Header


Sommaren, en hiss att den snart är påväg fastän det ser någorlunda mörkt ut just nu. Allting som har med sommaren att göra, bada, umgås med vänner, grilla, kröka osv. Enda minuset är väl sommarjobb kanske. På torsdag blir det äntligen sol igen och troligen går vi mot de varmare graderna och snart är sommaren äntligen här!
Gisele Bundchen for H&M, ni har väl inte missat det samarbetet? Ursnygga bikinis och klänningar och för att inte tala om hennes musikvideo! Helt underbart och skulle gärna prova den vita bikinin som tyvärr verkar vara slutsåld på hemsidan. Får ta och kolla i butik, det är ju nästan ett måste.
Killar som inte fattar att man är upptagen. Finns det något jobbigare än att bli kallad "sötnos", "snygging" av någon som man tycker inte har rätt att göra det? Eller så finns det dom killarna som försöker och vill att man ska göra slut med pojkvännen för att bli tillsammans med dom istället (WTF?). Man är ju tillsammans med killen för att man älskar honom och inte de som försöker bryta upp det. Så lägg bara ner och leta efter någon som är singel!

Bloggare, ja det är väl ganska känt att jag är medlem i diverse bloggrupper på fejjan för att få hit fler läsare. Men de flesta skriver ju ut sånna saker som "sex fakta", "jag är med i big brother!!" dum som man är går man in och ser då att det är sex stycken fakta om personen själv eller så hittar man inte något alls skrivet om saken de har skrivit ut i gruppen. Det finns väl ingen värre känsla än att bli lurad på en sån dum grej så man blir ju smått sur och kommer ihåg bloggen för att inte gå in där igen för att man blev just lurad där. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


  Börjar med att hissa de nya Loka crush! Säga vad man vill om fruktjuice med kolsyrat men päron och hallon är riktigt goda och ett alternativ ifall man inte vill dricka läsk eller vatten med smak. Skulle hellre föredra att dricka en Loka crush än läsk. Tummen upp!


  Det andra jag skulle vilja hissa är vårens kappor! De kommer i massor med olika färger och längder. Helt underbart plagg som man kan matcha till mycket. Tänk Den gula kappan med en vanlig vit t-shirt med tryck, trasiga jeans som är upprullade och ett par låga converse.
  Jag är nog inte ensam om att bli sur när man är på jakt efter ett klädesplagg/skor/etc. och kommer till butiken och får till svar att dom inte ens fått in den varan. Man springer från butik till butik för att leta och antingen finns den inte, finns inte i rätt storlek eller något annat dylikt. Man blir bara sur, irriterad och mer envis på att man ska hitta just den grejen.

  •   Påskgodis, nu till påsk äter vi svenskar otroligt mycket godis. Själv tycker jag just dom hårda sockeräggen, skumgodis och sånt är riktigt vidrigt. Jag älskar choklad men i påskgodiset smakar det inte gott och slutar alltid med en tugga och att man kommer på sig och slänger resten. Nej till påskgodis och det mesta från påskmaten. 


Likes

Comments