Header

Godmorgon! FIck bli en sovmorgon idag då jag ändå är ledig. Ska väl försöka vara mer nyttig och verkligen ta itu med saker, så som skolarbete och städa upp här hemma. Imorgon kommer mamma och hämtar mig och så blir jag hem hemma i ca en och en halv vecka. Det kommer bli så skönt att slippa dela toalett med någon okänd (kanske inte så okänd eftersom man bor granne), är ju en helt annan sak att dela badrum med familjen. Ska iallfall ta mig upp ur sängen och ner och duscha nu!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kollade precis på Uppdrag granskning om plastikoperationer som gått fel. Visst kan man förstå att folk bokar utomlands för att snabbare få operationstid och att det är billigare. Men personligen skulle jag aldrig våga göra något sådant utomlands och ta mig inte fel nu men Polen känns ju inte som en seriöst land för sånt. Dock tror jag inte Sverige är det bästa landet heller på att utföra sådana ingrepp heller. Men hade hellre gjort det på hemmaplan än i något annat land.
Eftersom jag själv skulle vilja göra en bröstförstoring har jag ju kollat runt lite i olika forum och klinikers hemsidor, kollat priser, kollat kirurger, vilka inplantat de valt osv. Vad som förvånar mig är personer som tagit del av groupon deals och genomfört en operation. Då känns det ju som ett spontanbesök för ett par större tuttar och ingen aning vad för läkare som stoppar in vad i kroppen. Men vad vet jag, det kanske blev bra ändå.


Det finns säkert många som är emot plastikoperation och dylika ingrepp, men jag själv tycker att det är upp till var och en. Vill man ändra på något så fine, men ta reda på risker och förstå att vad som helst kan hända. Jag själv har i flera års tid haft komplex över mina små bröst och efter sommaren har jag förhoppningsvis sparat ihop tillräckligt, och det är ju mitt val. 

Likes

Comments
Sitter och äter min vanliga frukost, två skivor knäckebröd och ost. Försökt flera gånger att byta ut vitt bröd och något man blir mätt på istället för kvarg och detta funkar jättebra! Det är ju alltid lika pinsamt när magen börjar kurra sönder sista timmen av föreläsningen. Ska nu äta upp och hitta på vad jag ska ta på mig.

Likes

Comments


Ligger och kollar på Trolljägarna, finns så många idioter på nätet. När de väl blir påkomna så minns de inte eller skyller ifrån sig på annat, yeah right! Känns skönt att fått gjort en del idag så som skola, ringt gamla jobbet och gymmat. Ska försöka sitta lite med cv och personligt brev och söka lite jobb, innan det äntligen får bli sängen. 

Likes

Comments

Som rubriken låter så är det nu dags för gym efter att först glömt gymkortet hemma blev det några turer. Idag är det iallfall ben som gäller!


Likes

Comments

Dags att krypa ner i sängen, sjukt glad att jag beställde påslakanen. Vad jag kan se nu finns de inne igen på www.sovtex.se 
Får en timmes sovmorgon imorgon och sen är det skola, lean management rullar på hela dagen och det blir ännu en dag närmre påsklovet!Likes

Comments

Ligger och kollar på Old dogs lite smått och kollar runt på allt annat under tiden, ungefär som alltid när man kollar på film om den är lite småseg. Sen får det nog allt bli sängen och sova, brukar på något sätt ändå sluta med att klockan är 01.00 och man vet hur trött man kommer vara morgonen därpå. 


Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att blogga igen. Kom fram till att jag saknade att skriva om min vardag i form  text och bilder. Kommer nog mest göra detta för min egna skull som en liten dagbok, men kanske utvecklas och tycker det är roligare att skriva om en viss genre och lämnar det personliga borta från bloggen. Mycket är ju nytt nu i början men kommer förhoppningsvis komma in i det och lära mig allt man behöver i bloggvärlden och det mesta nu är bara provisoriskt, iallfall den failade headern! 


Likes

Comments