Header

Oufiten är helt och hållet från Gina Tricot, armbandet från Hipanema

Likes

Comments

Verkligen inte lätt att ta egobilder när man glömt fjärrkontrollen hemma i Kungälv, det är inte riktigt samma sak att ta kort med självutlösaren, som har urkass fokus. Blir inte bättre av att jag verkar ha åkt på någon förkylning, där halsen kliar och man är så sjukt trött. Antagligen har man dragit på sig feber också. Så bra gick det med ny månad och gymma. Sängläge och film får det blir..yaay.

Likes

Comments

Tröja - Lager 157 // Skjorta - Gina Tricot // Kjol - Gina Tricot

Likes

Comments

Dagens enkla och bekväma outfit och den stora fokusen låg väl på baken. De nya Wr.up har ​verkligen blivit en favvis i garderoben, inte konstigt när de är sjukt sköna att ha på sig. 

Likes

Comments

Gosh, har nog aldrig haft på mig sådana sköna och mjuka byxor/leggings innan. De känns som ett extra skinn och formar sig otroligt bra, för att inte snacka om lyftet rumpan får i dom. Nya favvisar i garderoben fer sure!

Likes

Comments

Svårt att få till bra bilder när det är så mörkt ute. Inget ljus som vill samarbeta och blixten förstör bilderna en del (hade gärna fotat ute, men ser bara dumt ut att stå med ett stativ själv mitt ute i regnet). Kanske får ta och hitta en fotograf som kan hjälpa till med att ta bilder? Det hade nog varit rätt skoj, tycker ni inte?

Likes

Comments