Header

Tog mig en sväng på stan efter min misslyckade arbetsintervju (lång historia kort = de skulle ringa tillbaka och ringde två av tjejerna men inte mig, ringer till dom och de ska ringa tillbaka idag och har ännu inte ringt), anyway så hittade jag denna kjolen på Zara och är lite kluven. I verkligheten är den mycket ljusare (finare) och det hade vart riktigt snyggt tillsammans med en grå enkel t-shirt med knut och sedan håret i en bulle. Gulligt, enkelt och chict! Å andra sidan närmar ju sig hösten med stormsteg, så ska man slå till eller spara slantarna?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag vet inte om mötet igår med kuratorn drog upp mer känslor än vad jag hade räknat med. Känns som man haft en klump i magen ända sen dess som bringar till sig ångest. Nu i sommar har jag ju haft jobb och haft fokuset där. Men nu när man inte har det längre, inser man snabbt att jag ännu bor hemma, inte får någon inkomst, får nej på jobbansökningarna och bara står och stampar på samma ställe. Ja allting känns meningslöst just nu och humöret är inte på topp.

Likes

Comments

Ännu en måndag med nya möjligheter, planeringar och händelser! Tyvärr känns det dock inte så. Folk börjar komma tillbaka från semestern och en viss känsla säger att man inte kommer att få vara kvar där efter sista augusti. Väntade ju även på besked om bilförsäljarjobbet i Jönköping, men fick nu mail om att de gick vidare internt. Gissar på att det nu börjar bli dags att massansöka enmassa jobb, få en hel del nej och självförtroendet kommer få sig en hel del törnar. 

Så jag ska bara njuta av mitt rosévin och godis för ikväll nedstämd som man är. Men imorgon är ju en ny dag, yaay..

Likes

Comments

"Ett gäng blonda tjejer kastade sten efter en cyklande invandrarkille, oprovocerat attack" 

Bara jag som tror att det hade blivit ramaski, ett hysteriskt snyftreportage om en ung kille med Mellanöstern utseende hade fått en sten i ryggen när han varit ute cyklat en fin sommarkväll? Speciellt om det hade varit ett gäng på 8-12 blonda blåögda tjejer som är förövarna. Tänk den rasismen, den utsattheten han hade och hur kränkt han blev. Då attacken bara skedde helt oprovocerat då han bara cyklade förbi dom. Slutsatsen hade dragits vid att det är ett hatbrott på grund av hans utseende och resurser hade lagts ner på att hitta dessa tjejer för att få rättvisa.   

Om vi tänker i en omvänd situation där en blond tjej kommer cyklande förbi ett gäng med killar av Mellanöstern ursprung och sedan får en sten i ryggen kastad mot sig. Vad händer då? Får hon ett reportage om hur kränkt hon blev eller att hon med stor sannolikhet fick stenen kastad på sig just för sitt "svenska" utseende. Hade killarna blivit kallade rasister? Nej. Hade polisen lagt resurser på att hitta detta gänget. Nej, det var väl bara ett litet pojkstreck. Bara att tacka och ta emot. Zara Larsson börjar sakta få mitt stöd med att hata alla män. 

Likes

Comments

Kommit i tankar om att faktiskt testa på hårförlängning. Man är ju bra avundsjuk på de som har ett långt fint svall, men alltid har det varit en pengafråga. För kanske 6-7 år sedan köpte man sånt där billigt löshår med clips och satte i, men det såg verkligen förjävligt ut! Fattar inte varför ingen sa att det var så stora färgskillnader och såg plastigt ut eller att clipsen syntes! Ja ni kan ju bara tänka hur man såg ut, haha! Men nu efter man bokat in tid för färg och klipp, så är man mer sugen på en förlängning också, ju mer man tänker på det desto mer vill man. Kanske får ta en tur till frissan och få ihop allt innan det är dags!

Likes

Comments

En sak jag alltid har haft är komplex över min mage och att den alltid "hängt" över. På något sätt så är det där allting väl hamnar vikten smyger sig upp på mig. Nu när jag har gått ner 3-4 kg på en och en halv vecka så känns det bra, just nu är jag nöjd över hur jag ser ut. Men tankarna går ändå till att "jag vill gå ner mer" eller "bara liiite till". Av någon anledning har mitt huvud alltid riktat in sig på att vågen ska stå på 60 kg och ännu bättre om under det. Fast man vill också ha muskler och orka tyngre och för det krävs det ju det muskler som också väger! Har sen länge alltid fått kämpa med vikten, maten och träningen och det är just med fastan man får snabba resultat som håller motivationen uppe! 

Likes

Comments

"Det vandrar nazister på svenska gator, så även i Göteborg." Ja Csaba Perlenberg det vandrar kommunister på Göteborgs gator med men det bryr vi oss inte om, eller hur? Soldiers Of Odin bakomliggande agenda med att försvara och bevara de nordiska arven, kulturen och traditioner mot folkvandringen som sker just nu går att diskutera, men vad de gör just nu med att vandra runt på gatorna ska de ha en stor eloge för. Varför hymlar vi fortfarande med vilka de största elefanterna i Sverige är som begår brott? Slå på Efterlyst, öppna en tidning och tänk.

Som ung blond och blåögd drar jag mig ofta för att gå ut på stan och festa, jag har ingen lust alls att bli misshandlad, våldtagen, rånad eller bli uppraggad i det tillståndet. Är nog inte ensam tjej som inför en utgång tänker: "jag är inte för sexigt klädd?" eller "hoppas man klarar sig hem säkert och tryggt denna gång?". Att det då finns ett medborgarde som går runt på stan för att förhindra brott (och då bryr jag mig inte om politik/ideologier) är väl bara bra? Poliserna verkar ju bara parkerat arslet i mitten av avenyn och verkar lagom sura för att få arbeta en stökig lördagsnatt till. Tycker därför det är synd att de lägger energi på de som försöker öka tryggheten för medborgarna, istället för att lösa brott och bötfälla dessa oseriösa "svart taxichaufförerna" som står längs hela avenyn och centralstationen. Nej Soldiers Of Odin ökar inte otryggheten på gatorna, politikerna gör det genom att släppa in människor som inte har här att göra. Därför behöver vi de högerextremas hjälp när socialisterna sviker och lämnar oss rånade, våldtagna och nedslagna.

Likes

Comments

Bloggen har gapat tom idag, men desto mer har man haft i huvudet. Humöret har inte varit med alls och jag mår faktiskt inte bra alls. Ohälsa och känslan av totalt misslyckande hänger otroligt tungt. Men det värsta är nog att göra andra man älskar och tycker om ledsna för något som sitter så inrotat i huvudet. Visst har man tagit ett steg framåt med att prata med en kurator om det, men det är så otroligt lätt att sitta och säga där vad man ska och inte ska göra när man kommer hem sedan och gör det man inte skulle göra. Jag vill bara vara normal som alla andra och njuta av allt utan ångest och illamående. Jag vill lyckas och kunna vara lycklig..

Likes

Comments

Ibland behöver man ha någon att och prata av sig med någon utomstående (allting kanske man inte vill dela med nära och kära) för att få insikt i vissa grejer. Jag har inte nämnt det tidigare att jag går och pratar med en kurator om en del grejer, än känner jag mig bara inte redo att skriva ut varför. Men det är skönt att få prata ut och det hjälper, även om man efter dagens session bara ville hem och lägga sig och gråta. Varför jag kände så starkt efter idag vet jag inte. Man bara kom i fund med att de val jag gjort inom skola, jobb, vänner och kärlek så har allting bara kört ner sig rätt i skiten. Varför valde jag inte en helt yrkesförberedande linje i skolan? Varför valde jag att läsa om värdelösa logistik när det idag inte är en arbetsgivare inom det som vill ha mig? Varför var jag inte en mer öppen och social person och skaffade fler vänner i skolan och skaffade den där "bästisen"? Just nu känns det som att vad jag än gör för val, så kommer det i slutändan bara gå rakt åt helvete.

Likes

Comments

Hur många gånger har man inte jämfört sig med andra 22-23 åringar och hur deras liv ser ut. De kan ha barn, jobbat i flera år, eget boende och hela livet ordnat för sig. Så jämför man med hur mitt ser ut; arbetslös men iallafall nyexaminerad ingenjör, hittar inte riktigt den rätte, kan inte ens efter första dejten få svar från puckot man slösat tid på och man bor fortfarande hemma och lägger otroligt mycket tid på att gymma. Har man blivit dissad kan man ändå tänka "Don't cry over boys, do some squats and make them cry wishing they still had that ass". Men hur kul är det att tänka så ifall man skulle närma sig 30? Nej usch..vart är Mr.Right och jobb? Vill flytta hemifrån ASAP!

Likes

Comments