Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gomorron tjena shululu hellu

Somnade till förut och vaknade nu igen för en stund sen. Ligger och väntar på svar från Mr. R om att gå ut och ta en öl, men han verkar nog ha dött efter träningen eller något. Så då var tanken att gå och gymma, men efter ätit godis så känns det inte heller så aktuellt. Får väl helt enkelt ta en öl hemma med film och fira att det är helg och att tentorna nu är över för denna gången. Om man klara dom eller inte är en annan femma!

Fick höra av en kompis att FOB äntligen börjat släppa nya singlar, och den senaste är Uma Thurman. Får vänta på när hela skivan kommer ut, den lär ju bli en hit med tanke på deras senaste låtar.

Likes

Comments

Lite tips på musik som är sköna att lyssna på när man är på språng, hemma eller på gymmet och springer. 

Likes

Comments


Det finns nog bara en jullåt som jag verkligen står ut med att lyssna på just nu och det är denna ifrån Trey Songz. Annars ger jag inte så mycket för jullåtar, tycker bara dom är bara sönderspelade och tråkiga. Varje år är det samma låt i olika versioner som blir värre år för år. Så man undrar ju vad han gör som de andra misslyckas med? Eller är det bara utseendet jag går på nu då han faktiskt ser rätt bra ut? Helt klart, låt snygga personer sjunga jullåtarna så lyssnar jag på dom!

Likes

Comments

Lill lördag idag och planerna är att tvätta, plugga och städa. Sedan tror jag att det får bli en sväng förbi Gina Tricot. Var ju riktigt nöjd över den mönstrade kavajen, fram till att jag såg att den inte tål vatten (?). Kemtvätt på kläder från Gina Tricot tar väl ändå priset? Även om den var riktigt snygg så vill jag ändå kunna tvätta kläderna hemma i maskin. Får börja lära mig att kolla på tvättråden innan jag köper kläder i fortsättning *suck* Men nu blir det denna underbara låten på repeat och få klart inlämningsuppgiften. Hur ser eran dag ut?

Likes

Comments
                                     

Fick ni också mailet från spotify om att de lyckats få över Rammstein dit? Äntligen säger jag bara! Saknat att ha flera av deras låtar i mina spellistor, men nu kan man lyssna på alla hela tiden. Jag total diggar det, tror faktiskt Rammstein har fler fans är vad Taylor Swift har, så det här har dom verkligen gjort bra!

Likes

Comments

You take me down, spin me around
You got me running all the lights
Don’t make a sound, talk to me now
Let me inside your mind

Don’t know what you’re thinking sugar, oh
But I just got that feeling sugar, oh
And I can hear the sirens burning
Red lights turning, I can’t turn back now
So hold on tight 


Likes

Comments
Till it´s gone - Yelawolf                                     All night - Parov StelarLikes

Comments

Mornin mornin!

Ligger fortfarande kvar i sängen och gottar mig. Men måste verkligen upp snart och rusa iväg till skolan och ha seminarie i ca 45 min. Gillar faktiskt inte att sitta i en större grupp och diskutera, blir bara generad och skäms. Ni vet när man ska prata och alla kollar på en och sen när man sagt det man ska säga så sitter alla och kollar på en efteråt. Nej usch, sånt gillas inte. Men får bita ihop och ta en tur till solarieöarna när det är slut! 

Just det, såg att Carl Espen, ni vet han som sjöng för Norge i Eurovision, äntligen har släppt en ny singel. Helt underbar röst har han och jag sa ju att jag skulle hålla koll på den sångfågeln!


Likes

Comments