Header


.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


.

​Precis såhär skulle jag vilja gå klädd en sommardag på stan. Stora vita luftiga byxor, ett linne som ger outfiten en härlig färgklick och en del accessoarer som piffar upp. Byxorna kommer ifrån Gina Tricots exclusive kollektion och är i princip slutsålda överallt, lätt att förstå då dom är riktigt snygga. 

Likes

Comments

En av de snyggaste färgerna nu till sommar är beige. Färgen i sig kan ju verka trist men till en solbränd hy och färgstarka accessoarer blir det en otroligt snygg combo.   


.

1 here 2 here 3 here 4 here 5 here 6 here 7 here 8 here

Likes

Comments


.

En hel del från Gina Tricot i nyanserna vitt, rosa och lite grått/svart som man skulle vilja fylla på sin garderob med nu till vår och sommaren. Dock säger plånboken och garderoben något helt annat.

Likes

Comments

Jayna Jacket // Backrider // One Teaspoon Trashed Freebird // Baseball Jersey Dress​ // Nike Lunarglide 6

Likes

Comments

En stor wantie just nu är Gina Tricots khaki färgade linneskjorta. Den funkar ihop med det mesta och livar upp ett par vanliga blåa jeans rejält. Denna ligger på 249 kr och finns även i fler färger. Sitter just nu och funderar ifall jag ska springa iväg till närmsta butik och köpa. Hatar verkligen mitt shoppingberoende, bleh.

Likes

Comments

Mandarin collar set​ // Scuba set // Plunge neck bodycon set // Front panel set

Likes

Comments