Header

Brukar alltid slå en kik hos Veckorevyns astroblogg i början av veckan för att kanske se vad man kan vänta sig i veckan. Ska man tro på detta låter det som att man kommer att få en ganska dramatisk vecka och mina planer om att resa sen tidigare har ju bara gått åt pipan. Som det ser ut nu kommer det bli en hel del jobb och övertid på det, sen försöka hinna med att träna. Så inget luta sig tillbaka här inte! Så kanske behöver vakna upp från vardagen ett tag? Eller vill man det? Vill ni läsa om ert horoskop är det bara att klicka här.


..En evigt överraskande vecka väntar, där kraven är höga och ditt tålamod tryter. Se fram emot början av veckan, då du får ljuvliga nyheter från någon som står dig riktigt nära, och njut verkligen av detta positiva. För snart haglar det in plötsligt deadlines eller ändringar inför ett prov, och det är inte säkert att du har förberett dig för något av det som väntar. Ta det så försiktigt du kan i slutet av veckan, då inget blir som det är tänkt.

Oxen

21 april – 21 maj
Det gömmer sig en hel del oförutsägbart i denna vecka, kära Oxe, och det gäller att du inte tar ut något i förväg. Du får mycket gjort i början av veckan, och hoppas alldeles säkert på att kunna luta dig tillbaka och njuta när du bockat av på din egen att-göra-lista, men planeterna har annat i kikaren. En stor, oväntad hemlighet dimper ner framför dig i slutet av veckan eller under helgen, och det är oerhört svårt att avgöra om den är all good eller full av fel. Det blir i alla fall till att vakna upp från vardagen och ställa ett och annat på sin spets. Om du haft stora planer på att resa eller plugga i framtiden så är det enda som är säkert att det inte blir som du tänkt dig. Förbered dig på att behöva tänka om. Ordentligt.

Tvillingarna
22 maj – 21 juni

Njut av början av veckan, kära Tvilling, då du har dethur mysigt som helst med en sötnos eller sitter försjunken i ett kreativt projekt som gör dig varm i kroppen. Du får också goda nyheter från ett jobb eller en lärare nu att glädjas åt, inte minst vad gäller lön eller betyg. Däremot blir slutet av veckan och helgen lite svårare att njuta av, då plötsliga överraskningar från vänner tar dig med storm. Någon verkar vara på väg att flytta eller på annat sätt ”lämna” dig, eller så uppstår ett gräl som får er båda att fundera på om det ens är värt att fortsätta försöka. Din inre...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments