Jag har ju under många år snusat samma märke, jag tar testat olika men har aldrig riktigt hittat någon som känns så bra som just Lyft.

Min favorit är mint eller Caribbiean och dessa brukar jag köpa i stock. Men här om dagen när jag skulle lägga min beställning så kunde jag inte hitta sidan, alltså där Lyft snuset finns vilket fick mig lite orolig, jag sökte på andra sidor med samma resultat.

Har de slutat tillverka det? vad ska jag göra nu? vilka alternativ har jag? Ja, frågorna var många men svaren var få. Efter att ha googlat runt lite så fick jag svar och jag kunde andas ut, Lyft snus har bytt namn till Velo Snus istället.

Beställningen är gjord och om de bara bytt namn (som det verkar vara) så är vi all good, men om de ändrat något i receptet, ja, då blir det svettigt igen.

Allt gott.

förra året fick vi ställa in street-fiske tävlingen som vi anordnat varje år dom senaste 9 åren. Vi fick ställa in den pga av pandemin. Vi alla som är med och ordnar tävlingen var verkligen super nere ett bra tag eftersom vi lägger ner både tid och kärlek. Men men, det är va det är.

I år så är vi tillbaka, starkare än innan och med sjukt snygga priser. Alla sponsorer som var med förra året hoppar självklart med detta år och vi har även en ny sponsor som är leech store.

De sponsrar med 4st par sjukt snygga sportfiskeglasögon av riktigt bra kvalitet. Tack Leech store för att ni är med och sponsrar, detta betyder verkligen så mycket för oss men även för alla våra ungdomar som är med.

Vi ses vid kanalen och må bästa fisk vinna ;)

Under en längre tid har vi haft problem med att få plats på vårt lager, vi börjar närma oss lagrets totala kapacitet. Vi får in fler produkter dagligen och har snart fyllt upp alla lediga lagerplatser.

Vi har försökt kolla runt efter lite nya lösningar på detta problemet. Min första tanke var att vi skulle utöka storleken på vår lokal och på så sätt få plats med mer lagerplatser. Detta hade däremot inneburit att vi hade fått högre hyra och dessutom behövt spendera tid för kontakt, planering och ombyggnation av lokalen. 

Istället hittade vi ett alternativ som känns bättre och som gör att vi inte heller behöver blanda in hyresvärden. Vi kan göra lagret mer platseffektivt med paternosterverk och därmed mer än dubblera lagerplatserna på samma yta. Vi kommer också kunna göra det lättare för lagerpersonal att hitta de produkter som de letar efter genom den lagerautomation som vi kommer få från de nya automaterna.

Vi har beräknat att den nya lösningen kommer betala sig själv efter en relativt kort tid och på sikt även sänka kostnaden per lagerplats. Automaterna beräknas hålla i över 20 år vilket gör att investeringen kommer att vara väl värd att göra.

Framåt kollar vi även på att bygga om hela lagret och sätta in ett flertal lagerautomater och fortsätta därmed fortsätta expandera verksamheten vidare utan att byta lagerlokal.

Det var nog lättare sagt än gjort. 

Jag har varit rätt trött på våran ytterdörr, jag tycker att den är ful och tråkig och tyvärr så är det det första jag ser när jag kommer hem och det sista jag ser när jag skall gå.

I söndags fick jag ett ryck och tog tag i att byta ytterdörren, tyvärr var det inte så lätt som jag trodde att det skulle vara, det är en hel uppsjö av olika dörrar, utformningar osv osv osv.

Där satt jag, med 100 olika val och visste inte riktigt vad jag skulle välja, än mindre vad som skulle passa vårt radhus.

Vad ska jag göra tänkte jag samtidigt som jag gled in i mockfjärds hemsida och klickade in mig på ytterdörrar. Jag tog kontakt med dom, fick ett samtal, skickade ett par bilder på huset, fick ett par förslag och sen var det färdigt, ytterdörren är beställd och nu inväntar jag bara på ett datum då dem skall montera den.

Det var så simpelt som jag trodde, det var bara att jag började i fel ände haha

Va tänker ni? Skall DU sluta gymma? 

Nej, det ska jag inte, men jag vill inte gymma på gym och det är av rätt anledningar.

Under pandemin så har jag haft svårt att slappna av på gymmet, vilket gjort att mina träningspass blivit lidande.

Jag är och har varit väldigt noga med allt sedan detta startade. Även om saker och ting lugnat sig (även om de är på väg uppåt igen) så har jag inte slappnat av för 5öre.

Anledning till att mina träningspass blivit lidande är för att jag ser att folk verkligen struntar i allt.

Min rutin ser ut på följande sätt:
- Jag tvättar alltid händerna när jag först kommer till gymmet. tar även handsprit.
- Tar en desinfektions flaska som jag bär med mig.
- Desinficerar maskinen innan jag kör och självklart efter att jag är klar med den.
- Håller avstånd.
- Behöver jag hosta eller nysa gör jag det i armvecket.
- Vid avslutad pass så tvättar jag händerna igen, spritar dom, håller avstånd i omklädningsrummet.

Tror ni någon gör detta? Jag har seriöst inte sett någon göra det jag gjort, och det innebär att varje gång jag går till gymmet så utsätter jag mig för chansen att bli sjuk.

Så vad skall jag göra?

Jo, jag har beställt hem maskiner, fria vikter och byggt mitt egna hemmagym.

Tack Eleiko för era produkter!

Nu inväntar jag bara på att sakerna skall anlända, sen kör jag!!

En av mina närmaste vänner flyttar ifrån mig *gråter*

Tack Wallenstam för att ni tar min bästis ifrån mig, var ni tvungna att välja henne? det fanns ju 100 andra som sökt lägenheten *buhu*

Jättekul för dig, jag är verkligen glad för din skull, på riktigt, men det suger att du inte längre kommer att bo 10min från mig, utan nästan 1 timma från mig.

Egentligen betyder detta att vi kommer att ha ännu mer sleepovers än tidigare, och det är ju alltid kul.

Nej, det är inte jag som fått nytt jobb, jag trivs väldigt bra där så har inga tankar på att byta.

Dock gör min pappa karriärbyte, vilket känns häftigt med tanke på att han enbart har några år kvar till pension.

Grattis industriunderhåll och grattis till dig pappa. Du är grym

Då har pappa blivit med ny lastbil och som vanligt så tjatar jag till mig för att få provköra.

Det är något speciellt med att köra stora fordon, jag bara älskar det!

Detta var inget undantag, det var så roligt som det brukar vara, dock var det en sak som var annorlunda och det var sätet. Sätet tänker ni?

Ja, den var från hyttkomfort och de kan sina grejer om man säger så. Har ni aldrig suttit på deras förarstolar så förstår jag att ni inte kan förstå känslan, men jag kan förklara för er att det är magnifikt!

Vi har fått nya verktyg till jobbet vilket gör att mitt arbete blir betydligt lättare.

Jag blir alltid lika fascinerad över att det finns företag som faktiskt specialiserar sig på denna typ av verktyg.

Jag tycker definitivt att ni skall kika in på Maintmaster.com och läsa om allt de gör, det är otroligt häftigt.

Det är inte långt kvar till semester och jag ser verkligen fram emot det.

Det blir ju inte direkt som andra år, men jag ser fram emot det ändå, det är ju bara fantasin som sätter gränser på vad vi kan hitta på i år.

Om vi inte hörs innan sommaren så önskar jag er en fantastik sommar!