Header

Visst är det alltid härligt att ha något att längta till? Som vanligt längtar man ju alltid till att det ska bli helg igen så fort den har varit. Men samtidigt måste man sysselsätta sig om dagarna för annars går de så otroligt långsamt. Fick tagit mig till gymmet och kört ett lättare benpass och tigga till mig en pollett till massagestolen som en liten belöning för träningen. Annars blir det nu sängen med ett glas rött och netflix, något som har sett The late boomer?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Yikes vad svårt det ska vara att komma in på bloggen och hur länge ska underhållet hålla på? Lite taskigt att köra det under just den tiden som jag har tid att blogga. Nåja imorgon är ju alltid en ny dag annars och fredag (definitivt det bästa!). Annars har dagen bara flutit på och jag har absolut ingenting att klaga på alls, det har varit en bra dag helt enkelt. Lugnt på jobbet, fått gjort mitt träningspass och åt en jäkla god hemmagjord pizza.

Försöker fortfarande att vänja mig vid det korta håret och i helgen blir det nog en silvertoning för att se om mittenpartiet i håret skulle kunna bli kallare i tonen. Men nu lockar sängen och en god natts sömn. Hoppas ni med haft en riktigt bra dag idag!


Likes

Comments

Äääntligen var det min tur att få gå till härliga Elin och få klippa och färga håret! Känns bara så konstigt nu med det korta, men var samtidigt precis så som jag ville ha det. Det jag har svårast med att vänja mig vid just nu är mer färgen, men får köra några tvättar och se om det rättar till sig eller om man får gå tillbaka och göra en nyansering. Men jag hoppas det rättar till sig (de brukar det ju alltid göra).

Annars har man haft en riktigt seg och krånglig dag på jobbet. Mycket problemgrejer och man vart inte ensam om det. Men en ny dag imorgon och det är bara att kämpa på, ska ju äntligen få gå till gymmet då, efter två vilodagar. Snacka om att energin till träning ligger på topp och man är motiverad och peppad!

Likes

Comments

En vilodag blev beställd av min fransstylist då för att få limmet att få härda ut ordentligt. Vanligtvis ska ju fransförlängningen hålla i 3-4 veckor, men för mig verkar det gå dubbelt så snabbt. Så hoppas på bättre resultat denna gång! Att vara hemma istället har ju med sina fördelar med att man äntligen får tid till att rensa ur garderoben lite. En gekås kasse är nu fylld med kläder och troligen lär det bli mer som ryker. Ska bli så skönt att kunna stänga igen lådorna utan att behöva trycka och kämpa för att få igen eller kriga för att få ut eller in ett plagg som hänger (eller i framtiden så får man skaffa en walkincloset helt enkelt!).

Likes

Comments

Som de vanliga söndagsrutinerna följer så har man idag tagit sig ett pass på gymmet och idag fick ben och rumpan jobba. Får väl sakta men säkert jobba mig mot min egna vikt i knäböj och det är väl bara sådär 6-7 kg kvar. Fast går man samtidigt ner i vikt blir det målet lättare att nå, haha!

Annars har man äntligen påbörjar garderobsrensningen här hemma och det är sjukt hur mycket kläder man har. I en låda där jag tryckt ner alla kjolar, räknade jag fram 44 (!!) stycken. Det dåliga där var att jag bara gjorde mig av med 4 st, separationsångest eller vadå? Ett litet steg påvägen och så får jag fortsätta igenom mina lådor nu under veckan för mer ska verkligen bort.

Likes

Comments

Att komma hem till brev i all ära att det är skoj, men inte idag. Mitt lilla näthandlande hos Cocopanda slutade visst med en betalningnspåminnelse då jag total glömt av att betala (pinsamt). Men det är väl sånt som händer i mitt virriga lilla huvud och mailbombade inkorg. Borde ha som regel att alltid betala direkt och inte med faktura. Jaja med 60 kr i avgift så får jag verkligen lära mig till nästa gång..Nu får jag skämmas och betala för mitt korta minne.

Likes

Comments

Ett helt okej biceps/rygg pass nu på kvällen fick det bli. Har varit ganska trött hela dagen även om man fick sovmorgon med en extra 1.5 timma. Man har nog sett mig sitta och gäspa halva dagen, helt sinnes. Var nu idag på sista samtalet hos den kuratorn jag gått till i ett år och ska sen boka om tiden hos den nya, får se hur det kommer att gå! Fick inte heller veta några besked med jobb, men det kommer väl så snart så.

Imorgon är det ju äntligen fredag och visst ser man fram emot det! Dock inga planer alls än, men annars finns ju min lekplats till gym att spendera tid på. Men nu blir det sängen med lite tv innan man gör sista dagen för veckan på jobbet, sen går man hemåt på moln!

Likes

Comments

Efter en lång dag är det svårt att beskriva känslan av att bara få lägga sig i sängen och bara vara. Kan nog säga att jag kunde inte gjort ett bättre köp med denna 160 sängen, jätteskön och stor. Har som ni ser myst ner mig och drog igång Narcos på Netflix, hört att den ska vara riktigt bra!

Imorgon står kurator på schemat, troligen sista hos henne då jag nu fått remiss till en annan. Får väl helt enkelt se hur det ska gå nu. Sedan iväg till jobbet och sen vänta in ett samtal om hur framtiden ser ut, ifall man får jobba kvar eller om man är intressant till en annan tjänst (som jag är mer sugen att byta till). Men får se imorgon och nu kolla vidare på tv!

Likes

Comments

Vet inte vart man ska börja om den här dagen. Vart så sjukt mycket på jobbet då vi var 6 pers back och uppdragen var nästan mer än vanligt. Får väl hoppas på att morgondagen blir något bättre! Drog sedan av ett pass för lilla magen och cardio, tog ett längre pass idag och kör på en vilodag imorgon för att ladda upp med energi och även fixa matlådor inför veckan. Så måndagen över och man är redan inkastad i allt veckan har att erbjuda. Troligen kommer jag och massagestolen bli bra buddies denna vecka!

Likes

Comments

Tjenare! Tagit en bloggpaus nu i helgen och gjort allt och ingenting känns det som. Idag blev det iallafall en sväng till gymmet efter att man orkat sig upp ur sängen. Träffade där på Nicole och körde tillsammans ett roligt men jobbigt benpass. Avslutade det med gummiband i trappmaskinen och då brann verkligen benen! Så en välbehövlig dusch efter det och nu väntas mat!

Är verkligen totalt kär i de nya kläderna från Gymshark och de matchas väldigt lätt ihop med varandra. Körde ett pass med fokus på axlar och rygg och går nu dagen efter som en krypling. Sedan spenderades resten av lördagskvällen i sängen framför några bra filmrullar.

Träffade efter jobbet upp Ms B och tog oss då en tur till Halloween på Liseberg. Var faktiskt förvånad över hur bra det var, även om vi nu bara besökte 2 spökhus av fyra så gick man därifrån med en bra känsla och av att man faktiskt brev skrämd där inne. Lite synd att det var så jäkla kallt, men med lite alkohol blev vi lite uppvärmda för ett tag. Tog oss sedan ur parken med plan på att bara ta en fika med något varmt, men de flesta caféer stängde rätt tidigt och de som hade öppet var överfulla. Men till slut fick vi våran chai latte!

Likes

Comments