Header

Filmen Ouija - samtidigt med skräckisen Annabelle kom även filmen Ouija ut, fast inte lika hypad. Men efter att ha sett båda får jag nog säga att Ouija är bättre. Den har en historia, om än så förutsägbar, så är den faktiskt som en klassisk skräckis. Några jumpscares kom allt med ett typiskt skräckfilmsslut.

Pointy shoes - riktigt inne nu till våren är de spetsiga skorna, vilka tyvärr får fötterna att se lite längre ut. Har man små fötter passar detta perfekt, men tycker att de med något längre fötter borde testa. Funderar själv att införskaffa ett par ganska så snart!

Snöiga Sverige - När man väl tror att våren börjar komma och dagen efter ser ut genom fönstret och får se en grå himmel och snöstorm ute tröttnar man rejält på att bo i Sverige. Ge oss +20, sol och värme, det är vi värda!

Zara Larsson - Verkligen en tjej som har fått för mycket luft. Vi vet att nyheter24 bara älskar denna lilla brud och hennes statements. En sak är att hålla på med musik och en annan om politik, gå klart skolan och sen kan vi diskutera om SD är rasistiska eller inte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments