Header


* Fransförlängning, det måste vara det mest smidigaste och bästa för oss tjejer att se pigga och snygga ut på morgonen. Det tråkigaste med hela sminkningen är ju att lägga på mascaran. Men med förlängningen så slipper man, är man riktigt bekväm av sig så är det bara att gå ut som man är, helt osminkad. 

* Hösten, självklart får hösten sig en liten hissning. Vad finns det inte att gilla med mysiga filmkvällar, sparka löv, alla snygga outfits och att butikerna fylls med festkläder och underkläder? Man får ju inte glömma Halloween eller fars dag!* Hatten, ja den får sig faktiskt en upphöjning! Den höjer lätt upp en tråkig outfit och är en perfekt accessoar. Känns lite smått som att jag blivit en hattfanatiker efter att jag precis skaffat en. Men dom är riktigt snygga och här för att stanna.-
* Big Brother 2014, var ju en riktig hype kring det när det började. Men när allt kommer omkring så har de tappat tittare och programmet handlar om sex? Det är inte alls som gamla BB med sköna människor, lite bråk och kärlek (utan allt sex). Dom har ju redan haft en drogskandal, hur detta nu kan ske när dom vet precis vad alla deltagare har med sig in. Oh well down it goes. 
* Blåansikten, ja nu snackar jag inte om smurfar eller avatarer, utan jag snackar om folk på stan/gatan som går med huvudet nerkört i mobilen med noll koll runtom sig. Vet inte hur många som man varit nära på att gå in i  någon för att de varit så inne i mobilerna. Häromdagen såg jag en kvinna med mobilen i högsta hugg som bara gick rätt ut i gatan och inte där det var ett övergångsställe, en bil kommer och när den är 2 m ifrån märker hon av motorljudet. Sedan när bilen är förbi så glor hon surt på bilen som att den hade gjort fel. Jag menar går du rätt ut i gatan och det kommer en bil är det ju ditt egna fel (ja nu ska man inte köra över människor hur som helst). Hade jag vart i bilen hade jag också gubbgasat och hade det inte varit någon reaktion hade jag ju tutat. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments