Header

Har för en gångs skull sett två bra skräckfilmer nu det senaste som jag tänkt tipsa om! Så för er skräckfantaster som gillar lite mystik och spänning med någorlunda realism så bör ni se dessa:

Lights Out: Från regissören av The conjuring kommer nu Lights out som drar igång filmen med en man blir mördad av en skepnad i mörkret. När hans son, Martin blir skrämd av samma varelse och han får se sin mamma, Sophie prata med en låtsasvän kallad Diana i mörkret av hennes rum, bestämmer han sig för att inte sova mer på natten. När hans styvsyster blir kallad till skolan av personalen, tar hon med honom hem och får tillbaka minnen från där hon var liten och fick erfara Diana. Rebecca och hennes pojkvän Bret börjar undersöka hennes mammas tidigare förflutna som visar sig vara lite väl läskig.

Gillar man absolut inte mörker och jumpscares bör man undvika denna. Själv la jag till slut bort min mobil då jag tyckte den var riktigt spännande och läskig. Det är väl något med mörkret gissar jag. Sedan lyckas regissören från the conjuring riktigt bra med spänning och man vet att det är lite högre kvalitet.

Dont breathe: Handlar om Rocky, en ung tjej som vill starta ett bättre liv för henne och sin syster, tackar hon då ja till att göra ett inbrott hos en rik blind man men sin pojkvän Money och deras vän Alex. Men när den blinda mannen visar sig vara en hänsynslös motståndare än han verkar, måste gruppen hitta en väg ut ur hans hem innan de blir hans nya offer.

Jag ska väl inte sticka i under stol med att det mesta visar dom i trailern och den är väldigt avslöjande. Men den berättar ju inte allt och spänningen finns där, man sitter nästan på små nålar över när den blinda mannen ska dyka upp. Nästan lite elakat att måla upp han som så hemsk och läskig när han egentligen levde sitt stillsamma liv tills inbrottstjuvarna dök upp. Nåja en sevärd film som har de kriterierna en bra skräckis behöver.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments