Header

 


* Bröst - Ja det kanske är lite konstigt att hissa bröst, speciellt när månaden för dom är över och vi går in mer för prostatacancermånaden. Men efter att ha varit en "planka" i hela mitt liv så är det snyggt med bröst, och väldigt ovant att ha det. Nu menar jag inte att man ska tycka mindre om sin kropp om man inte har, men är man inte nöjd så kan man ändra på det. Jag är toknöjd och älskar mina nya boobies.


* Seriestarter - Ja nu när hösten kommit så har alla de bra serierna startat och man väntar vecka ut och vecka in efter att nästa avsnitt ska komma ut. Troligen är det alla serier som gör att hela hösten och vintern går så snabbt. Man kommer hem från skola eller jobb och slänger sig i soffan med en filt och bara slappar framför allt som tvn har att erbjuda.

* Säljare - Det värsta som finns enligt mig är säljare som ringer till ens mobil, tack och lov så kan man ju idag blocka nummer där och jag har nu blockat tre säljarnummer. Så nu kan dom inte få tag på mig! Varför jag inte ens svarar dom är ju för att de fattar oftast inte ett nej, utan ska fortsätta babbla på enligt deras manus och försöka sälja skit till en. Tycker faktiskt synd om de ungdomar som väljer att arbeta med detta, så många sura människor de ringer upp och sedan att de flesta löner är via provision. Kanske borde skaffa nytt nummer och sätta upp sig på NIX registret?

* Tiggare - Man kan verka känslokall när man säger att man inte vill se människor sitta överallt och tigga. Delvis för att vi inte är vana att se andra leva i en sådan standard och sedan den disciplinen att sitta en hel dag upp och ner på hård asfalt och se ledsen ut. Hela tiggeriet är organiserat och hade vi bara slutat att ge pengar till dessa så hade vi också sluppit att se detta i gatubilden. Istället får vi höra om rumäner med 15 tusen i bhn som hamnat i slagsmål, eller två män som misshandlat en tiggare med en planka. Sedan att de går ut och utger sig för att vara dövstumma och begår andra brott tar ju priset. Sluta vara så naiva och ge dessa småkronor till dom så kommer de att bege sig av hemåt.  


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments