Header

Hittade denna toppen inne på Intersport, tyget känns otroligt mjukt mot huden och tror faktiskt inte ens att svetten syntes alls när man hade den på sig. Passade på att använda erbjudandet Nordic Wellness hade med 30% på alla träningskläder på Intersport, så denna kostade under 150 kr. Riktigt bra kap!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Fick ett sms förut om att paketet med min burk med aminosyror hade kommit. Är ju ifrån Star Nutrition hers, så ska ju passa oss tjejer väldigt bra! Får man hoppas iallafall.

Likes

Comments

Känns riktigt gött i rumpan efter ett pass på gymmet nu på kvällen, kände ingen motivation innan då jag hade huvudvärk och rejäl träningsvärk efter gårdagen, men det försvann rätt snabbt när man väl ställde sig på bandet. Blev 4 km där och sedan lite squats, squatpress och vader!  Nu tänkte jag faktiskt fuska rejält med en kall öl och se på lyxfällan. Lite fira att tentaveckan är över och att det nu är långhelg!

Likes

Comments

Nu för tiden går allt fler och fler till gymmet, och man ser alltid vilka som är nybörjare eller stammisar. Hade själv gärna tagit några tips om hur det går till och en gång i tiden när man själv började. Så här kommer några oskrivna regler och big no no's på gymmet :

* Ha alltid håret uppsatt när du tränar. Det är både farligt att träna med nedsläppt hår, då du kan fastna i saker och bryta nacken osv, sen så ser det så oseriöst ut.

* Knäböj/squats görs UTAN nackskydd (den där lilla kudden man kan sätta på stången). Då du får helt fel vinkel med den på.

* Rätta aldrig en person, hur fel den än gör, definitivt en oskriven regel. Däremot går det alltid bra att fråga om en viss övning.

* Om det står en shaker/ vattenflaska/ eller annat föremål vid en maskin så är den upptagen, personen kanske bara står och stretchar nån meter ifrån eller nåt annat. (Gäller oftast, men se dig runt och avgör, händer ju också att folk glömmer sina saker).

* Använd en maskin i taget, gäller i princip oftast om du nu inte skulle vara helt ensam på gymmet.


Likes

Comments

Äntligen fått ta min tid och köra ett pass på gymmet. Man känner verkligen hur mycket man har tappat i muskler och kondition. Orkar inte alls samma i vikter, eller längd och hastighet på bandet. Men är bara att bita ihop och köra på igen nu efter operationen. Har faktiskt inte vågat köra bröst eller armar sen dess, vet inte när man känner sig riktigt redo för det än, men det har ändå gått snart två månader (!). Håller istället på att bygga upp rumpan och ben, vilket går något bättre! Diggar sedan mina ny träningstights som jag fyndade på mellandagsrean, alltid kul med färg på gymmet.

Likes

Comments

Har laddat upp shakern med aminosyror och protein nu inför gympasset. Har haft huvudvärk ända sen jag kom hem från skolan, är väl nervositeten som vart över presentationen. Sjukt hur kroppen reagerar på något som man inte gillar. Anyway blir en sväng till gymmet nu innan det blir allt för sent. Tänkte köra lite armar idag, så hoppas på att det är lugnt där så man kan gå runt och välja maskiner och vikter. 


Likes

Comments

Klar med motionen för idag. Blev milen på löpbandet och hade Family guy på tv:n som fick roa mig i ca 60 min. Lite segt är det att springa så länge, men efter man gjort första 5 kilometerna så brukar det släppa. Fick bli lite mage efteråt i ett försök att skaffa bättre kondition. Sedan fick jag ta dessa halvfula byxor då resten av mina träningsbyxor hänger nere i källaren på tork, påminner lite om clownmönster. Men nu blir det iallfall en dusch (oohja jag sitter här och stinker really bad just nu). Likes

Comments

För en gångs skull blir det en morgonpromenad. Alltid tänkt kvällen innan att jag ska ta mig ut, men inte orkat när det väl gäller. Tror alla funkar så, men har man viljan så har man.

Likes

Comments

Så var Color me rad över för i år. Färg kastades från höger och vänster. Man såg ju ut därefter, tur att det mesta gick ur i duschen. Hoppas verkligen på att det kommer nästa år också. Då får jag nog med mig tjejerna igen och bomba dom med ännu mera färg. Sedan avslutade vi på Burger King (och folk kollade en hel del) innan vi tog oss hemåt.


Likes

Comments


Dags att ut och röra på fläsket lite, har fått vila upp mig nu lite efter jobbet. Struntade i att gymma idag då jag har sån grym träningsvärk i axlar och rygg. Men några kilometer får det ändå bli för idag, lika bra att köra slut på sig så mycket man kan nä man är ung. 

Likes

Comments