Header

* Jag håller alltid extra hårt i mina saker när jag går över brunnar med hål i. 

* Just nu är jag för beroende av Twix! 

* Mitt dyraste köp är min bröstförstoring

* Har oftast noll koncentrationsförmåga. 

* Mitt mål med träningen är att kunna springa 3 km på 15 min och att kunna göra chins utan hjälp. 

* Jag älskar att göra listor över saker att göra för att sen kunna kryssa i dom. 

* Är otroligt klantig av mig och gör oftast sönder rätt så dyra saker. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Sprungit runt till åtskilliga frisörsalonger och frågat efter en viss speciell färg men inte varit direkt nöjd över de svar man fått. Till slut kom jag till de tjejer jag brukar gå och klippa mig hos på Upper east och de tipsade mig istället om en färgbomb. Sen kör jag på något annat som jag tror kommer bli bra. Dags för lite förändring i håret även om jag sagt ett bra tag att jag velat ha tillbaka min ursprungliga hårfärg och nästan lyckats få det. 

Likes

Comments

Vi tjejer har ju en tendens att alltid släpa runt på hela hemmet i våra väskor för att vi har så mycket vi inte kan vara utan. Ju större väskan är desto bättre, eller hur? I min väska finner ni just nu detta:

Plånbok // Solbrillor // Tuggummi // Almanacka // Handcreme // Hårspray // Kam // Parfym // Lypsyl // Spegel

Likes

Comments

Kommit hem och gick om mamsen som skulle iväg och hämta pappa från jobbet. Så har hela lägenheten för mig själv! Lika bra med tanke på mina humörsvängningar. Har inte varit på humör att dra en resväska i snön, en bag på ena axeln och handväskan på den andra. Så när allt bara trassla ihop sig när man kom hem så fick mobilen sig en flygtur. Tur för mig att den är så tålig. 

Går runt och är så sugen på onyttigheter.. en pizza, semla, kebab, pommes, potatisgratäng eller varför inte choklad! Får snart abstinens med tanke på att jag har en chokladkaka framför mig men borde inte äta. Usch..​

Likes

Comments

Färdig nu på Salong Upper East och fick Matilda till att testa på den där 2 minuters frisyren som ni kan se i några inlägg under. Hon fick lite fria händer och snurrade allt hår istället för att bara "baka in" det i hårbandet där bak. Blev ändå riktigt bra tycker jag! Ska nog själv försöka mig på denna och tupera det lite och även locka det innan för lite volym. Hårbandet hittade jag på h&m för en tia.

Likes

CommentsHaft skola innan och sitter nu på Espresso house för att fördriva tiden. Även ett sätt att få tillgång till toalett och vatten för att fixa till lunchen så man slipper kurrande mage! Tog och blandade svart kaffe med en slanka shake med chokladsmak och det var faktiskt helt okej!

Väntar in min tid att få klippas hos favoriten på Upper East, blir alltid så nöjd efter att ha vart där, även om jag nu alltid är feg och bara tar topparna. Sedan har jag funderat mer och mer på en ombre, färga utväxten (yes jag har utväxt) mörkare. Är inne lite på chokladbrunt, vad tycker ni?

Likes

Comments

Blev utfrågad idag om alla hjärtans dag av min lilla indie, då vi båda är singlar så varför inte! Har länge velat se Fifty shades of grey, så vi bokade in oss hux flux på den. Lite tjejporr får det väl bli en sån dag, lite synd att man inte har läst böckerna nu i efterhand. Men är väl som Harry Potter lite, att man kan se filmen utan att ha behövt läsa något. Sedan blir det mat ute någonstans, får nog se till att boka redan nu, kan tänka mig att det är en hel del turturduvor som också ska ut.

Likes

Comments

Vad är bättre än att starta en söndagsmorgon med att ligga och dra sig i sängen? Helt underbart! ​Ska upp snart och fixa iordning första shakern till frukost och se avsnitt av PPL. Sedan får man se vad söndagen har att erbjuda. Är faktiskt lite missnöjd över att jag inte nådde målet att gå ner 4 kg på en vecka, men 3.5 kg är inte fy skam det heller. Nu är det bara två veckor kvar.

Likes

Comments