Header

1. Grått hår - både våren och nu i sommar har man sett allt fler som färgat håret grått. En trend som faktiskt började i USA och sedan spridit sig över hit. Jag själv diggar den och har själv gjort mina försök till att få till det gråa håret. Men gav ju upp och färgade det rosa, men har ännu inte lagt planerna på is.

2. Sommar - Äntligen har solen börjat titta fram och man börjar känna av sommarkänslorna. Snart börjar grillsäsongen, doppen i haven/sjöar och de sena sommarkvällarna.

3. Vita byxor - Har förälskat mig helt i vita byxor och gärna med något högre midja. Denna modellen nedan på bild är verkligen helt perfekt. Bara att börja leta i butikerna efter de vita perfekta byxorna nu till sommaren.

1. Skoltrötthet - Tror de flesta känner igen sig i det nu när skolan väl är slut eller påväg att ta slut. Visst ett sommarlov gör mycket men efter xx-antal år i skolan är man skoltrött, motivationen är helt borta och lusten att öppna en bok eller word-dokument är bara borta.

2. Dagens samhälle - Många tänker tillbaka till de gamla goda tiderna och inser ganska snabbt att det var bättre förr. Vi hade inte det tuffa samhällsklimatet, överdriva feminister, politiker som förstör landet eller uppror i förorter, gängkonflikter etc. Kan man inte få komma till någon civilisation där man lever och bor i harmoni utan brottslingar eller människor som vill andra ont?

3. Fejk väskor - Har tagit upp detta innan och än är det fortfarande aktuellt. Man ser tjejer överallt som springer runt med fejk väskor över armen/axeln. Ser de inte att de faktiskt förstör för de som sparar och lägger ner tid på att köpa en äkta? De 400-600 som lagts på en fejk hade lika gärna kunnat gå till en äkta, där du får en mycket snyggare väska och som håller betydligt bättre. Nej till fejk och ja till äkta märke!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments