Header

Brukar oftast inte gilla rap och hiphop, men denna låten har verkligen fastnat. Har haft denna på repeat tills huvudet verkligen inte orkat med låten mer. Men efter ett tag sitter man ändå och lyssnar på den. Riktigt bra enligt mig!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Man hör en låt på radion och inte uppfattar vilken låt det är och man verkligen tycker den är skitbra. Så kommer problemet med att hitta den och idag finns det ju verkligen sjukt många låtar. Tack och lov har NRJ en funktion där man kan söka på vilka låtar som spelades under en viss tid. Så nu har jag äntligen lyckats hitta den låten jag så länge har velat lägga till i spellistan. 


Likes

Comments

Till stor del av dagen, allra mest på gymmet, så har jag musik i mina öron. Så tänkte ge några tips på låtar att lyssna till på gymmet, powerwalken eller varför inte till festen. Music 4 life ❤

Likes

Comments

Fastnat helt för denna låten "All night longer" med Sammy Adams. En liten tagga till låt att lyssna på kröket innan krogen eller bara i bilen när man kör. Passande till det mesta och lätt att sjunga med i. Big love!


Likes

Comments

Hörde denna på radion och var sedan tvungen att leta upp den, och för en gångs skull lyckades jag. Var väl mest beatet jag tyckte var bra utan att lyssna på texten. Nu i efterhand så.. haha jaa det är en riktigt snusklåt. ?


Likes

Comments

Som ni kanske har märkt har jag en rätt så bred musiksmak, men tröttnar för snabbt på låtar. Nu har jag hittat denna låten Feel it med Hansel Thorn. Vet inte vad man ska sätta denna under för genre men techno, house? Anyway aldrig brytt mig om att stoppa låtar i olika fack. Listen and enjoy!


Likes

Comments

Riktigt skön låt från Swanky Tunes ( som för övrigt gör väldigt bra låtar ) och C. Todd Nielsen. Denna kommer att gå på repeat hela dagen och även på springturen på löpbandet där den kommer att ge en extra boost.


Likes

Comments

Underbara dag, underbara helg och underbara låt från David Guetta & Sam Martin. Lite västern stuk på hela låten, kanske därav musikvideon (?) Men vem bryr sig om vad som är i musikvideon, man lyssnar oftast bara & speciellt när den är bra! Snart är det slutjobbat på en vecka och äntligen en efterlängtad semester. Dock håller jag planerna hemliga.


Likes

Comments