Header

Måndag och en ny vecka med möjligheter till allt! Märks redan nu att mer och mer människor har gått på semester och läget är lugnare. Fick hunnit med gym innan jobbet idag och kan nu bara andas ut och ta det lugnt hela kvällen! Mat och matlåda för imorgon är kirrad och nu ser det ut att bli netflix och tinder för kvällen! Oh yes, känns definitivt som att jag är en av dom som kommer berätta för mina barn i framtiden att jag träffade min man och deras pappa genom någon dating app eller hemsida. Sorgligt men sant, det är väl bara så vi träffar andra människor idag och säga vad man vill om det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Arbetsveckan börjar lida mot sitt slut och just nu känner jag verkligen för att bara ta helg! Men en dag kvar och tror faktiskt att det blir en lugn dag imorgon = lite med mäklingar. Jag vet att jag ofta inte pratar om jobbet då det är otroligt tråkigt att skriva om då det är något man gör varje dag. Men idag var kanske lite roligare då man hade sportigare bilar att få ringa om! Bland annat en i miljonklassen (som förövrigt var riktigt ful), en Ford Mustang och Bmw M6:a! Lite roligare än de vanliga VW passater och Volvo V70s som man annars brukar ha i inkorgen att försöka få ihop affärerna på.

Skippade faktiskt gymmet idag så fick bli bild från igår, men vad gör det? Kände inte alls för gym och kör på en vilodag idag och kör väl på imorgon istället, hoppas på att det är lugnare där då. Nu tänkte jag bara krypa ner och kolla på de två-tre sista avsnitten av Jane the virgin, vad hittar ni själva på?

Likes

Comments

Haft full rulle hela dagen och började den hos kuratorn på samtal, tog sedan mig in till stan för att köpa kaka till idag. Längderna från Steinbrenner & Nyberg är ett stort tips till fikat! Tog även en sväng förbi till Mmsports och Gymgrossisten med en tanke på att kanske hitta något till mig själv i present, men icke. Vet inte om man är för kräsen eller bara snål. Har iförsig span på nya träningstights från Icaniwill, Aim'n och XG athletic, men svår beslutsångest då jag vill ha typ alla?

Ska väl snart börja hjälpa till med maten och om någon timme eller så kommer farfar, syrran och sambo över för att fira mig. Lite awesome är det ju att ha en dag om året med bara fokus på sig själv, eller hur? Nyss kom mamsen och papsen in med en bukett, lite pengar och favoritgodiset.

Likes

Comments

Gokväll eller nåt! Kommit hem från husvagn och campinglivet och har hunnit med ett gympass med syrran. Känns ju lite tråkigt att man tvunget fått ta paus från det under helgen när man varit borta. Annars gick passet ganska dåligt, knäböj och jag var inte riktigt kompis idag och bara 40 kg kändes tungt. Men det kommer nog en bättre dag! 

Hittade annars denna tröjan inne på H&M och föll direkt. Materialet är superskönt och sen finns ju enhörningar på riktigt, eller hur! Köpte också ett par superfina gröna byxor och ett basic linne i naturskön färg. Får kanske ta och slänga upp en bild på inköpen senare. Men nu vankas det faktiskt mat!

Likes

Comments

Godmorgon!

Eller ja, man trodde iallafall att den var bra. Satte klockan tidigt för att hinna med ett cardiopass nu på morgonen. Körde stenhårt på intervaller i både crossen och på löpbandet och det kändes otroligt skönt att sätta sig på cykeln hem för dusch och frukost. Stressa lite lagom för att hinna med min tid hos kuratorn. Småspringer bort till vårdcentralen och tar i dörren som då är låst. Fattar ingenting och sätter mig ner och kollar mobilen och ser då att det var IGÅR jag hade den tiden. FML. Så har ju tackat nej till jobb idag på grund av den tiden som jag sedan inte har haft, visst älskar mig själv när jag ska hålla på och virra runt såhär. Fan.

Likes

Comments

Sedan man blev arbetslös (arbetssökande?) känns det som att man bor på gymmet och lever i sina gymkläder. Visst är dom idag mycket snyggare än för 3-4 år sedan då alla träningstights skulle vara svarta (kommer ni ihåg?). Sen hittar man nya märken hela tiden som kommer med grymmare design och skönare material. Ärligt så skulle jag nog kunna leva i de nya tightsen från Aim'n och då tyckte jag ändå att mina första från Blonde destroyer var bland de mjukaste material jag haft på mig, men icke!

Likes

Comments

En dille för grått eller dragkedjor, i dont know, men jag föll lite smått för denna toppen. Sett liknande modeller i andra butiker, men denna var nog den som föll bäst i smaken. Denna hittar ni på Lindex!

Likes

Comments

Vet ännu inte vad grejen är, men varje gång man är och gymmar blir det lätt att man tänker sig att man bara ska ta "en" selfie. Alla vet ju att det egentligen är 100 bilder innan man får en man blir nöjd med. Men man står där framför bästa spegel och snappar av en del kort tills man blir upptäckt av att någon ser vad man gör! Sen får ni också se min samling av tights från Anarchy apparel, Blonde destroyer och Dome fitness. Visst piggar tightsen upp hela gymoutfiten?

Likes

Comments

- När jag nätshoppar betalar jag oftast det direkt för att slippa allt med fakturor. Dels för extra kostnaden och sedan komma ihåg att betala in.

- Funderar smått på en läppförstoring (lär ha några på mig nu som säger starkt nej).

- Jag är bara 2 enstaka högskolepoäng ifrån min högskoleingenjörsexamen.

- Får abstinens om jag inte får träna, har blivit en riktig gymjunkie detta året.

- Känner att tiden aldrig räcker till längre, jobbet och gymmet tar upp all min tid. Vet inte ens när jag skulle få tid för en klippning, träffa någon ny kille eller blogga (?)

- Har inte fått sova ut helt på över en månad, alltid haft något att behöva gå upp till.

Likes

Comments