Header

Fick till en bra start på dagen idag med en lugn och skön sovmorgon! Fick sedan fixat till mig en lite för god frukost i sängen med nyttig chokladbollsmos. Man märker ju hur längesen någon i familjen åt havregryn med tanke på hur dammig förpackning vart, men med lite nytt tänk och ett försök till omläggning av kosten kanske havregrynen dammas av helt. Det vart en annan smak av chokladbollarna än vad man är van vid (smör och socker), men det funkade ändå helt ok och man blev otroligt mätt. Skitbra då det blir en sväng till gymmet nu!

Jag använde mig av: 25 g havre, 25 g casein choklad, 1 msk sötningsmedel, 1 msk kakao, 0.5 dl kaffe och ca 1 dl vatten (testade mig fram tills det blev så mosigt jag ville ha det)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments