Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vad är enklare än ett par jeans och en skjorta? Kom ju på mig själv med att jag har ett antal vita, men inte en enda svart. Nu undrar jag hur min garderob hade klarat sig utan en, för det är ju riktigt snygg​t och enkelt. Men man borde nog satsa på en med tätare mellan knapparna så att man inte fastnar i dörrhandtag inför klassen om man är lika klumpig som mig. Jeans och skjorta finner ni på Gina Tricot (as usual)

Likes

Comments

Kappa - h&m // Skjorta - Gina Tricot // Kjol - Gina Tricot // Blommor - h&m ​

Likes

Comments

Körde idag på denna outfiten som är ganska enkel och våraktig. Mycket ljusa färger, jeans och mina egendesignade Nike air max. Liten slump bara att allt råkade vara ifrån Gina Tricot. 

Likes

Comments

Jacka (ny) - Gina Tricot // Top - Bikbok // Jeans - Bikbok ​

Likes

Comments

Jacka - Tindra // Tröja - Gina Tricot // Tshirt - Blench // Jeans - Gina Tricot

Likes

Comments

Har verkligen haft en sådan riktigt drömnatt inatt, både mardrömmar och vanliga. Så när man väl vaknade på morgonen och insåg att inget var sant så mådde man faktiskt bättre. Tog mig sedan hemåt i snön (?) och sitter nu och ska försöka skriva ett syfte till våran planeringsrapport till examensarbetet. 

Älskar verkligen den nya röda koftan! Ger outfiten en stor färgklick, och sedan var den ganska billig med. Bara 99 kr på h&m! Var faktiskt lite pinsamt att få strippa av dockan som denna satt på för att jag ville ha den. Men nu i efterhand var det faktiskt värt det, ibland får man vara fräck av sig om man nu vill ha något. Inget ges till en på ett silverfat direkt. 

Likes

Comments