allt varm. Fick ju den till ett väldigt bra pris, men den hade sin lilla defekt. Igår så gick "hållaren" till dragkedjan sönder, vilket inte är konstigt då plast torkar ut genom åren. Bara lite svårare att dra upp då man har svårt att hitta grepp. Så kan säga att det inte tog alls lång tid att hitta en ny jacka att sukta efter, även denna från Hollies. En ny wantie till julafton kanske?

Likes

Comments

​Sååja äntligen hemma igen efter möte på Volvo som faktiskt inte gick allt så bra, liten besvikelse kanske. Sedan blev det en snabbis förbi bolaget och maxi för lite gott, var rätt så urplockat på mat och dricka, inte alls som hemma hos mig. Tycker alltid att det är skönt att veta att man alltid har något gott i kylen eller skafferiet. Enda problemet är ju då att sakernas datum hinner gå ut.

Blev inget plugg efteråt som vi hade tänkt, så ska nog ta och njuta av att det nu är helg och köra igång Ps2 eller xboxet..har lite beslutsångest på vad man ska spela för något. Älskar ju bilspel, Need for speed underground 2 är en riktig favorit!

Likes

Comments

Hittade mina gamla mobiler, och på den tiden var ju dessa riktigt hi-tech då de faktiskt hade touch skärm. Såg nu att batteriet på den "nyare" mobilen hade smällt upp sig, lite trist. Mycket har ju hänt sen dessa mobiler, och jag kan erkänna att P1i var en riktig favorit då man snabbt kunde skriva sms med tangenterna. Sedan var de ju tåligare, tappade man dom så satt man ju inte med andan i halsen och var rädd för att någonting skulle hänt med den. Idag skulle man ju nästan få panik om skärmen sprack vid ett fall. På den gamla goda tiden trodde man ju aldrig att telefonerna skulle funka med bara touch. Men utvecklingen går ju framåt och nu är ju alla moderna mobiler med just touch, vare sig vi gillar det eller inte.

Likes

Comments

Tror de flesta tjejerna kommer att känna igen sig i någon av dessa vardagliga problem som vi nu kan råka ut för. Man får sig ett gott skratt iallafall.1.
Att det är omöjligt att hitta en hårsnodd som är lagom stor.

2. När man sitter i skolan/jobbet hela dagen med en bh som vill skada dig.

3. Detta :

4. När dina strumpbyxor lämnar konstiga märken över hela magen.

5. Nysa?

6. Att ha kjol och sitta med benen i kors.

7. När detta händer.

8. När du tror att mensen är över och då SURPRISE!

9. Detta..

10. Kombinationen mellan läppglans och blåsigt väder.

Likes

Comments