Header

Man känner en viss skadeglädje till de som har semester till detta skitväder som är ute nu. Jag har inget alls emot att gå i en och samma byggnad 6 timmar och småstäda och samtidigt tjäna pengar. Visst hade jag gärna jobbat med något annat, men som många säger så är det ett "hjärndött" yrke som en del hade tyckt vara skönt att ha för omväxlings skull. Måste verkligen hitta ett jobb nu!

Men inte ikväll, huvudet är trött efter en dag med jobb, gym och hårfärgning. Just det! Gick ifrån mitt gråa/blåa och tog i rosa färg som istället blev lila? Haha får väl ta och fixa fram bild på vilken färg det nu är. Nu blir det däremot ett eller två avsnitt med serien White collar innan natten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tog en tripp till Trollhättan med syrran för att kolla efter present till mamsen som fyller år snart. Kollade runt men hittade inte riktigt "det", så efter fikapausen tog vi oss istället till Västra Frölunda i Göteborg där vi hade lite bättre tur och fick köpt något till henne. Sjukt mycket folk där bara, men gissar på att det är nöjet på sommaren när det bara regnar och man har semester. Fick faktiskt med mig lite med hem från rean som är nu. Får väl kanske se till att slänga upp ett inlägg om fynden!

Likes

Comments

En positiv sak med diet är att hyn faktiskt är helt amazing efter nån vecka! Knappt några plitor och inga finnar alls. Tänk vad mycket mat och dricka påverkar hyn. Invigde mitt nya linne från Adidas idag, gillar ju ibland att ha en lite sportigare look. Denna dagen har iallafall varit som vilken som helst, jobb 6-13.30 och sedan gym innan man kan slappna av här hemma och bara dö lite. Energin börjar komma tillbaka och snart så kan man nog köra på som vanligt på gymmet igen med ett intag på 510 kcal om dagen.

Likes

Comments

Efter lite om och men så lyckades jag få tag på min drömfångare som legat nedpackad i en flyttkartong i källaren sen flytten. Men nu så hänger den vid sidan av huvudkudden och ska samla upp alla drömmar. Tycker de är så otroligt fina och har ibland haft en tanke på att tatuera in en, men inte haft pengar att lägga på det och så vill man ju vara helt säker på vad man vill ha ingraverat på kroppen. 

Likes

Comments

Tog i en hårfärg med silver på lördagsnatten och gillar resultatet något extremt! Älskar den vit/gråa tonen och hoppas det håller i sig ett tag. Annars får man väl fortsätta färga och färga. Idag har det faktiskt bara varit jobb i ca 9 h och lyckades aldrig få till det med lunch så var bra trött när jag slutade. Tog sen en snabbdusch och bytte om och tog mig ner till Combi för en cider och sällskap med Pontus. Tiden flög iväg och nu sitter man hemma igen och bara några timmar kvar tills det är dags att sova. Men pengarna måste ju rulla in på något sätt.

Likes

Comments

Förra året fick jag ju en liten påse med massa masker och annat konstigt från min kinesiske vän. Efter flytten har dessa legat i en flyttlåda i mitt rum som jag inte orkat mig på att packa upp förrän idag. Passade då på att testa denna läppåterfuktaren som ser minst utsagt väldigt rolig ut. Kan väl också säga att den funkade för mina läppar är nu väldigt mjuka och fuktiga utan hjälp från lypsyl (som jag förövrigt brukar knarka och inte kan vara utan). Vet inte vart man hittar dessa men Kina är ett tips (?)

Likes

Comments

Klockan ringer enerverande exakt 05.10 och jag vänder mig långsamt och med en suck för att stänga av den, samtidigt går en tanke runt i huvudet "jag vill inte". Hasande steg mot toaletten där vågen står. Morgonvägningen är ju det mest spännande på hela dagen bara för att se om man tappat fler hekton som snart blir kilon. Börjar sedan med att sminka ansiktet, för vem vet jag egentligen inte men det går bara på rutin. Kläduniformen som underlättar allting på hela morgonen åker på och slänger sen ner träningskläderna i bagen samt ombyte till efteråt.

Går ut till tjänstebilen som står på parkeringen och är faktiskt riktigt glad över att få ha den denna veckan. Allting underlättar så mycket med en bil. Startar upp och huttrar till över kylan och att ac:n i bilen spottar ut ännu mer kall luft. Vrider upp radion och kör iväg.

Första stället för dagen är vid 06.00 helt dött, är ensam och kan städa i lugn och ro. Köket, kontoren och korridorerna bockas och kan nöjt sätta mig i köket för att ta min morgonshake med smak av cappuccino. Fixar iordning lite och slänger iväg sopor innan jag väl är klar och kan åka vidare mot nästa ställe. Har en deadline på 2 h på "ep" men blir väl lätt stressad efter att ha pratat med en arbetare där i säkert 15-20 minuter. Borde ju städat på men han var ju riktigt trevlig och ville hjälpa till med jobbsökande och ge råd som i vanliga fall är väldigt dyra. Lyckades till slut få slängt soporna och det var dags att åka till dagens sista arbetsplats.

Stressade som en tok och blev ändå inte klar på den tiden jag fått där som blev till en besvikelse men kunde det ändå inte vara så att jag gjorde mer än vad jag skulle? Eller drog chefen ner tiden där för att det är "sommar"? Med det i huvudet satte man sig i bilen, glad att äntligen få sluta och drog upp radion igen. Blev iallafall 5.75 h gjorda idag och lite bättre till lönechecken nästa månad.

Parkerar upp bilen vid gymmet och tog mig ett gympass, skulle nog ändå se till att springa en kilometer i 11 km/h på löpbandet. Bara för att se att konditionen fortfarande håller som den ska, men orken i kroppen försvann efter 700 m och fick besviket nog sänka farten. Några sets squats, benpress och magövningar hanns med innan kroppen och huvudet inte orkade mer. Kanske inte så konstigt med bara en shake på 158 kcal? Nog med det så möttes föräldrarna upp på parkeringen, innan det var dags för dom att dra iväg igen på semester.

Sätter nycklarna i dörren och ser fram emot att få dricka lite vatten med smak, något som blivit lite av godiset nu istället för riktigt godis. Blir direkt sängen och datorn innan en film rullas igång och känslan av att vara hemma och inte göra någonting är helt obeskrivligt skön.

Likes

Comments

Eftersom jag inte lyckades med att göra håret ljust grått så varför inte ta rosa. Tanken var egentligen att göra det pastellrosa, men läste fel med blandningen av balsam och färg och fick detta resultatet istället. Kan ju hoppas att det går ut någorlunda snabbt, men kul att fått testa på något nytt. 

Likes

Comments

Äntligen fått ta en break med frulle, som idag består av kvarg med nötchokladsmak, efter en hektisk morgon. Stressat som tusan för egentligen ingenting, men känns bra att man kan ta det lugnt resten av dagen. Ska ju ändå bara vara är i 6 h och 30 min till. Har sedan mitt lilla "gömställe" på byggnaden, då det är ganska stort och jag får sitta ostört utan att få blickar från anställda.

Likes

Comments

​Helt slut i både kropp och knopp efter andra gympasset för dagen. Hittade en ny h&m katalog i brevlådan med en hel del inspiration inför sommaren. Personligen har jag fallit för bohem stilen, men passar av någon anledning inte så bra i den eller så är man bara ovan. Ska bläddra vidare i min tidning och sen blir det faktiskt sängen. Nytt morgonpass väntar imorgon, sen blir det en resa hemåt igen.

Likes

Comments