Header

Fick ett sug efter skräpmat när jag kom hem och orkade inte riktigt laga mat så gick iväg till en av pizzeriorna och beställde vesuvio med vitklökssås och herregud vilken matkoma man ligger i nu. Helt sjukt hur trött man blev. Men imorgon börjar dieten och hårdträningen, så detta fick bli det sista på ett tag nu. Får se hur bra pli man har på sig själv nu, inget godis, alkohol, skräpmat osv. Nu blir det beach 2014 eller kanske 2015 om det skiter sig totalt nu.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

CommentsLigger och kollar tv och äter godis och har det mysigt med killen. Snart åker väl mitt USB-minne på för att kolla mer på Game of thrones. Hoppas att ni har en lika trevlig kväll!

Likes

Comments

Idag är ingenting alls planerat och försöker komma på vad man kan hitta på, vilket är ganska svårt och klockan tickar ju på. Ingen som har tips på vad man kan göra en dag som denna? ?


Likes

Comments

Ja hela tiden pratade jag om att inte glömma något när man packa, och självklart glömmer jag att packa ner min necessär med allt mitt smink. Så i all hast fick jag köpa nytt budget smink med tanken på att alltid ha i väskan, då ifall något skulle hända. Faktiskt tyckte ja de höll någorlunda bra. Det är ju inte min vanliga Lancome foundation för 450 kr, utan det är Gina Tricots för 70 kr och ja det är skillnad om man ska se det på det sättet. GT håller någorlunda bra en hel dag, men efter några timmar känns det som den avtar. Med Lancomes känner man att den sitter hela dagen och ett plus är att den har solskyddsfaktor. När det gäller smink har jag börjat tycka att det är bra att lägga lite mer pengar på det. Nu ska man inte utesluta allt budget smink, för det finns bra smink där med. Som h&ms mega volume mascara var faktiskt riktigt bra, förrutom att den kladda ner och ville inte gå bort så lätt med vanliga tops, jämfört med Loreal's false lash wings mascara som är lätt att applicera och kladdar inte nödvändigt mycket. H&m liquid eyeliner var väldigt enkel att måla med och att få bort, vilket gör att den inte håller så jättebra en hel dag. Men det kan jag inte säga att Loreal's gör heller men har man inget smink så tager man vad man haver. 

Likes

Comments


Valborg började såklart med att kolla på chalmers cortege. Dock blev det en liten miss att sitta i vasastan, där cortegen kommer sist. Men nu vet man till nästa år att börja uppe vid chalmers då alla vagnar inte tar sig runt hela rutten. Kan bara säga att de är otroligt duktiga och att de hinner komma på allt och  bygga detta på 10 dagar förstår jag inte. Efter att cortegen var slut blev det pissepaus och sen komma på vad man skulle göra därnäst. Det slutade med att min kompis och jag hamnade på donken för mat och sen tog kvällen slut i Göteborg. Tog mig till Älvängen där min pojkvän hämtade upp mig och vi åkte hem till honom och drack lite innan det tog stopp för mig och blev läggdags. Summarum så var det en lugn och sansad valborg..förstår egentligen inte varför man ska supa ner sig så på just den dagen.


Likes

Comments

Inne en sväng i stan med killen. Han köpte kostym och hela kittet och även en försenad present till mig. Så jag fick bjussa på fikan. Men det var han allt värd. Nu blir det tåget hem så kommer bilder upp på shoppingen senare!


Likes

Comments

Håller på att packa resväskan för att åka "hem" imorgon. Lite jobbigt när man säger hem till två olika ställen och har tandborstar på tre olika ställen. Det jobbigaste med att resa bort är väl alltid att man saknar något visst plagg som man skulle vilja ha på sig eller att man glömt att ta med något. Oh well, ska fortsätta med min packning och försöka trycka i lite mer saker innan det blir sängen och sova. Får hoppas att den inte brakar ihop i natt igen ?
Likes

Comments

Woppa nu har jag att göra en stund när jag får det tråkigt, såg att det kommit upp tre "nya" avsnitt av Once upon a time gjorde min dag! Såg nu också att det kommit ett nytt med Game of thrones..yikes nu har jag att göra! Så awesome! Fast GOT blir nog prio ett i detta fall. ?


Likes

Comments

En dag jag faktiskt inte sett fram emot är just idag. Har seminarie kl 16.15 och är man inte tillräckligt aktiv under det, får man göra det igen under sommaren på ett annat tillfälle. Så jag känner både press och ångest ifall jag skulle bli underkänd på den. Dagen bjuder ju på ännu mer sol och jag ska ta mig upp och få tvättat, duscha och plugga. Jag är nog inte ensam om att på gårdagen planera in att ta en morgonpowerwalk, plugga en massa och gymma på kvällen. Istället blir det till att man vaknar, slöar i sängen och får väldigt svårt till att ta tag i allt plugg som har och som man vet måste göras och sen får tummen ur och iallfall går och gymmar på kvällen, och så går det på. Dags för skärpning nu innan sommaren, mer motion och mer plugg. 

 


Likes

Comments

Dags att vara hurtig och dra ut på en powerwalk i det underbara vädret. Ingen aning vilken sväng man ska gå, så får helt enkelt se vart man hamnar. Är ju inte så hemma i dessa trakter, men börjar hitta mer och mer. Sedan är väl planen att ligga ute på gräsmattan och sola..lite komiskt att jag var brunare vid juletid än nu när det väl är vår och sol. 

Likes

Comments