Header

1. Nya underkläder, bhar i rätt storlek och söta trosor. Man vill ju alltid känna sig snygg under alla kläder no matter what.

2. Marc by Marc Jacobs örhängen, enkla och snygga örhängen. Man behöver inte ha något mer flashigt än detta.

3. Michael Kors plånbok, man måste ju matcha med väskan.

4. Pengar, enklaste att önska sig, då man kan välja själv vad man vill ha. Kanske rätt tråkig present att ge dock.

5. En kamera, nu säger jag inte att det är något fel på systemkameran. Men en mindre och bra kamera man bara kan slänga med sig i väskan hade varit perfekt. Funktion med Wi-fi är perfekt!

6. Hipanema armband, köpte ett för några månader sen och denna har blivit lite av en favorit. Så nu skulle det vara snyggt med ännu ett i annat mönster.

7. En klocka, har fastnat för märket Michael kors. Inte konstigt när dom har så snygga saker och deras klockor är inget undantag.

Likes

Comments


Riktigt snyggt och inne nu är att matcha topp och kjol/byxor i samma mönster. Det ger ett heluttryck samtidigt som det bara är att lägga till några lätta accessoarer, så som armband, halsband eller ett par riktigt snygga heels. 

Likes

Comments

Nu till hösten och vintern kan det alltid vara mer bekvämt att ligga i soffan under en filt framför tvn. Men ibland för att hitta motivationen för att gå och träna kan det vara en ny uppsättning av träningskläder. Känner man sig snygg på gymmet så vill man ju spendera mer tid där, eller hur? ? 

                           

Likes

Comments