Header

Ni vet dom dagarna när man känner sig riktigt off? Japp en sån dag har jag haft idag. Krigat på gymmet och kommer sedan till gymmet och känner mig konstig i magen. Jovisst tjena så skulle man få den "veckan". Så humöret har inte varit på topp, matlusten är som borta och man äter bara för att man måste. Hatar när det blir så för man vet hur gott det är med mat. Nu tänkte jag iallafall ta och försöka färga håret, mitt grå/blåa var ju en riktig flopp. Blir nog faktiskt åt det mörkare hållet nu, troligen är vilken färg som helst bättre än den jag har.

Matchande set från Cubus

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har ju redan lyckats komma upp en nivå i Gina Tricots nya medlemsklubb och fick lite förtur till deras Black friday rea redan på torsdagskvällen. Dock crasha deras hemsida och efter 2-2.5 h kom det igång igen. Fick då tag i allt svart jag kunde hitta, vilket jag märkte sen när jag var klar med ordern. Iallafall så känner jag mig nöjd och troligen trillar den ner i brevlådan på måndag!

Likes

Comments

Äntligen landat här hemma i Sverige och har packat upp och slappat nu när man kommit hem. Har hunnit med att äta enmassa gott (ohyes jag längtar till gymmet för att få springa av mig) och sedan bara gått runt i Lübeck stad och myst. Har druckit riktigt god gluhwein och Lumumba. Resan har vart helt perfekt, bortsett från att shoppingen vart sisådär och att hotellsängen vart riktigt stenhård. Men man överlevde och klarade sig även undan stormen(?). Sen visade det sig visst att jag kört över en spik i torsdags som gett en riktig fetpunktering på framdäcket, en viss person var inte så glad över att få byta däck mitt i regn/hagelskur.  

Likes

Comments

Godkväll eller något! Varit uppe sen 2.30 inatt och suttit i bilen halva dagen ner mot Tyskland, närmare bestämt Lübeck. Fick införskaffat all alkohol på pråmen och sedan varit en sväng på Citti där vi hamnade lite fel i parkeringshuset och hade en kärring som gapa lite på oss. Tog oss sedan därifrån och hittade sen till hotellet för att checkade in. Blev ett snabbt ombyte och en tur i stan för mat och kolla in den otroligt mysiga julmarknaden. Hörde många andra svenskar här nere, så det känns ju ändå som att man skulle vara "hemma". Blev en god kopp gluhwein och "muzen" (små dounuts med florsocker) som är riktigt gott! Men nu får det bli sängen för mig, ny dag och nya äventyr imorgon!

Likes

Comments

Segade mig verkligen till gymmet imorse och körde ett halvdant ben & rumppass. Gillar verkligen denna övningen, men tycker att det ibland är väldigt svårt att få kontakt med muskeln. Blev inte piggare av gymmet och körde sen iväg till jobbet. Fick avslutat min vecka med ett sälj och är faktiskt helnöjd av dagen. Nu väl hemma har jag packat iordning min väska för en helg i Tyskland. Klockan tre inatt rullar bilen, så det blir till att lägga sig typ nu.

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad det är med onsdagar men chefen och jag konstaterade att det mer är en måndag idag. Vädret har vart halvdåligt, saker har inte riktigt gott som man har velat och sedan har man väl vart allmänt off. Körde armar idag på gymmet och invigde mina träningstights från Anarchy apparel och fick kommentar från en gubbe att han aldrig sett Sverige ha en sån fin baksida. Verkar finnas en del snuskgubbar och vid just det läget så försökte man bara skratta bort det. Hörde sedan att bilen fanns tillgänglig så kör nog hellre gym här på Nordic i Kungälv imorgon, hoppas på att det är mindre folk och mindre gubbar där.

Fick även smakat på Nocco BCAA nya smak med julmust och jag vet inte om man tycker den är god eller inte. Ner gick den och energi fick man, men första munnen smakade som en blandning av julmust och någon sprit. Vilket bara ger flashbacks tillbaka till något nyår där man drack sig rätt full på grogg med julmust som slödricka. 

Likes

Comments

Ännu en dag på jobbet och fick idag hjälpa till att sula om till vinterdäck på en bil. Jobbar man med bilar är det bara bra att lära sig så mycket om möjligt om allt som hör till. Vem vet om man en dag får punktering och står där vid vägrenen och behöver byta ett däck? Skitbra sak att veta hur man gör. Det är detta som man kallar jämställdhet, att man som tjej gör saker som förknippas med vad som är manligt. Avslutade sedan dagen med att få sålt en bil och sen hämtat upp ett paket från Gymgrossisten med bland annat mina nya tights!

Likes

Comments

Visst börjar man drömma om ett eget boende och att själv få inreda det precis hur man vill. En massa vitt, mycket ljusa färger och sen lite metalldetaljer på det. Självklart är en walk in closet ett måste och ju större desto bättre. Men än lär det dröja några år, men någon gång kommer man ha nyckeln i handen till sitt egna boende och återigen känna sig vuxen och stå på egna ben.

Likes

Comments

Tror jag aldrig känt mig så mör i benen efter ett pass som jag gör nu idag. Körde med Jonathan och han pusha en riktigt bra, men trodde han skämtade när han sa 100 knäböj med stång. Men det gick! Får se hur grov träningsvärk man kommer att få efter detta men som dom säger: no pain no gain. Börjar förstå grejen med PT och ibland hade det vart skönt att ha med en person som visar övningar, pushar och ger råd, dock är det skönt ibland att stoppa in hörlurarna i öronen och köra sitt egna race.

Ungefär så man känner sig i benen, haha!

Likes

Comments

​Har länge tjatat om Sverigetightsen och äntligen har de kommit ut! Blev en beställning på direkten och väntar med spänning när sms-avin kommer. Från första stund sa jag att jag ska ha dessa och snart..soon, soon! Diggar ni också tighsten (finns i Norge, Danmark, Finland & Tyskland med) så hittar ni dom här. 

Nu blir det ett snabbt ombyte och nästa buss in mot stan för shopping, Liseberg, food med mera!


Likes

Comments