Header

Filmmys på högsta nivå med Ben & Jerrys och Liam Neeson i filmen Non stop med bästa sällskapet Linda.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fick jobbat sju timmar idag, sen fick jag skjuts hem tack och lov! Hade vart segt att ta sig från Munkebäck och hem. Sedan blev det en promenix med Linda i fontin och ska snart ner till henne och käka. Riktigt hungrig efter att knappt ätit något idag. Ska bli riktigt gott med potatissallad och rostbiff!
Likes

Comments

Fick sms tio i sex om jag ville jobba idag och jag hakade på. Inte riktigt planerat, så fick tryckt i mig ett knäckebröd innan bussen gick. Först nu fick jag en break innan det är dags för sista stället för idag. Har ingen aning hur jag tar mig hem härifrån bara.


Likes

Comments

Redan krypit till sängs och kollar på Hercules. Bra avslut på dagen när man är sjukt trött. Vart uppe sen klockan 6 och blev väckt vid 4 av två katter som bråkade. Det låter verkligen lika roligt som i dom videosen man sett på youtube.


Likes

Comments


Söta virkade shorts


Shorts med nitar på bakfickorna och även fram i silver och guld.


Vanliga blå jeansshorts med slitningar

Vita klassiska shorts i jeans och även i finare tyg.

Likes

Comments

Redan onsdag och är ju nu en kort vecka då fredag är en röd dag, Sveriges nationaldag ju! Idag händer väl inte allt för mycket, är rätt seg då det varit svårt att sova och blev väckt vid kvart i fyra av två katter som bråkade om någonting. Har fortfarande inte kommit igenom alla mina kläder så dom ligger ju och tar upp halva rummet, så det behöver fortfarande fixas. Men först en dusch och sen ut och köpa nåt gott att småäta på. Får hoppas på att Maxi här har någonting att sätta emot Ica city.


Likes

Comments

En selfie från gymmet innan man satte igång och pumpa. Körde på armar, biceps och triceps idag. Det känns i armarna kan jag säga och hoppas på en go träningsvärk i dom imorgon. Avslutade med 4 km på bandet och sen lite mage innan jag såg att bussen skulle komma om 10 min. Så det blev lite stress på slutet men hann med bussen och är nu hemma och ska ta en snabbis i duschen innan pojkvännen ringer och säger att han slutat. 

Likes

Comments

Har tagit mig upp och gjort en skål med kvarg, kokos, mandel och kanel. Sedan blev det tillbaka till sängen och försöka planera upp dagen. Troligen lär den sluta med att röja upp i rummet och gym. Tog mig ju aldrig dit igår, utan blev en springtur med mamsen. Så borde tagga upp mig inför det kanske. Sen funderar jag ändå på att starta upp mitt andra gymkort och frysa den jag har nu. Äh får se hur jag gör på den biten! Likes

Comments

Hade visst bara ätit frukost idag så var riktigt hungrig sen när älsklingen och jag gjorde hemmagjord pizza. För att fira att jag är lite ledig så blev det en öl till.


Likes

Comments