Header

Har blivit en sån hype för oss tjejer att träna rumpan och knäböj (squats) är nästan som ett måste. Men vet inte om det bara är jag, men ibland så känns det inte alls som att den tar så bra i musklerna där bak, då föredrar jag liggande benpress mer. Kände mig lagom snygg i mina feather tights från Aimn, blev bara liite sur när jag fick en viktplatta mot dom och fick smutsiga gråa märken på dom. Oh well, vet inte hur många samtal med mäklingar jag har ringt idag, skulle gissa på 20-25, gissa om man vart glad när två av dom höjde sig till reservationspriset och gjorde mitt jobb mycket enklare! 

Fick ju ha bil imorgon (aamaajgaahd va skönt!) så tänkte nog köra ett gympass med morgoncardio och mage innan jobbet. Så får man ju tid till att bara slappa sen när man slutat, eller bara avlida av trötthet. Troligen så hoppas jag på att få ett paket att hämta ut från Gymgrossisten imorgon, visst är det alltid lika roligt att få komma hem med nya saker? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments