Header

Lite träningskläders inspiration för er som vill hitta motivationen till att träna eller bara känner för något nytt. Har en liten känsla av att dessa kommer att gå åt ganska fort. Ifall ni skulle vilja kika på den nya kollektionen är det bara att klicka här! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fick bli ett kort och tungt ben/rump pass efter jobbet och ja det känns redan nu att musklerna fått jobba. Har jobb veckan ut med fulldagar så blir väl lite roligare sen, men hoppas väl på nytt jobb. Det är inget roligt yrke och jag kommer nog alltid att beundra städare för det slitjobbet dom gör.

Har ni också sett att det är säsongspremiär för Svenska Hollywood fruar ikväll? Inte har jag missat det och sitter redan och väntar på att klockan ska bli 20.00. En lugn tv-kväll och sedan sängen i tid, låter hur bra som helst.

Likes

Comments

Varje gång det är dags för nya träningsskor beror det alltid på att de skorna jag har när jag är ute och springer eller jobbar i, är alldeles för slitna. Tanken var att slängt mina skor efter loppet i söndags då dom ändå var fulla med färg, men nu har man inte riktigt hunnit när jobb kommit emellan.

Har inte hunnit kolla allt för mycket än, men ska man gå ifrån bekväma Asics och köra på något nytt? Alltid tyckt att deras skor är bra och ger stabilitet, gel funktionerna är riktigt bra när man ska springa lite längre. Men, ja det stora men. Ska man våga sig på att byta? Är det någon som har Nike´s skor och använder dom på gymmet och även att springa i?

Likes

Comments

Tog mig en tur till Backaplan idag och kollade runt lite av vad som finns där. Hittade då dessa snyggingar till träningstights på Stadium. Just nu har dom medlemspris på dessa (199 kr!) och även andra mönster. Dessa som jag har på mig hittar ni HÄR, annars är det bara att besöka närmsta butik. Ingenting är bättre motivation än att ha nya snygga kläder på sig när man gymmar. Hur man ser ut efter ett gympass är ju en annan sak..

Likes

Comments

Blev en sväng till gymmet med syrran, vet inte om man svettades på grund av övningarna eller för att det är så otroligt varmt. Blev ändå ett relativt gött pass med fokus på rumpa och ben. Passade på att sola lite i väntan på att min syster skulle komma, dom har ju gjort det så fint med veranda och massa stolar precis utanför gymmet. Men är fortfarande lite putt på att de inte har satt upp någon tv vid löpbanden och crosstrainarna, sjukt tråkigt att bara se ut över ett tomt gym.

Likes

Comments

Startade upp dagen med att köra 50 minuter på crossen här hemma. Ganska skönt att kunna göra det med tv framför sig och svettas som en gris när ingen ser. Sen funkade den riktigt bra, fast kanske vara lite för kort i rörelserna bara. Meningen var väl egentligen för mina föräldrar att göra om mitt rum till ett gym när jag skulle flytta ut i juni. Men planerna blev ju ändrade och jag bor ju ännu kvar hemma. Men en flytt kommer väl nångång i framtiden.

Idag tänkte jag få lite mer gjort än igår, tänkte slänga upp mer att sälja på tradera, plugga och fila på det personliga brevet. Allting man har skjutit upp allt för länge nu, usch. Sen får man väl se om det blir en tur till gymmet idag med, hade velat köra armar.

Likes

Comments

Ni som gymmar på Nordic Wellness vet ju om att man automatiskt samlar på sig drops när man loggar in eller tar passer på gymmet. Vid varje nivå så får man ju en sak som tex. proteindrink, frukt, handduk, vattenflaskor osv. Nu var det äntligen min tur att få en handduk efter att ha svettats ihop 20 000 drops = 200 besök på gymmet. Det tog sin lilla tid men äntligen! Nu är det bara att samla på sig till 40 000 för en vattenflaska! Ni som gymmar på Nw hur många drops har ni fått ihop? Just nu ligger jag på 21 500 drops!

Likes

Comments

Efter min springtur, där man tänker på allt och lite till, så kom jag på att det var alldeles för längesedan jag körde zumba hemma. För 3-4 år sedan var detta något jag gjorde dagligen, kul och svettigt! Man tror ju aldrig riktigt på tv-reklam där alla metoder för att gå ner i vikt ska fungera, men denna funkar! Visst får man med ett matschema och träningsschema, men för mig räckte det med en eller två skivor så att passet blev 40-65 min varje dag för att jag skulle gå ner. Viktigt att tillägga är att jag drog ned rejält på godiset, men det borde vara en självklarhet! Minns att jag kunde skivorna utantill till slut så ska bli spännande att se sen hur mycket man kommer ihåg.

Likes

Comments

Varit i Varberg och sprungit friskusloppet, var på ca 5 km. Riktigt kul men jobbigt på slutet. Är glad att man kom i mål under en halvtimme, vem hade kunnat tro det för 2-3 år sen. Nu hade en dusch och lite mat suttit perfekt!

Likes

Comments

Hemma igen efter att ha börjat dagen på gymmet! Tog mig till det andra gymmet i stan bara för att köra på trappmaskinen, lite besviken av att det bara fanns en. Men som tur var den ledig och körde på i 30 min! Kom samtidigt på att det inte var så smart att köra trappor dagen efter man har kört ben, men efter en stund började stelheten att släppa.

Utökade även mitt förråd med aminosyror igår, tänkte att det kunde vara gott med en till smak och köpte då Fresh Lemon från samma tillverkare av min första. Kunde inte varit mer nöjd, tycker faktiskt att den nya är way mycket godare än Strawberry passion. Sedan tycker jag att dom ger den kicken under träningen som behövs, speciellt på mornarna. Ni hittar burken på Gymgrossisten.se till ett riktigt bra pris just nu.

Likes

Comments