Header

Fattar inte varför det är en sån hype kring Rebecca Stellas kollektion, den var ju inte så mycket att hurra över. Något enstaka plagg stack väl ut som man kunde tänka sig att köpa, men det var ju ingen wow grej. Fanns ju en del skumma saker till kläder och tycker även det är lite dyrt, eller så är det bara jag som är snål helt enkelt. Men kommer inte inhandla något av detta iallfall. 
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min växt klarade ju sig inte så bra över vintern när jag åkte iväg en månad och inte vattnade den. Så det har sett lite tråkigt ut, men nu när jag väl var i Ullared så varför inte köpa en vas med "plastblommor" för att få lite färg hemma. Bilden blev väl inte riktigt bra men det ser desto bättre ut här hemma. Kanske skulle köpt flera för att fylla ut vasen, men de får jag ta nästa gång jag är i det stora blå huset i skogarna.


Likes

Comments

Blev en sväng till Gekås i Ullared i fredags och här är lite av det jag hittade där :Snacka om lycka när man ser att dom har fått in Victoria's Secret!
Likes

Comments


Tunika från Lindex, 399 kr


Likes

Comments

En sak jag inte gillar med mig själv är mitt shoppingberoende. Ser en sak och så måste jag ha det. Har slösat snart 3000 på några dagar och det känns i plånboken och syns på kontot. Dags att säga stopp nu kanske, får införa ett shoppingförbud på mig själv. Med start från idag.Likes

Comments

Gjorde en relativt stor order från Sheinside igårkväll och det är alltid ångestladdat när man beställer från en sida man inte beställt från innan och pengarna dras direkt. Jag har ju hört en hel del bra om sidan, men då har det ju varit från sponsrade bloggare som fått sakerna gratis. Håller tummarna på att sakerna kommer fram utan att betala tull och att storlekarna passar, det vore ganska trist då det säkert är komplicerat att göra returer. Så får vänta ca 2-3 v på denna beställning : 


För att få 25% på hela ordern använde jag koden: ILOVEMOM

Likes

Comments


Kjol och topp från Gina Tricot


Likes

Comments

Blev ett litet inköp på Gymgrossisten på väg hem från skolan idag. Var inne på att köpa PWO, men den innehåller koffein vilket gör att det bli väldigt svårt att sova på nätterna då jag alltid brukar gymma på kvällen. Så hon i kassan tipsade om Aminolast, som ska ge extra uthållighet och återhämtning. Så får se om man kan säga hejdå till träningsvärk och hej muskler? På hemsidan står det att man ska känna skillnad efter första portionen, så det blir såklart spännande att se ikväll när det blir dags för gym. Än så länge har jag hållit mig borta från onyttigheter (skills en dag !) och gjort upp ett mat/träningsschema för veckan där vikt & mått följs och även matkostnaderna. Troligen kommer det ju att bli billigare att gå på diet, godis och annat skräp kostar faktiskt en hel del och är sannolikt en av mina största utgifter. Så nu satsas det på en hälsosam och tränad kropp och spara pengar till operation. 
Likes

Comments

Ja hela tiden pratade jag om att inte glömma något när man packa, och självklart glömmer jag att packa ner min necessär med allt mitt smink. Så i all hast fick jag köpa nytt budget smink med tanken på att alltid ha i väskan, då ifall något skulle hända. Faktiskt tyckte ja de höll någorlunda bra. Det är ju inte min vanliga Lancome foundation för 450 kr, utan det är Gina Tricots för 70 kr och ja det är skillnad om man ska se det på det sättet. GT håller någorlunda bra en hel dag, men efter några timmar känns det som den avtar. Med Lancomes känner man att den sitter hela dagen och ett plus är att den har solskyddsfaktor. När det gäller smink har jag börjat tycka att det är bra att lägga lite mer pengar på det. Nu ska man inte utesluta allt budget smink, för det finns bra smink där med. Som h&ms mega volume mascara var faktiskt riktigt bra, förrutom att den kladda ner och ville inte gå bort så lätt med vanliga tops, jämfört med Loreal's false lash wings mascara som är lätt att applicera och kladdar inte nödvändigt mycket. H&m liquid eyeliner var väldigt enkel att måla med och att få bort, vilket gör att den inte håller så jättebra en hel dag. Men det kan jag inte säga att Loreal's gör heller men har man inget smink så tager man vad man haver. 

Likes

Comments