Header

Det är nu dags att börja stå på båda benen och faktiskt börja gå vidare efter att i över en vecka grävt ner mig i hjärtesorg. Det suger att vara olyckligt kär i en person som inte känner detsamma för en längre. Men kommit till insikt nu att det är dags att gå vidare, för mitt egna bästa och för att börja må bra igen. Det är ledsamt ja, man vill ju såklart vara med den personen och jag kan inte längre hoppas på att hans känslor ska komma tillbaka. Det var väl inte rätt person för mig att dela livet med. Men han dyker väl upp någon gång. Som Maroon5 låten går: This summer´s gonna hurt like a mother fucker.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har ju aldrig riktigt hymlat om att jag har gjort en bröstförstoring, något jag är nöjd med trots den smärtan som var efteråt. Jag hade då noga kollat upp kliniken och valde ut just den kirurgen (vem vill inte ha en som varit ordförande inom plastkirurgi?). Själv anser jag att är man inte nöjd med sin kropp och har noga tänkt igenom vad man vill göra, så varför inte. Kolla upp allt och gör bakgrundskollen på kliniken och kirurgerna, och ha pengarna på kontot så kör bara. Vill man göra en förändring är det lika bra att göra det när man kan och faktiskt inte vänta allt för länge, lite så jag själv resonerade. Men man kan väl samtidigt tycka att det finns en viss gräns också på plastkirurgi, det är ju inte meningen att vi ska se ut som Barbie och Ken-dockor utan att man rättar till/korrigerar enstaka saker som man inte skulle vara nöjd med. En klinik som uträttar detta är plastikkirurggruppen.se. Men tänk på att det är din kropp och det är den du ska vara rädd om.


Likes

Comments

Läste denna artikeln igår i Metron och jag vet att jag inte är någon expert på bröstförstoringar eller bröstlyft men just detta fallet visar hur korkade folk är. Är man inte rädd om sin egna kropp och noga kollar upp klinik och kirurg? Innan jag valde klinik kollade jag runt på olika forum om vilka som är bra eller inte bra. Jag brydde mig inte något nämnvärt om pengar utan jag ville göra det på den kliniken, med den kirurgen och med dom implantaten (gelehallon).

I princip alla operationer ger ärr, kirurgerna kan lägga dom snyggt så att de syns mindre eller göra så små som möjligt. Att låna pengar till operation? Är en 27 årig students bröst så fula att man behöver ta lån för det? Kan tycka att 30 000 är ganska lite för en sån operation. Sedan att kirurgen säger ett pris och sedan sänker för att kunden inte kan betala det pris som kliniken har satt är rent ut sagt oseriöst och man bör gå till en annan klinik/kirurg redan där. Känner man oråd eller olust känslor, gå.

En ändring när man redan ligger på bordet ska man aldrig tillåta, även om man kommit så långt som till operationssalen så kan man ångra sig. Det är ju dina pengar och det är du som är kund. Sedan har jag svårt att tro att vårdpersonal skulle skratta åt en under operation. Dom om några borde vara vana vid att "se allt" och dom borde samtidigt ansett att en bröstförstoring under lokalbedövning är helt fel. Tycker också att ca 3 timmar (!) för operationen är alldeles för lång tid, när jag opererades tog det 45 min, en otrolig tidsskillnad. Tycker det är väldigt synd att tidningen inte hänger ut kliniken med namn och även kirurgens namn. Det är faktiskt medias ansvar att skydda andra människor från att göra sådana misstag som "Emma" har gjort och säkert flera andra.

​​Gör man dock lite sökningar så hittar man länk


Länk till artikeln: metro.se

Likes

Comments

Kikade runt efter färgbomber (otroligt mycket om hår och färg nu!) och hittade då lite extrema toningar på Lyko.se. Läste att man kunde blanda ut färgen med balsam för att få till pastellfärger + att färgen då räcker lite längre! Personligen tycker jag det är ganska snyggt med lite udda hårfärger och det var ju inte så längesen jag var rosa och lila i håret. Det var snyggt för ett tag men sådär med att få ur all färg. Just nu är jag dock mer inne på att få till en ljusgrå färg, men tänkte testa inpackning med färgpigment först. Händer inget så blir det definitivt en beställning på Lyko!

Likes

Comments

Är ni som mig och älskar när man kan fynda kläder billigt? Självklart! Alla springer ju till butikerna när man hittat något fint till rätt pris. Men tänker vi efteråt på hur dom kan sälja det så billigt? Svar nej. Vi är inte medvetna om  hur och var våra kläder tillverkas eller av vem. Tror egentligen inte att vi vill veta det heller, blundar vi för det så läggs det inte på vårt samvete. Detsamma gäller för klädföretagen, det är dom som ställer krav på fabrikerna som i sin tur ställer krav på nästa fabrik, som i sin tur ställer krav på nästkommande fabrik och så håller det på. Till slut finns det ingen som har koll alls och skulle det komma fram att det är barnarbetare som sytt kläder åt ett stort klädföretag kan de bara slå ifrån sig att det inte står så i deras kontrakt och allting tystas ner.

Man vet hur fel allting låter och ändå stödjer man det genom att köpa kläder för att det är just billigt. Men jag tror att ju mer detta uppmärksammas kan det ske en förändring, priset på kläder blir dyrare. De stora klädföretagen tar åt sig en bit av kakan sen de åtskilliga fabrikerna och till slut någon enstaka cent mer i timmen till de som syr. Lite bättre ja, men det kommer ta lång tid innan dessa sömmerskor möjligen får en värdig lön. 

 

Likes

Comments

Ni vet när man känner stress för minsta lilla, man tänker på allt man ska göra eller hinna med och känner klumpen i magen, illamåendet och känslan av utmatthet? Precis så känner man just nu. Examensarbetet går inte så jättebra och allting känns så "simpelt", man vill prestera bra och visa upp kunskaper och mer därtill, men tiden finns inte där och sättet på hur man ska tänka är kantat av stor osäkerhet. Men är väl snart slut på det då arbetet ska vara inlämnat i slutet av April.

Min nya dator känner jag snart att jag vill kasta ut. Hallå vem är egentligen idioten som kom fram med windows 8? Appar i en dator? Nej,nej och nej. Inte nog med att den ska hänga sig, skitdålig anslutning till nätverk och man bara är allmänt lost i hela datorn så är den seg. Jag saknar min gamla dator. Jag ångrar att jag spillde ner den med vätska, för den var riktigt bra. Nu sitter man med en splitter ny dator som inte alls når upp till de förväntningar man har.

Kände att jag behövde få klaga lite på allt.

Jeansen hittar ni här.

Likes

Comments

Känns just nu som att man lever i sin egna lilla bubbla som man stressar runt i för att det just nu är väldigt mycket. ​Prio ett har alltid varit skolan och nu imorgon är det en omtentamen som jag är osäker på (jaa jag fattar redan nu att jag borde plugga istället för blogga), examensarbetet ska vara klart sista april och det är mycket kvar att göra och sedan mitt i allt nystart av den allra sista kursen.

Har en vag stress utav min boende situation när skolan väl är slut, det ultimata är inte att få flytta hem till föräldrarna efter att man bott ensam i 3 år..den friheten man har haft och ingen som tjatar på en. Sedan kommer det ju till jobbdelen också, jag kommer stå där om 1.5 månad och ha under 200 000 i CSN-lån och inget jobb. Vet att jag borde söka mer aktivt nu, men vart finns tiden eller orken? Saker kommer upp hela tiden och träning är en sak man värdesätter så mycket under denna tiden för att hålla kroppen i trim, men stress gör automatiskt att jag äter dåligt/onyttigt som gör att jag går upp i vikt och då  mår dåligt. Kan man lyckas hålla ihop i över en månad bara för att klara av allt?

Likes

Comments

Senaste trenden (iallafall bland kändisar) är att färga håret grått, så kallat granny hair! Tycka vad man vill om det men själv tycker jag att det verkar asballt! Frågan är vad omgivningen skulle säga om en ung tjej färgar håret grått? Fast skit egentligen i vad andra säger, man ska ju själv trivas i det. Man har ju haft en hel del olika färger på håret genom tiderna, och ärligt så trivs jag mest som blond. På dessa bilder ser det ju inte alls dumt ut med det gråa. Kan faktiskt tänka mig att göra ombre eller hela håret i grått.

Likes

Comments

Har den senaste tiden haft sådan bloggtorka, brainfreeze på högsta nivår. Idéerna har inte riktigt funnits där och fantasin är ganska borta. Ingen aning riktigt vad man ska just blogga om som kan vara intressant, killen kan kolla igenom bloggen och undra vad som är så intressant med vad jag precis har beställt. Då får man sig faktiskt en liten tankeställare haha! Mitt liv är inte glamouröst, lever väl ett vanligt svensson liv med skola, träning, familj och vänner precis som alla andra. Inget extraordinärt med mig alls, så vad skulle man kunna förändra?

Likes

Comments

Ringde i fredags och sa upp mitt hyreskontrakt jag har här i Borås och det är då man inser att om mindre än tre månader är jag bostadslös och arbetslös. ​Nåja jag får ju lov att flytta hem till föräldrarna igen, men jobb då? Har ingen aning vart man ska börja söka, själv vill man ju jobba som inköpare på ett klädföretag. Men då krävs textilkunskaper, och att man helst läst textil på högskola/universitet. Men inte tänker man så långt när man är 19 år och inte vet vad man vill i framtiden. 

Förstår inte varför man inte slänger in någon månad med praktik i alla utbildningar, som faktiskt ofta ger jobb senare (om man gör bra ifrån sig). Det underlättar både för studenten och företagen som får in en som jobbar gratis en period och som sedan får jobb och inte behöver läras upp för mycket, win-win situation. Men nu kommer man istället ut helt ny på arbetsmarknaden och känner på mig att det kommer ta tid att få ett jobb inom logistik. Framtiden ser rätt mörk ut..

Likes

Comments