Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments
Startar upp denna dagen med en hotellfrukost. Åkte igårkväll upp till Trollhättan, dont ask me why and how. Men skönt med lite omväxling och fly från vardagen. Snart bär det av till Överby för att kolla det som finns kvar av mellandagsrean och så har jag lagt undan ett par byxor som jag ska köpa!

Likes

Comments

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Kikade in mig på Imso.com​ mellandagsrea och fastnade för dessa leggings, dom var ju riktigt balla! Går man ut i dom så lär man ju få en extra blick eller två. Är dessa något man borde införskaffa kanske? 

Likes

Comments

Skulle faktiskt vilja tipsa er om denna filmen jag såg häromdan. Million dollar arm handlar om Bernstein ska hitta nya sportstjärnor och får genom att se indiska cricketspelare på tv idén om att hitta två unga pojkar i Indien och sedan träna upp dessa i Usa för att spela baseball. Väl i Usa börjar problemen; pojkarna kan inte spela baseball,språket, konflikter och stora förändringar. Om pojkarna lyckas få till kontraktet till ett lag eller inte,  får ni se i filmen!

Likes

Comments

Lite tips på musik som är sköna att lyssna på när man är på språng, hemma eller på gymmet och springer. 

Likes

Comments

Startade upp bloggen här i April och redan då hade jag en hel del tankar på en bröstoperation. Samtidigt kantades dagarna av plugg, tentor och sola ute i trädgården. Sedan under våren drabbades man utav pollen, sedan reagerade jag mot tabletterna så att min tunga svullnade upp. Så blev en glassdiet då jag inte vågade mig på att äta något annat.

Katten som mitt ex har fick kattungar, som var helt underbart söta! Önskar nu i efterhand att man inte tog en av dom, för dom var verkligen hur gosiga som helst och troligen hade de blivit lika lugna som mamman. Sedan införskaffade jag mig ett par egendesignade nike skor och ett till par Raybans. Sedan så rullade skolan på gentemot utekvällar med drinkar.

I början av Juni blev det dags att börja jobba för sommaren och tjäna in lite extra pengar. Som spenderades på Liseberg, blev två turer, en där exet och jag åkte en hel dag och sedan en där vi gick runt lite och jag lyckades vinna stjärnvinst.

En vecka i sommaren åkte det av till Rhodos för sol och bad. Tog någon dagsutflykt för att se tempel och annat antikt, åt en hel del god mat, åkte gummiflotte efter en båt, bada fötterna i fiskspa och åt frozen yoghurt. Resan blev ju roligare av att faster och make med kusiner också var där just den veckan! Men hemresan tog onödigt lång tid då Kinas president skulle landa på obestämd tid och sedan tekniskt strul.

Väl hemma i Sverige igen blev det jobb som vanligt, som på helgerna utbyttes mot utekvällar och resor runt om i Sverige. Sedan fick man in första mötet på kliniken för operationen.

Sommaren avslutades med att Jasmine, Linda, Mella och jag sprang Color me rad. Det var riktigt roligt och kommer det nu igen år 2015 tar jag gärna på mig springskorna för en till runda. Sedan var det bara att packa ihop sig och åka tillbaka till Borran för ännu ett år av plugg.

Hösten kantades av Ullaredsresor där olika fynd gjordes på de olika avdelningarna. Mysig fika ute i solen och en hel del outfitbilder. 

Sedan kom dagen då det var dags att lägga sig under kniven och ha ont veckor efter. Just då kunde man ångra det, men idag så är det mer värt det om man kan säga så. Fick ju då slänga alla mina gamla bhar. En hel del shopping blev det och plånboken fick gapa tom, så en hel del hemmakvällar med gosiga tofflor och massor med koppar te med de nya favoritsmakerna. ​

Skolhalvåret tog slut och då var det bara att packa sitt pick och pack och åka hem nu under jullovet. Granen kom upp och spred lite ljus och julstämning, sedan kom ju äntligen den snön man väntat på. Under granen låg en ny plånbok som blev en ny favorit, behövde delvis en ny och sedan matchar den perfekt med väskan!

Likes

Comments

Efterlyser dessa Lova leggings ifrån Gina Tricot! Har ni ett par Small i bra skick och vill sälja så köper jag gärna till ett bra pris då de är slutsålda nästan överallt.

Likes

Comments

Äntligen fått ta min tid och köra ett pass på gymmet. Man känner verkligen hur mycket man har tappat i muskler och kondition. Orkar inte alls samma i vikter, eller längd och hastighet på bandet. Men är bara att bita ihop och köra på igen nu efter operationen. Har faktiskt inte vågat köra bröst eller armar sen dess, vet inte när man känner sig riktigt redo för det än, men det har ändå gått snart två månader (!). Håller istället på att bygga upp rumpan och ben, vilket går något bättre! Diggar sedan mina ny träningstights som jag fyndade på mellandagsrean, alltid kul med färg på gymmet.

Likes

Comments