Header

Dagens musikvideo blir David Guettas & Kaz James senaste Blast off. Enjoy!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagens låt får nog bli denna, Free the madness med Steve Aoki ft. Machine Gun Kelly. Riktigt dunk låt som passar sånna skitdagar som det är nu.


Likes

Comments

Tänkte tipsa om lite ny musik, Medina har kommit ut med en ny låt med Arash, inget som gillas just nu men kan nog komma att gilla den efter några gånger. Maroon5 har släppt ny singel Maps, älskar Adams röst som denna låten är bra oavsett vad han nu än sjunger om. Sedan vad Will.I.Ams nya helt okey, lite catchy sådär..funkar som bakgrundsmusik, eller vad tycker ni?
Likes

Comments

Är ni som mig och tröttnar efter ett tag på musiken i dina spellistor? Det lättaste och lataste är då att följa andras spellistor på Spotify, de uppdaterar listorna kontinuerligt med musik. Då får man oftast det senaste och gillar man någon låt kan man själv lägga in den i sin egna spellista. Skulle vilja tipsa om Fresh Dance Tracks, verkligen bra låtar till gymmet när man springer eller bara lyssna på bussen. Har sparat flera listor från andra men de var väldigt länge sedan de uppdaterades, lite tråkigt då det är svårt att hitta ny musik. Men det är bara att hålla utkik efter nya spellistor gissar jag på då.

Likes

Comments

Ska nog inte säga så mycket om denna, utan ni får lyssna själva.


Likes

Comments

Minns inte hur jag kom över denna låten på Spotify men den gick raka vägen ner i spellistan och har gått runt på jobbet och lyssnat på denna. Riktigt go låt med en catchy refräng och skönt sound. Kommer dock inte på vilken grupp dom efterliknar..men kommer säkert på det under dagen. 


Likes

Comments

Kör på ett nytt låttips varje dag, idag är det Doug Seegers - Going down to the river som spelas på repeat när man sliter på jobbet. Riktigt underbar country låt, kommer det mer av detta så kommer jag spela det i mina högtalare.


Likes

Comments

En låt som går på repeat och repeat just nu i min spotify är denna! Helt underbar tagga till låt och en riktig sommardänga. Brukar oftast inte gilla raplåtar annars, men denna var faktiskt helt okej, är väl refrängen som drar upp hela låten.


Likes

Comments

Hörde rykten om att denna låten spelades på studentflaken runt om i landet och det är ju en väldigt catchy och go låt. Nu har ju jag inte haft tid direkt till att stå och kolla in de arbetslösa studenterna, men ryktet går snabbt. Kanske refrängen "vill du knulla med mig" inte är så passande, men jag gillar ändå! Går runt och nynnar på låten nästan hela tiden nu och den går halvt på repeat tills jag tröttnat, vilket jag inte gjort än. 


Likes

Comments