Header

Efter två hela jäkla månader så har jag äntligen fått tillbaka min dator, eller skroten som är dess nya smeknamn. Fick en nya kåpa och gångjärnen blev fixade och herregud vilken skillnad det blev! Skärmen sitter fast och gungar inte fram och tillbaka som den gjorde tidigare. Så ibland hjälper det väl att bli förbannad, haha! Men tror inte någon hade tagit att datorn går isär efter ett år och att betala 2800 för att laga det, eller 750 för den "felsökningen" och få en repa över locket på datorn. Man får väl nu vänja sig vid att det går 100 gånger snabbare vid datorn och att kunna ta med mig den vart som helst! Stationära dator i all ära, men vill man sitta i ett annat rum så går det ju inte riktigt.

Summa summarum, kommer jag aldrig köpa en till dator från Webbhallen eller en till Toshiba. Över min döda kropp säger jag bara. Sen ska man lämna in något på garanti/reklamation så är ett tips att filma eller ta kort på produkten ni lämnar in i alla vinklar och gärna dagens tidning bakom.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur snygg är då inte denna klänningen? Föll ju direkt när jag såg den! Har spanat in den ett tag och på hemsidan börjar den att försvinna, panik(!). Men skulle så gärna vilja prova den innan, ser ju skitsnygg ut på henne..men själv ser man ju inte ut sådär i kroppen. Får besöka en Gina Tricot butik asap för att kanske lägga vantarna på denna!

Likes

Comments

Morgoncardion är avcheckad för idag och passade då på att köpa lite frukt i matbutiken påvägen hem. Blev så sugen på melon och när jag gick förbi fick jag syn på mango, som jag aldrig varit något stort fan av innan, men som jag köpte med mig ändå. Tänkte att det kunde vara gott och får erkänna att det var det också! 

Så efter den nyttiga frukosten har jag vankat av och an med att ringa till yrgo, vet själv inte om jag vill gå tillbaka till skolan eller om jag ens kommer in och är behörig. Programmet där heter transportinköp och transportledning som jag är intresserad av, men en del av mig känner ju sig "klar" med skola och plugg. Så svårt att veta vad man vill och ännu svårare att faktiskt få tag på ett jobb.

Likes

Comments

Det är något med sommar och jumpsuits. Detta enkla och snygga plagg man alltid kan klä upp eller ner, beroende på vad man ska göra. På dagen kan man slänga på en kavaj, långt enkelt halsband och på fötterna ett par ballerina. Mot kvällen byter man ut ballerina mot pumps, lager med armband, kanske någon metalic tattoo och lite mer smink.

Gina Tricot, 199 kr

Likes

Comments

Man kan verkligen säga att jag blev fly förbannad idag när jag hämtade ut min laptop som så fint hade varit inne på "Service och felsökning". Dock vet jag inte vad dom gett min dator för service mer än att den är i sämre skick nu än när jag skickade in den. Det första man såg var ju den fina repan på lcd-kåpan, sedan att dom har fått den att spricka upp ännu mer vid gångjärnet på vänster sida och begynnelse till att det ska bli likadant på det högra med. Vet inte om man ska skratta eller gråta, först då med att man lämnade in den för gångjärnet, ja den vänstra sidan, var trög att stänga ner och man fick ge den en lite push för att stänga ihop helt. Killen i butik säger att det absolut inte ska vara så och att vi skickar in den, då jag hade garanti kvar. Verkstaden Infocare i Växjö hävdar att det inte är ursprungligt fel, utan att jag själv har gjort detta fysiskt mot datorn. Hallå eller hur i helvete skadar man sin dator i det ena gångjärnet så att kåpan börjar lossna?! Nej jag har inte tappat datorn och nej jag har inte använt datorn som en telefon och tryckt bak skärmen för långt. Men ändå får jag betala 757 kr för att hämta ut en dator som ser ut såhär.

Nej jag rekommenderar inte att handla hos Webhallen och deras inkompetenta RMA-avdelning. Har skickat iväg dessa bilder och de skulle återkomma, men har ännu inte hört ett ljud från dom. Visst så var man väl inte så trevlig i telefon men det hade nog dom själva inte heller varit om de gällde deras egna datorer. Så tack så jävla mycket för en repa och en dator i sämre skick än innan.

Likes

Comments

Känns som att man gång på gång möter på motgångar. Hej och välkommen till min gnäll och tjat blogg typ. Jobbat sådär 6 timmar idag och på bussen hem fick jag då mail från Webbhallen om att min dator med trasiga gångjärn och till följd av detta en trasig lcd kåpa, inte täcks av garanti och kostar 2800 kr att laga eller 750 kr att skicka tillbaka i retur. Kul, nej inte alls. Absolut inte det man förväntat sig när man anser att den är felaktig och inte min påverkan. Känns som att jag alltid har otur kring min födelsedag och alltid ekonomiskt. Får väl se vad Hallå konsument har att säga, annars tar man väl det till Arn. Saknar ju ändå min laptop och ja det är sjukt jäkla segt att stå framför datorn och göra allt som att blogga till att söka jobb.

Men nog om det. Tänkte kört ett lugnt biceps/rygg pass som istället byttes ut mot 30 min knäböj som var rent ut sagt döden. Först 3 x 10 på tungt, 5 x 10 på lite lägre vikt och sedan 8 x 10 på lätt vikt. Visst låter det relativt lätt? Sätt in tidspress på att du ska göra dessa 3,5,8 på en minut i 30 minuter. Benen och rumpan kommer definitivt vara ömma imorgon kan jag lova!
Likes

Comments

Härligt med fredag och äntligen helg! Herregud vad jag förtjänar en sovmorgon imorgon, inget jobb eller morgoncardio at all! Fötterna är ömma, rygg och armar helt slut och huvudet lika så. Tre dagar med jobb och jag vill halvt ta livet av mig efter att ha spenderat dagarna på "det där stället". Lämnade in kortet på kontoret och stack sedan iväg hemåt mot gymmet! Fick tjötat lite med J och sedan fotmassage. Oh majgaahd vad skönt! Blev sedan ett halvdant ben/rumppass, ryggen spökade lite smått i knäböjen så gav upp det ganska snabbt.

Har nu kommit hem och går runt och sipprar på lite vin och väntar på att räkorna ska tina. Tänkte lyxa till det med lite räkor, aioli och vin nu på en fredag. Sedan belönade jag mig själv lite med en beställning på Cocopanda för att testa på lite nytt smink! Fick mail idag om att de hade bra erbjudande med rabatter och jag nappade på det. Tur att man får lön nästa vecka, haha!

Likes

Comments

Skjutit upp på en hel del saker det senaste, bland annat att slå in den tråkiga fönsterträbrädan i det nya marmorpappret! Blev definitivt en stor förändring och hur snyggt blev det inte? Billigt sätt att komma undan att köpa ny fönsterbräda när man tröttnat. Visst var kanterna svåra att få till (tur att det inte syns!) och att det är en del bubblor i den, men svårt att pressa ur all luft då det är hål i träet. Anyways så är jag nöjd över resultatet, totally love it!

Likes

Comments

Sorry för otroligt dåligt med update, är inte döende än! Dock har huvudet känts segt och gjort ont efter gårdagens krogrunda. Får väl tipsa om att The Pelican på avenyn har bland de goaste drinkarna! Hann väl sedan med sådär 4 barer runt om i Göteborg, men tog tvärt slut vid John Scott där man kände att det hade blivit alldeles för mycket. Idag har man väl mått som man förtjänar. Bara legat i sängen och kollat på Ducktales och somnat till i perioder, än är man inte helt återställd men imorgon är man nog människa igen. Ska ta och hoppa in i duschen nu hade jag tänkt och sen dra ner till J för tacos och filmkväll.

Likes

Comments